Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 20:36

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 8 Αυγούστου 2017.

«Το μέλλον του σήμερα» στο Πεκίνο. Στιγμιότυπο από την έκθεση «Το μέλλον του σήμερα» (The Future of Today) στο Today Art Museum, στο Πεκίνο. Η έκθεση, που θα διαρκέσει ως τις 16 Σεπτέμβρη, παρουσιάζει τη δουλειά διαφορετικών καλλιτεχνών και διαφορετικών μορφών έκφρασης. 
EPA / ROMAN PILIPEY

Στιγμιότυπο από την έκθεση «Το μέλλον του σήμερα» (The Future of Today) στο Today Art Museum, στο Πεκίνο. Η έκθεση, που θα διαρκέσει ως τις 16 Σεπτέμβρη, παρουσιάζει τη δουλειά διαφορετικών καλλιτεχνών και διαφορετικών μορφών έκφρασης. 

Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Σούνιο. Η σελήνη που ανατέλει στον ουρανό της Αττικής, πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο του ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η σελήνη που ανατέλει στον ουρανό της Αττικής, πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο του ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο. 

Περίπατος στο Κίεβο. Ζευγάρι κρατιέται χέρι χέρι διασχίζοντας μία υπόγεια διάβαση στο Κίεβο της Ουκρανίας. 
REUTERS / GLEB GARANICH

Ζευγάρι κρατιέται χέρι χέρι διασχίζοντας μία υπόγεια διάβαση στο Κίεβο της Ουκρανίας. 

Στιγμιότυπο από το Καράκας. Κόσμος περνά μπροστά από ένα πορτρέτο του εκλιπόντα προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, στο Καράκας.
REUTERS / UESLEI MARCELINO

Κόσμος περνά μπροστά από ένα πορτρέτο του εκλιπόντα προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, στο Καράκας.

«Υψηλές τάσεις» στην Πεσαβάρ . Ένας εργαζόμενος στην εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της Πεσαβάρ (PESCO) αναρριχάται σε πυλώνα υψηλής τάσης στην πακιστανική πόλη.
REUTERS / FAYAZ AZIZ

Ένας εργαζόμενος στην εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της Πεσαβάρ (PESCO) αναρριχάται σε πυλώνα υψηλής τάσης στην πακιστανική πόλη.

Σούρουπο στην Αμοργό. Στιγμιότυπο από την Αμοργό.
INTIME NEWS / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Στιγμιότυπο από την Αμοργό.

Εργάτριες στο Αφγανιστάν. Αφγανές εργάζονται σε εργοστάσιο μεταποίησης μαλλιού κατσίκας στην πόλη Χεράτ, στο Αφγανιστάν. 
EPA / JALIL REZAYEE

Αφγανές εργάζονται σε εργοστάσιο μεταποίησης μαλλιού κατσίκας στην πόλη Χεράτ, στο Αφγανιστάν. 

Προεδρικές εκλογές στην Κένυα . Ένας άνδρας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα σε εκλογικό κέντρο της Kibera. Σχεδόν 20 εκατ. Κενυάτες προσέρχονται στις κάλπες για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της χώρας. Ο Ουχούρου Κενυάτα διεκδικεί μια ακόμη θητεία, ενώ απέναντι του για τρίτη φορά βρίσκεται ο Ράιλα Οντίνγκα.
REUTERS / THOMAS MUKOYA

Ένας άνδρας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα σε εκλογικό κέντρο της Kibera. Σχεδόν 20 εκατ. Κενυάτες προσέρχονται στις κάλπες για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της χώρας. Ο Ουχούρου Κενυάτα διεκδικεί μια ακόμη θητεία, ενώ απέναντι του για τρίτη φορά βρίσκεται ο Ράιλα Οντίνγκα.

Κολομβία: Φεστιβάλ λουλουδιών στο Μεδεγίν. Καλλιεργητές λουλουδιών, γνωστοί ως silleteros, συμμετέχουν στην ετήσια «παρέλαση των λουλουδιών» που πραγματοποιείται στο Μεδεγίν της Κολομβίας.
REUTERS / FREDY BUILES

Καλλιεργητές λουλουδιών, γνωστοί ως silleteros, συμμετέχουν στην ετήσια «παρέλαση των λουλουδιών» που πραγματοποιείται στο Μεδεγίν της Κολομβίας.

Παρέλαση στη Βολιβία . Κάτοικοι της πόλης Achacachi συμμετέχουν σε μία πολιτική-στρατιωτική παρέλαση για την 192η επέτειο της ίδρυσης των βολιβιανών ενόπλων δυνάμεων, στην Kjasina.
REUTERS / DAVID MERCADO

Κάτοικοι της πόλης Achacachi συμμετέχουν σε μία πολιτική-στρατιωτική παρέλαση για την 192η επέτειο της ίδρυσης των βολιβιανών ενόπλων δυνάμεων, στην Kjasina.

Περίπατος στον Εθνικό Κήπο. Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφίες στον Εθνικό Κήπο.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφίες στον Εθνικό Κήπο.

Ιαπωνία: Καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα «Νόρου». Αεροφωτογραφία που απεικονίζει πλημμυρισμένα κτήρια στο Nagahama της Ιαπωνίας. Δύο νεκρούς άφησε στο πέρασμά του ο τυφώνας «Νόρου», ο οποίος προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στο νησί Χονσού, στην Κεντρική Ιαπωνία. Ο τυφώνας κινείται με ταχύτητα 25 χλμ/ώρα, προκαλώντας βροχοπτώσεις και ισχυρές ριπές ανέμου.
REUTERS / KYODO

Αεροφωτογραφία που απεικονίζει πλημμυρισμένα κτήρια στο Nagahama της Ιαπωνίας. Δύο νεκρούς άφησε στο πέρασμά του ο τυφώνας «Νόρου», ο οποίος προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στο νησί Χονσού, στην Κεντρική Ιαπωνία. Ο τυφώνας κινείται με ταχύτητα 25 χλμ/ώρα, προκαλώντας βροχοπτώσεις και ισχυρές ριπές ανέμου.