Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 16:03

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017.

Σεισμός στις Φιλιππίνες . Μαθητές καλύπτουν τα κεφάλια τους με τα χέρια καθώς εκκενώνουν σχολικά κτήρια, έπειτα από τον σεισμό μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε στα ανοιχτά της νήσου Λουζόν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή τραυματισμούς.
REUTERS / ROMEO RANOCO

Μαθητές καλύπτουν τα κεφάλια τους με τα χέρια καθώς εκκενώνουν σχολικά κτήρια, έπειτα από τον σεισμό μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε στα ανοιχτά της νήσου Λουζόν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή τραυματισμούς.

Ο τυφώνας Φράνκλιν πλήττει το Μεξικό. Ένα πρατήριο βενζίνης στη Villanueva του Μεξικό έχει καταστραφεί από το πέρασμα του του τυφώνα Φράνκλιν, ο οποίος έπληξε την περιοχή.
REUTERS / HENRY ROMERO

Ένα πρατήριο βενζίνης στη Villanueva του Μεξικό έχει καταστραφεί από το πέρασμα του του τυφώνα Φράνκλιν, ο οποίος έπληξε την περιοχή.

Διεθνής διαγωνισμός αερόστατου στο Ισραήλ . Στιγμιότυπο από τον διεθνή διαγωνισμό αερόστατου που διεξάγεται στο Ισραήλ.
EPA / ABIR SULTAN

Στιγμιότυπο από τον διεθνή διαγωνισμό αερόστατου που διεξάγεται στο Ισραήλ.

Εορτασμός της Κοίμησης της Θεοτόκου στη Μάλτα. Το φεγγάρι ανατέλλει πίσω από τον Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός ως Rotunda of Mosta, κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων εορτασμών για την Κοίμηση της Θεοτόκου στη Μάλτα.
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Το φεγγάρι ανατέλλει πίσω από τον Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός ως Rotunda of Mosta, κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων εορτασμών για την Κοίμηση της Θεοτόκου στη Μάλτα.

Τυρί 142 ετών στην Ελβετία. Ένας άνδρας κρατά στα χέρια του ένα τυρί το οποίο παρασκευάστηκε το 1875 στο  Grimentz της Ελβετίας. Η οικογένεια Zufferey διατηρεί μια συλλογή τυριών από αγελαδινό γάλα που χρονολογούνται από το 1875 μέχρι και σήμερα. Δύο από τα τυριά είναι 142 ετών και παρασκευάστηκαν από τον τυροκόμο Pierre Solioz. Αυτός ο θησαυρός φυλάσσεται προσεκτικά σ’ ένα κελάρι ενός παραδοσιακού σαλέ στο χωριό Grimentz των Ελβετικών Άλπεων.
EPA / LAURENT GILLIERON

Ένας άνδρας κρατά στα χέρια του ένα τυρί το οποίο παρασκευάστηκε το 1875 στο  Grimentz της Ελβετίας. Η οικογένεια Zufferey διατηρεί μια συλλογή τυριών από αγελαδινό γάλα που χρονολογούνται από το 1875 μέχρι και σήμερα. Δύο από τα τυριά είναι 142 ετών και παρασκευάστηκαν από τον τυροκόμο Pierre Solioz. Αυτός ο θησαυρός φυλάσσεται προσεκτικά σ’ ένα κελάρι ενός παραδοσιακού σαλέ στο χωριό Grimentz των Ελβετικών Άλπεων.

Παιχνίδια στην άμμο . Ένα παιδί παίζει με το στόμα ενός αγάλματος που έχει τον τίτλο «Αφύπνιση» κατά τη διάρκεια μίας καλοκαιρινής ημέρας στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.
EPA / MICHAEL REYNOLDS

Ένα παιδί παίζει με το στόμα ενός αγάλματος που έχει τον τίτλο «Αφύπνιση» κατά τη διάρκεια μίας καλοκαιρινής ημέρας στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

«Γοργόνα» σε παραλία της Βραζιλίας . Η εκπαιδεύτρια καταδύσεων Luciana Fuzetti προπονείται φορώντας στολή γοργόνας στα νησιά Tijucas, στη Βραζιλία.
REUTERS / PILAR OLIVARES

Η εκπαιδεύτρια καταδύσεων Luciana Fuzetti προπονείται φορώντας στολή γοργόνας στα νησιά Tijucas, στη Βραζιλία.

Βροχερός καιρός στη Δρέσδη . Γλάροι στην όχθη του ποταμού Έλβα στη Δρέσδη. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν, για τις επόμενες, συννεφιά και βροχές στην ανατολική Γερμανία.
EPA / FILIP SINGER

Γλάροι στην όχθη του ποταμού Έλβα στη Δρέσδη. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν, για τις επόμενες, συννεφιά και βροχές στην ανατολική Γερμανία.

Ο μαγικός κόσμος του βυθού. Ένα χταπόδι κολυμπάει σε θαλάσσια περιοχή των Κυκλάδων.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ένα χταπόδι κολυμπάει σε θαλάσσια περιοχή των Κυκλάδων.

Ηλιοβασίλεμα στην Χαλκιδική. Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Γαλήνη της Χαλκιδικής.
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Γαλήνη της Χαλκιδικής.

Τσαλαπετεινός στο Ναύπλιο. Ένας τσαλαπετεινός ψάχνει για τροφή σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ένας τσαλαπετεινός ψάχνει για τροφή σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου.