Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 21:25

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 1 Αυγούστου 2017.

Δημόσια εκτέλεση στην πρωτεύουσα της Υεμένης. Άνδρας ο οποίος είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τη δολοφονία τρίχρονου κοριτσιού εκτελέστηκε δημοσίως στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά, ενώπιον εκατοντάδων ανθρώπων. Αστυνομικός πυροβόλησε πέντε φορές με αυτόματο τουφέκι τον Μουχάμαντ αλ Μαγκράμπι, ηλικίας 41 ετών, καθώς εκείνος κειτόταν με τα χέρια πίσω στη πλάτη, δεμένα με χειροπέδες, σε μια κουβέρτα στο έδαφος στην πλατεία Ταχρίρ της Σαναά, αφού δικαστής ανέγνωσε την απόφαση επιβολής της θανατικής ποινής. Η εκτέλεση προσέλκυσε το ενδιαφέρον ασυνήθιστα πολλών ανθρώπων λόγω της πολύ μικρής ηλικίας του θύματος, Ράνας Αλ Ματάρι. Ορισμένοι σκαρφάλωσαν σε στύλους του τηλεφωνικού δικτύου και πολλοί παρακολουθούσαν από τις στέγες των σπιτιών.
REUTERS / KHALED ABDULLAH

Άνδρας ο οποίος είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τη δολοφονία τρίχρονου κοριτσιού εκτελέστηκε δημοσίως στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά, ενώπιον εκατοντάδων ανθρώπων. Αστυνομικός πυροβόλησε πέντε φορές με αυτόματο τουφέκι τον Μουχάμαντ αλ Μαγκράμπι, ηλικίας 41 ετών, καθώς εκείνος κειτόταν με τα χέρια πίσω στη πλάτη, δεμένα με χειροπέδες, σε μια κουβέρτα στο έδαφος στην πλατεία Ταχρίρ της Σαναά, αφού δικαστής ανέγνωσε την απόφαση επιβολής της θανατικής ποινής. Η εκτέλεση προσέλκυσε το ενδιαφέρον ασυνήθιστα πολλών ανθρώπων λόγω της πολύ μικρής ηλικίας του θύματος, Ράνας Αλ Ματάρι. Ορισμένοι σκαρφάλωσαν σε στύλους του τηλεφωνικού δικτύου και πολλοί παρακολουθούσαν από τις στέγες των σπιτιών.

Υποβρύχια ποδηλασία στην Κροατία. Μία γυναίκα κάνει κατάδυση με ποδήλατο, στο υποβρύχιο πάρκο στην Πούλα, στην Κροατία
REUTERS / ANTONIO BRONIC

Μία γυναίκα κάνει κατάδυση με ποδήλατο, στο υποβρύχιο πάρκο στην Πούλα, στην Κροατία

Ηλιοθεραπεία στις Κάννες. Μια γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία σε παραλία των Καννών, στη Γαλλία.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Μια γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία σε παραλία των Καννών, στη Γαλλία.

Σύγκρουση Αλ. Τσίπρα - Κυρ. Μητσοτάκη στη Βουλή. Στιγμιότυπο από τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση στην Ολομέλεια της Βουλής.  
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση στην Ολομέλεια της Βουλής.  

Κατασκευή χαρταετών στην Ινδία. Ένα παιδί φτιάχνει σπάγκους για χαρταετούς στο Τζαμού της Ινδίας. 
EPA / JAIPAL SINGH

Ένα παιδί φτιάχνει σπάγκους για χαρταετούς στο Τζαμού της Ινδίας. 

Ο μικρόκοσμος της Ουγγαρίας. Μέλισσα σε αγρό της περιοχής Orosháza, στην Ουγγαρία. 
EPA / Tibor Rosta

Μέλισσα σε αγρό της περιοχής Orosháza, στην Ουγγαρία. 

Αναχωρεί για τα νησιά το πρώτο κύμα αδειούχων του Αυγούστου. Aυξημένη είναι σήμερα η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς κορυφώνεται σταδιακά η έξοδος των αδειούχων του καλοκαιριού.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Aυξημένη είναι σήμερα η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς κορυφώνεται σταδιακά η έξοδος των αδειούχων του καλοκαιριού.

Ινδία: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από πλημμύρες. Πλημμυροπαθείς κάθονται μέσα σε βάρκα στο χωριό Sehaguri της Ινδίας. Τουλάχιστον 12 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες στη χώρα, ενώ περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να σωθούν. 
EPA / PIYAL ADHIKARY

Πλημμυροπαθείς κάθονται μέσα σε βάρκα στο χωριό Sehaguri της Ινδίας. Τουλάχιστον 12 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες στη χώρα, ενώ περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να σωθούν. 

Ηλιοβασίλεμα στο Νιτερόι. Ο ήλιος δύει στο Νιτερόι της Βραζιλίας. 
REUTERS / SERGIO MORAES

Ο ήλιος δύει στο Νιτερόι της Βραζιλίας. 

Φάρμα μανιταριών στη Ν. Κορέα. Μια γυναίκα εργάζεται σε φάρμα μανιταριών πλευρώτους στην επαρχία της Νότιας Τσούνγκτσονγκ, στη Νότια Κορέα. 
EPA / YONHAP

Μια γυναίκα εργάζεται σε φάρμα μανιταριών πλευρώτους στην επαρχία της Νότιας Τσούνγκτσονγκ, στη Νότια Κορέα. 

Φεστιβάλ λουλουδιών στο Μεδεγίν. Ένας άντρας φροντίζει ένα χαλί που είναι κατασκευασμένο από 182.000 λουλούδια, στα πλαίσια του 60ου Φεστιβάλ Λουλουδιών στο Μεδεγίν της Κολομβίας.
EPA / LUIS EDUARDO NORIEGA A.

Ένας άντρας φροντίζει ένα χαλί που είναι κατασκευασμένο από 182.000 λουλούδια, στα πλαίσια του 60ου Φεστιβάλ Λουλουδιών στο Μεδεγίν της Κολομβίας.

Θεματικό τρένο στην Ταϊπέι. Ένα μικρό κοριτσάκι παίζει στο πάτωμα τρένου, στο μετρό της Ταϊπέι.
REUTERS / TYRONE SIU

Ένα μικρό κοριτσάκι παίζει στο πάτωμα τρένου, στο μετρό της Ταϊπέι.