Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 21:46

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017.

Νέες συγκρούσεις Ισραηλινών αστυνομικών και Παλαιστινίων στην Ιερουσαλήμ. Νέες συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών αστυνομικών και Παλαιστινίων ξέσπασαν στην Ιερουσαλήμ, εντός του χώρου των Ιερών Τόπων, ενώ φαινόταν ότι η επιστροφή των μουσουλμάνων πιστών στην Πλατεία των Τεμενών θα εκτόνωνε την κατάσταση. Το Ισραήλ δέχθηκε προ ημερών να αφαιρέσει τους ανιχνευτές μετάλλων και άλλα μέσα ελέγχου και παρακολούθησης, τα οποία είχε εγκαταστήσει στην Πλατεία των Τεμενών για την πρόληψη βίαιων ενεργειών.
REUTERS / AMIR COHEN

Νέες συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών αστυνομικών και Παλαιστινίων ξέσπασαν στην Ιερουσαλήμ, εντός του χώρου των Ιερών Τόπων, ενώ φαινόταν ότι η επιστροφή των μουσουλμάνων πιστών στην Πλατεία των Τεμενών θα εκτόνωνε την κατάσταση. Το Ισραήλ δέχθηκε προ ημερών να αφαιρέσει τους ανιχνευτές μετάλλων και άλλα μέσα ελέγχου και παρακολούθησης, τα οποία είχε εγκαταστήσει στην Πλατεία των Τεμενών για την πρόληψη βίαιων ενεργειών.

Περίπατος στην Ταϊβάν. Ένα παιδί περπατά σε δρόμο της Ταϊπέι.
REUTERS / TYRONE SIU

Ένα παιδί περπατά σε δρόμο της Ταϊπέι.

Θρησκευτικό φεστιβάλ στην Ινδία. Ένας μακάκος πίνει γάλα σε ναό λίγο έξω από την πόλη Μπανγκαλόρ, στα πλαίσια του θρησκευτικού φεστιβάλ Nag Panchami, στην Ινδία.
REUTERS / ABHISHEK CHINNAPPA

Ένας μακάκος πίνει γάλα σε ναό λίγο έξω από την πόλη Μπανγκαλόρ, στα πλαίσια του θρησκευτικού φεστιβάλ Nag Panchami, στην Ινδία.

Τροπική καταιγίδα στις Φιλιππίνες. Στιγμιότυπο από πλημμυρισμένο δρόμο στην Κεζόν, στις Φιλιππίνες, μετά από τροπική καταιγίδα που έπληξε την περιοχή.  
EPA / ROLEX DELA PENA

Στιγμιότυπο από πλημμυρισμένο δρόμο στην Κεζόν, στις Φιλιππίνες, μετά από τροπική καταιγίδα που έπληξε την περιοχή.  

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει κόσμο να απολαμβάνει την δροσιά και το ηλιοβασίλεμα, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, στα σιντριβάνια στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει κόσμο να απολαμβάνει την δροσιά και το ηλιοβασίλεμα, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, στα σιντριβάνια στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Παιχνίδια στο νερό. Δύο σκύλοι δροσίζονται σε πισίνα της πόλης Τσενγκντού, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Δύο σκύλοι δροσίζονται σε πισίνα της πόλης Τσενγκντού, στην Κίνα.

Συγκρούσεις στο Καράκας. Στιγμιότυπο από επεισόδια που σημειώθηκαν στο Καράκας με αντικυβερνητικούς διαδηλωτές να συγκρούονται με μέλη των δυνάμεων ασφαλείας. Νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπα τους πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ σε άνδρες της Εθνοφρουράς, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων.
REUTERS / CARLOS GARCIA RAWLINS

Στιγμιότυπο από επεισόδια που σημειώθηκαν στο Καράκας με αντικυβερνητικούς διαδηλωτές να συγκρούονται με μέλη των δυνάμεων ασφαλείας. Νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπα τους πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ σε άνδρες της Εθνοφρουράς, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Δύο νεκροί από πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα. Στην περιοχή Δένδρα, λίγο έξω από την Λάρισα, εντοπίστηκαν γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο είχε χαθεί από το ραντάρ και αναζητείτο από το βράδυ της Τετάρτης. Στο σημείο εντοπίστηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων επιβατών του αεροσκάφους που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
INTIME NEWS / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην περιοχή Δένδρα, λίγο έξω από την Λάρισα, εντοπίστηκαν γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο είχε χαθεί από το ραντάρ και αναζητείτο από το βράδυ της Τετάρτης. Στο σημείο εντοπίστηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων επιβατών του αεροσκάφους που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Παρέλαση στο Πεκίνο. Στιγμιότυπο από πρόβα για την επερχόμενη 90 επέτειο από την ίδρυση του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από πρόβα για την επερχόμενη 90 επέτειο από την ίδρυση του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας.

Τα χρώματα της φύσης. Κοντινή λήψη από το άνθος ενός ιβίσκου.
Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Κοντινή λήψη από το άνθος ενός ιβίσκου.