Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 21:27

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017.

Έκρηξη σε σχολείο στη Μινεάπολη των ΗΠΑ. Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε σχολείο στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έκρηξη από διαρροή φυσικού αερίου και από αυτήν υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός.
REUTERS / ADAM BETTCHER

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε σχολείο στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έκρηξη από διαρροή φυσικού αερίου και από αυτήν υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός.

Πυρκαγιά στην Ανάβυσσο. Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Ανάβυσσο. Στην Ανάβυσσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν με μεγάλη προσπάθεια και παρά τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση τη Δευτέρα.
EPA / YANNIS KOLESIDIS

Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Ανάβυσσο. Στην Ανάβυσσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν με μεγάλη προσπάθεια και παρά τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση τη Δευτέρα.

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας. Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας.
SOOC / Alexandros Michailidis

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας.

Επιτραπέζια παιχνίδια στο νερό στην Κίνα. Κόσμος παίζει το επιτραπέζιο παιχνίδι mahjong, ενώ κάθεται μέσα στην πισίνα, σε ένα υδάτινο πάρκο αναψυχής, μία ζεστή ημέρα στην πόλη Τσονγκτσίνγκ, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος παίζει το επιτραπέζιο παιχνίδι mahjong, ενώ κάθεται μέσα στην πισίνα, σε ένα υδάτινο πάρκο αναψυχής, μία ζεστή ημέρα στην πόλη Τσονγκτσίνγκ, στην Κίνα.

Πορεία Σύρων προσφύγων από το Σύνταγμα στη Γερμανική Πρεσβεία. Στιγμιότυπο από πορεία με συνθήματα και πανό στα γερμανικά, τα αγγλικά και τα ελληνικά που πραγματοποίησαν γυναίκες, άνδρες, παιδιά από τη Συρία, από το Σύνταγμα ως τη Γερμανική Πρεσβεία, με ενδιάμεση στάση τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διαμαρτυρόμενοι για τον περιορισμό στις οικογενειακές επανενώσεις προς τη Γερμανία. Η κινητοποίηση οργανώθηκε από τους ίδιους τους πρόσφυγες, που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας της Αττικής.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από πορεία με συνθήματα και πανό στα γερμανικά, τα αγγλικά και τα ελληνικά που πραγματοποίησαν γυναίκες, άνδρες, παιδιά από τη Συρία, από το Σύνταγμα ως τη Γερμανική Πρεσβεία, με ενδιάμεση στάση τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διαμαρτυρόμενοι για τον περιορισμό στις οικογενειακές επανενώσεις προς τη Γερμανία. Η κινητοποίηση οργανώθηκε από τους ίδιους τους πρόσφυγες, που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας της Αττικής.

Η Στούπα Μποντνάθ στο Κατμαντού. Ένας άντρας ανεβαίνει στην Στούπα Μποντνάθ, μια από τις ιερότερες Βουδιστικές τοποθεσίες στο Κατμαντού στο Νεπάλ.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Ένας άντρας ανεβαίνει στην Στούπα Μποντνάθ, μια από τις ιερότερες Βουδιστικές τοποθεσίες στο Κατμαντού στο Νεπάλ.

Τα χρώματα της φύσης. Αεροφωτογραφία από την λίμνη Hintersteiner στην Αυστρία. 
REUTERS / DOMINIC EBENBICHLER

Αεροφωτογραφία από την λίμνη Hintersteiner στην Αυστρία. 

Εορταστικές εκδηλώσεις στην Ελβετία. Πυροτεχνήματα στον ουρανό της Βέρνης με αφορμή την Εθνική Ημέρα της Ελβετίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Αυγούστου. 
EPA / PETER KLAUNZER

Πυροτεχνήματα στον ουρανό της Βέρνης με αφορμή την Εθνική Ημέρα της Ελβετίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Αυγούστου. 

Παιχνίδια στα νερά του Ευφράτη . Παιδιά παίζουν στις όχθες του Ευφράτη, κοντά στην πόλη Νατζάφ, στο Ιράκ.
REUTERS / ALAA AL-MARJANI

Παιδιά παίζουν στις όχθες του Ευφράτη, κοντά στην πόλη Νατζάφ, στο Ιράκ.

Καθημερινή ζωή στο Σαν Σαλβαδόρ. Κόσμος βγάζει φωτογραφίες μπροστά στο άγαλμα Divino Salvador del Mundo, του προστάτη Αγίου του Σαν Σαλβαδόρ, στο Ελ Σαλβαδόρ.
EPA / Rodrigo Sura

Κόσμος βγάζει φωτογραφίες μπροστά στο άγαλμα Divino Salvador del Mundo, του προστάτη Αγίου του Σαν Σαλβαδόρ, στο Ελ Σαλβαδόρ.

Ο μικρόκοσμος του Άργους. Μία μέλισσα μαζεύει γύρη από λουλούδι στο Άργος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μία μέλισσα μαζεύει γύρη από λουλούδι στο Άργος.

Ινδονησία: Εξερράγη το ηφαίστειο του όρους Σιναμπούνγκ . Στιγμιότυπο από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στο ηφαίστειο του όρους Σιναμπούνγκ, στα δυτικά της Ινδονησίας.
EPA / DEDI SINUHAJI

Στιγμιότυπο από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στο ηφαίστειο του όρους Σιναμπούνγκ, στα δυτικά της Ινδονησίας.

Θρησκευτικές παραδόσεις στη Μανάγουα.
REUTERS / OSWALDO RIVAS

'Ενα παιδί συμμετέχει σε εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του αγίου Santo Domingo de Guzman στη Μανάγουα, πρωτεύουσα της Νικαράγουα.

Καγκουρό στη Νέα Νότια Ουαλία. Δύο καγκουρό τσακώνονται στην παραλία Emerald της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία.
EPA / DAVE HUNT

Δύο καγκουρό τσακώνονται στην παραλία Emerald της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία.