Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 16:13

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017.

Ισπανία: Δεκάδες μετανάστες πέρασαν στη Θέουτα. Δεκάδες μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική πέρασαν από το Μαρόκο στην Ισπανία τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού διέσχισαν τρέχοντας μια συνοριακή πύλη στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Μετανάστες επιχειρούν συχνά να περάσουν τα σύνορα των δύο ισπανικών θυλάκων στη βόρεια Αφρική, της Θέουτα και της Μελίγια, συχνά σκαρφαλώνοντας φράχτες ύψους έξι μέτρων που περιβάλλονται με συρματόπλεγμα.
REUTERS / STRINGER

Δεκάδες μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική πέρασαν από το Μαρόκο στην Ισπανία τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού διέσχισαν τρέχοντας μια συνοριακή πύλη στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Μετανάστες επιχειρούν συχνά να περάσουν τα σύνορα των δύο ισπανικών θυλάκων στη βόρεια Αφρική, της Θέουτα και της Μελίγια, συχνά σκαρφαλώνοντας φράχτες ύψους έξι μέτρων που περιβάλλονται με συρματόπλεγμα.

Αεροπορικές επιδείξεις στην Ταϊβάν . Ταϊβανέζικα μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποιούν επιδείξεις στην αεροπορική βάση του Gangshan.
REUTERS / TYRONE SIU

Ταϊβανέζικα μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποιούν επιδείξεις στην αεροπορική βάση του Gangshan.

«Σε δύο τροχούς» η Κίνα. Εργάτες στο Πεκίνο μεταφέρουν ποδήλατα τα οποία αναμένεται να διατεθούν προς ενοικίαση. Το ποδήλατο αποτελεί δημοφιλές μέσο μεταφοράς στην Κίνα τα τελευταία χρόνια. 
EPA / WU HONG

Εργάτες στο Πεκίνο μεταφέρουν ποδήλατα τα οποία αναμένεται να διατεθούν προς ενοικίαση. Το ποδήλατο αποτελεί δημοφιλές μέσο μεταφοράς στην Κίνα τα τελευταία χρόνια. 

Έντονη ξηρασία στον ισπανικό νότο . Στη φωτογραφία, που ελήφθη την Κυριακή 6 Αυγούστου, διακρίνεται η δεξαμενή Guadalteba εν μέσω έντονης ξηρασίας στον ισπανικό νότο.
REUTERS / JON NAZCA

Στη φωτογραφία, που ελήφθη την Κυριακή 6 Αυγούστου, διακρίνεται η δεξαμενή Guadalteba εν μέσω έντονης ξηρασίας στον ισπανικό νότο.

Νυχτερινό τοπίο στη Λευκορωσία . Ο νυχτερινός ουρανός φωτίζεται από το φεγγάρι στην πόλη Uzda της Λευκορωσίας, η οποία απέχει περίπου 60 χλμ από την πρωτεύουσα, Μινσκ.
EPA / TATYANA ZENKOVICH

Ο νυχτερινός ουρανός φωτίζεται από το φεγγάρι στην πόλη Uzda της Λευκορωσίας, η οποία απέχει περίπου 60 χλμ από την πρωτεύουσα, Μινσκ.

Άλμα... δροσιάς στο Κόσοβο . Ένας άνδρας πέφτει στον ποταμό Mirusha στο Κόσοβο αναζητώντας ανάσα δροσιάς εν μέσω καύσωνα.
EPA / VALDRIN XHEMAJ

Ένας άνδρας πέφτει στον ποταμό Mirusha στο Κόσοβο αναζητώντας ανάσα δροσιάς εν μέσω καύσωνα.

Πάρτι γενεθλίων για γιγάντιο πάντα. Στιγμιότυπο από το πάρτι που οργανώθηκε στο ζωολογικό πάρκο Schoenbrunn Zoo στη Βιέννη για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων του γιγάντιου πάντα που ακούει στο όνομα Fu Ban.  Ο εορτάζων έχει ξαπλώσει ανάμεσα στα δώρα του, τα οποία είναι κουτιά με φαγητό. 
REUTERS / HEINZ-PETER BADER

Στιγμιότυπο από το πάρτι που οργανώθηκε στο ζωολογικό πάρκο Schoenbrunn Zoo στη Βιέννη για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων του γιγάντιου πάντα που ακούει στο όνομα Fu Ban.  Ο εορτάζων έχει ξαπλώσει ανάμεσα στα δώρα του, τα οποία είναι κουτιά με φαγητό. 

Χιλή: Βόλτα στο Βαλπαραΐσο. Στιγμιότυπο από την πόλη Βαλπαραΐσο της Χιλής.
REUTERS / RODRIGO GARRIDO

Στιγμιότυπο από την πόλη Βαλπαραΐσο της Χιλής.

Αυτομαστίγωμα σε δρόμο της Ινδίας. Ινδός επαίτης αυτομαστιγώνεται σε δημόσιο χώρο δείχνοντας την αφοσίωσή του στο θεό. 
EPA / HARISH TYAGI

Ινδός επαίτης αυτομαστιγώνεται σε δημόσιο χώρο δείχνοντας την αφοσίωσή του στο θεό. 

Κολομβία: Εορτασμοί για την επέτειο ίδρυσης της Μπογκοτά . Κόσμος συμμετέχει σε παρέλαση στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο ίδρυσης της πρωτεύουσας της Κολομβίας, Μπογκοτά. Η Μπογκοτά γιόρτασε την Κυριακή την 479η επέτειο από την ίδρυσή της, με παρελάσεις και με μία νέα έκδοση του εθνικού της ύμνου. Η πρωτεύουσα της Κολομβίας ιδρύθηκε στις 6 Αυγούστου 1538 από τον Gonzalo Jimenez de Quesada.
EPA / MAURICIO DUENAS CASTANEDA

Κόσμος συμμετέχει σε παρέλαση στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο ίδρυσης της πρωτεύουσας της Κολομβίας, Μπογκοτά. Η Μπογκοτά γιόρτασε την Κυριακή την 479η επέτειο από την ίδρυσή της, με παρελάσεις και με μία νέα έκδοση του εθνικού της ύμνου. Η πρωτεύουσα της Κολομβίας ιδρύθηκε στις 6 Αυγούστου 1538 από τον Gonzalo Jimenez de Quesada.

Νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη. Το μετάλλιο που έλειπε από τη... συλλογή της κατάκτησε την Κυριακή στο Λονδίνο η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο είναι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο επί κοντώ, καθώς επικράτησε της μεγάλης της αντιπάλου, Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) στη διοργάνωση του Λονδίνου. Ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.65μ και μέχρι τα 4.91μ, άλμα που της χάρισε και το χρυσό μετάλλιο, δεν είχε καμία αποτυχημένη προσπάθεια.
REUTERS / KEVIN COOMBS

Το μετάλλιο που έλειπε από τη... συλλογή της κατάκτησε την Κυριακή στο Λονδίνο η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο είναι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο επί κοντώ, καθώς επικράτησε της μεγάλης της αντιπάλου, Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) στη διοργάνωση του Λονδίνου. Ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.65μ και μέχρι τα 4.91μ, άλμα που της χάρισε και το χρυσό μετάλλιο, δεν είχε καμία αποτυχημένη προσπάθεια.

Στιγμιότυπο από την πόλη της Καβάλας. Στιγμιότυπο από την πόλη της Καβάλας.
INTIME NEWS / ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Στιγμιότυπο από την πόλη της Καβάλας.