Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 21:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017.

Περίπατος στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας.

Καθημερινή ζωή στη Βολιβία . Οι φιγούρες των θρυλικών «Σκαθαριών» διακρίνονται σ’ ένα αυτοκίνητο στην Λα Πας της Βολιβίας.
REUTERS / DAVID MERCADO

Οι φιγούρες των θρυλικών «Σκαθαριών» διακρίνονται σ’ ένα αυτοκίνητο στην Λα Πας της Βολιβίας.

Τρυφερές στιγμές σε ζωολογικό πάρκο . Βρέφος Μπονόμπο ενός έτους αγκαλιάζει σφιχτά τη μητέρα του στο ζωολογικό πάρκο Planckendael zoo στην πόλη Μέχελεν του Βελγίου. 
 
 
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Βρέφος Μπονόμπο ενός έτους αγκαλιάζει σφιχτά τη μητέρα του στο ζωολογικό πάρκο Planckendael zoo στην πόλη Μέχελεν του Βελγίου. 

 

 

Κένυα: Για εκτεταμένη νοθεία κάνει λόγο η αντιπολίτευση . Ένας υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης Ράιλα Οντίνγκα κρατά προεκλογικό φυλλάδιο, έπειτα από τη δημόσια δήλωση του Οντίνγκα για μαζική νοθεία στις εκλογές. Ο επικεφαλής της κενυατικής αντιπολίτευσης Ράιλα Οντίνγκα υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου ότι χάκερ παραβίασαν στη διάρκεια της νύκτας τα συστήματα πληροφορικής και τη βάση δεδομένων της εκλογικής επιτροπής της Κένυας με αποτέλεσμα να υπάρχει «μαζική και εκτεταμένη» εκλογική νοθεία που ακυρώνει την ανακοινωθείσα νίκη του απερχόμενου προέδρου Ουχούρου Κενιάτα.
REUTERS / BAZ RATNER

Ένας υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης Ράιλα Οντίνγκα κρατά προεκλογικό φυλλάδιο, έπειτα από τη δημόσια δήλωση του Οντίνγκα για μαζική νοθεία στις εκλογές. Ο επικεφαλής της κενυατικής αντιπολίτευσης Ράιλα Οντίνγκα υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου ότι χάκερ παραβίασαν στη διάρκεια της νύκτας τα συστήματα πληροφορικής και τη βάση δεδομένων της εκλογικής επιτροπής της Κένυας με αποτέλεσμα να υπάρχει «μαζική και εκτεταμένη» εκλογική νοθεία που ακυρώνει την ανακοινωθείσα νίκη του απερχόμενου προέδρου Ουχούρου Κενιάτα.

Καλλιεργώντας ρύζι στην Ιαπωνία . Στη φωτογραφία, που ελήφθη στις 26 Ιουνίου, απεικονίζεται ένας Ιάπωνας αγρότης να καλλιεργεί ρύζι στην περιοχή Ργιουγκασάκι.
REUTERS / ISSEI KATO

Στη φωτογραφία, που ελήφθη στις 26 Ιουνίου, απεικονίζεται ένας Ιάπωνας αγρότης να καλλιεργεί ρύζι στην περιοχή Ργιουγκασάκι.

Ιράκ: Στην ουρά για φαγητό. Παιδιά εκτοπισμένων πληθυσμών σε κατασκήνωση νότια της Μοσούλης περιμένουν στην ουρά για φαγητό. 
REUTERS / SUHAIB SALEM

Παιδιά εκτοπισμένων πληθυσμών σε κατασκήνωση νότια της Μοσούλης περιμένουν στην ουρά για φαγητό. 

Βόλτα σε βρετανική λίμνη . Κύκνος στο εθνικό πάρκο Lake District της Μ. Βρετανίας.
EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Κύκνος στο εθνικό πάρκο Lake District της Μ. Βρετανίας.

Επίθεση με όχημα κατά στρατιωτών στο Παρίσι . Έξι Γάλλοι στρατιώτες τραυματίστηκαν στο προάστιο του Παρισιού Λεβαλουά Περέ, όταν έπεσε πάνω τους ένα όχημα, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί καταδίκασε ως «δειλή ενέργεια» την επίθεση αγνώστου με αυτοκίνητο εναντίον στρατιωτικών που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή.
EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Έξι Γάλλοι στρατιώτες τραυματίστηκαν στο προάστιο του Παρισιού Λεβαλουά Περέ, όταν έπεσε πάνω τους ένα όχημα, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί καταδίκασε ως «δειλή ενέργεια» την επίθεση αγνώστου με αυτοκίνητο εναντίον στρατιωτικών που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή.

Χορεύοντας με τον Πίκατσου . Στιγμιότυπο από θεματικό πάρκο στη Yokohama της Ιαπωνίας.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Στιγμιότυπο από θεματικό πάρκο στη Yokohama της Ιαπωνίας.

Ηλιοβασίλεμα στο Ναύπλιο. Ο ήλιος δύει στον νομό Αργολίδας, κοντά στο Ναύπλιο. 
Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ήλιος δύει στον νομό Αργολίδας, κοντά στο Ναύπλιο. 

Διπλή σεισμική δόνηση στην Κίνα. Δύο ισχυροί σεισμοί έπληξαν σήμερα το πρωί την επικράτεια της Κίνας, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 13 ατόμων και τον τραυματισμό ακόμη 175. Η πρώτη δόνηση σημειώθηκε στις 4.19 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), και είχε μέγεθος 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στη βορειοδυτική Κίνα και συγκεκριμένα στην απομακρυσμένη περιφέρεια Σινζιάνγκ.
EPA / ZHENG LEI

Δύο ισχυροί σεισμοί έπληξαν σήμερα το πρωί την επικράτεια της Κίνας, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 13 ατόμων και τον τραυματισμό ακόμη 175. Η πρώτη δόνηση σημειώθηκε στις 4.19 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), και είχε μέγεθος 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στη βορειοδυτική Κίνα και συγκεκριμένα στην απομακρυσμένη περιφέρεια Σινζιάνγκ.

Τo ευρωπαϊκό Super Cup κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης . Μετά το Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάκτησε και το ευρωπαϊκό Super Cup. Οι «μερένγκες» έγιναν πριν από δύο μήνες η πρώτη ομάδα που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, μετά την «χρυσή» Μίλαν του 1989 και του 1990. Το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να γίνει η δεύτερη, μετά τους «ροσονέρι», που πανηγύρισε το «back to back» και στο Ευρωπαϊκό Super Cup.
REUTERS / PETER CZIBORRA

Μετά το Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάκτησε και το ευρωπαϊκό Super Cup. Οι «μερένγκες» έγιναν πριν από δύο μήνες η πρώτη ομάδα που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, μετά την «χρυσή» Μίλαν του 1989 και του 1990. Το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να γίνει η δεύτερη, μετά τους «ροσονέρι», που πανηγύρισε το «back to back» και στο Ευρωπαϊκό Super Cup.