Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 18:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 10 Αυγούστου, 2017.

Βουτιές στους καταρράκτες της Μεσσηνίας. Λουόμενοι απολαμβάνουν τη δροσιά των καταρρακτών του ποταμού Νέδα στη Μεσσηνία. 
Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Λουόμενοι απολαμβάνουν τη δροσιά των καταρρακτών του ποταμού Νέδα στη Μεσσηνία. 

Πιόνγιανγκ: Συγκέντρωση υποστήριξης στην κυβέρνηση . Κόσμος συμμετέχει σε μαζική συγκέντρωση στην πλατεία Kim Il Sung της Πιόνγιανγκ προκειμένου να δηλώσουν την υποστήριξή τους στην κυβέρνηση της Β. Κορέας.
REUTERS / KCNA

Κόσμος συμμετέχει σε μαζική συγκέντρωση στην πλατεία Kim Il Sung της Πιόνγιανγκ προκειμένου να δηλώσουν την υποστήριξή τους στην κυβέρνηση της Β. Κορέας.

Καθημερινή ζωή στην Κούβα. Στιγμιότυπο από την Αβάνα.
EPA / Ernesto Mastrascusa

Στιγμιότυπο από την Αβάνα.

Φεστιβάλ Φωτός στο Εκουαδόρ . Η εκκλησία της Βασιλικής φωταγωγείται κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φωτός στο Κίτο του Ισημερινού. Το φεστιβάλ ξεκίνησε την Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Αυγούστου.
EPA / JOSE JACOME

Η εκκλησία της Βασιλικής φωταγωγείται κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φωτός στο Κίτο του Ισημερινού. Το φεστιβάλ ξεκίνησε την Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Αυγούστου.

Αύγουστος στους δρόμους της Αθήνας.  Ένας τουρίστας τραβά μια φωτογραφία μπροστά απο ένα γκράφιτι έξω απο την Ακαδημία Αθηνών. 
SOOC / Nick Paleologos

 Ένας τουρίστας τραβά μια φωτογραφία μπροστά απο ένα γκράφιτι έξω απο την Ακαδημία Αθηνών. 

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην Κίνα. Ένας διασώστης τραβά ένα καλώδιο από μία κατεστραμμένη κατασκευή έξω από το Jiuzhaigou της επαρχίας Σιτσουάν. Στους 19 αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων από τον ισχυρό σεισμό των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε το πρωί (τοπική ώρα) στην περιφέρεια Σιτσουάν, στη νοτιοδυτική Κίνα. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 200 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Γκουανγιάν, και το εστιακό βάθος εκτιμάται σε 10 χιλιόμετρα.
REUTERS / Thomas Peter

Ένας διασώστης τραβά ένα καλώδιο από μία κατεστραμμένη κατασκευή έξω από το Jiuzhaigou της επαρχίας Σιτσουάν. Στους 19 αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων από τον ισχυρό σεισμό των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε το πρωί (τοπική ώρα) στην περιφέρεια Σιτσουάν, στη νοτιοδυτική Κίνα. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 200 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Γκουανγιάν, και το εστιακό βάθος εκτιμάται σε 10 χιλιόμετρα.

Λεωφορείο «εισέβαλε» σε κατάστημα στο Λονδίνο . Μέλη του προσωπικό έκτακτης ανάγκης βοηθούν μία γυναίκα να απεγκλωβιστεί από λεωφορείο, το οποίο «εισέβαλε» σε κατάστημα του Λονδίνου το πρωί της Πέμπτης. Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο «καβάλησε» το πεζοδρόμιο και έπεσε σε κατάστημα στο Λάβεντερ Χιλ του Μπάτερσι.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Μέλη του προσωπικό έκτακτης ανάγκης βοηθούν μία γυναίκα να απεγκλωβιστεί από λεωφορείο, το οποίο «εισέβαλε» σε κατάστημα του Λονδίνου το πρωί της Πέμπτης. Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο «καβάλησε» το πεζοδρόμιο και έπεσε σε κατάστημα στο Λάβεντερ Χιλ του Μπάτερσι.

Ειδυλλιακή ανατολή . Ο ήλιος ανατέλλει πάνω από την παραλία του Ναυπλίου. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Ο ήλιος ανατέλλει πάνω από την παραλία του Ναυπλίου. 

Έντονες βροχοπτώσεις πλήττουν την ανατολική ακτή της Ισπανίας . Τα ερείπια ενός σταθμού πρώτων βοηθειών του ερυθρού σταυρού διακρίνονται στην παραλία Deveses της Ισπανίας. Η ισπανική ανατολική ακτή βρίσκεται σε κίτρινο συναγερμό λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων που πλήττουν την περιοχή.
EPA / NATXO FRANCES

Τα ερείπια ενός σταθμού πρώτων βοηθειών του ερυθρού σταυρού διακρίνονται στην παραλία Deveses της Ισπανίας. Η ισπανική ανατολική ακτή βρίσκεται σε κίτρινο συναγερμό λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων που πλήττουν την περιοχή.

Σουρικάτες σε ζωολογικό κήπο της Βιέννης . Μία σουρικάτα βρίσκεται δίπλα στο μικρό της στον ζωολογικό κήπο Schoenbrunn της Βιέννης.
REUTERS / HEINZ-PETER BADER

Μία σουρικάτα βρίσκεται δίπλα στο μικρό της στον ζωολογικό κήπο Schoenbrunn της Βιέννης.

Καθημερινή ζωή στη Ντάκα. Μπαγκλαντεσιανοί εργάτες δουλεύουν σε ένα εργοστάσιο βιβλιοδεσίας στη Ντάκα.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Μπαγκλαντεσιανοί εργάτες δουλεύουν σε ένα εργοστάσιο βιβλιοδεσίας στη Ντάκα.

Πυρκαγιά στην Καισαριανή. Στιγμιότυπο από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο στη συμβολή των οδών Θεοτοκοπούλου και Κρυστάλλη στην Καισαριανή πίσω από το άλσος του Σκοπευτηρίου.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο στη συμβολή των οδών Θεοτοκοπούλου και Κρυστάλλη στην Καισαριανή πίσω από το άλσος του Σκοπευτηρίου.