Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 17:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017.

Φεστιβάλ γκράφιτι στη Σιβηρία. Ο Ίγκορ Γκούστσιν (αριστερά), επικεφαλής μίας καλλιτεχνικής ομάδας και δημιουργός του γκράφιτι, μεγέθους 150 τετραγωνικών μέτρων, με τίτλο «Fat Cap Jam #3», στέκεται δίπλα σε έναν συνεργάτη του ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει πάνω στην τοιχογραφία, σε ένα κτήριο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ γκράφιτι στο Κρασνογιάρσκ, στη Σιβηρία.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ο Ίγκορ Γκούστσιν (αριστερά), επικεφαλής μίας καλλιτεχνικής ομάδας και δημιουργός του γκράφιτι, μεγέθους 150 τετραγωνικών μέτρων, με τίτλο «Fat Cap Jam #3», στέκεται δίπλα σε έναν συνεργάτη του ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει πάνω στην τοιχογραφία, σε ένα κτήριο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ γκράφιτι στο Κρασνογιάρσκ, στη Σιβηρία.

Αντιτρομοκρατική άσκηση στο Πεκίνο. Αστυνομικοί λαμβάνουν μέρος σε αντιτρομοκρατική άσκηση, στο Πεκίνο.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Αστυνομικοί λαμβάνουν μέρος σε αντιτρομοκρατική άσκηση, στο Πεκίνο.

Έθνικ φεστιβάλ στην παλιά πόλη της Καβάλας. Στιγμιότυπο από το έθνικ φεστιβάλ Cosmopolis 2017, στην παλιά πόλη της Καβάλας. Με ήχους, χρώματα και χορούς γέμισε η παραδοσιακή συνοικία της Παναγίας Καβάλας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Cosmopolis 2017. Αποτελεί το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό φεστιβάλ στην Ελλάδα και φιλοξενεί μουσικές, τραγούδια και φαγητά διαφορετικών λαών και πολιτισμών.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Στιγμιότυπο από το έθνικ φεστιβάλ Cosmopolis 2017, στην παλιά πόλη της Καβάλας. Με ήχους, χρώματα και χορούς γέμισε η παραδοσιακή συνοικία της Παναγίας Καβάλας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Cosmopolis 2017. Αποτελεί το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό φεστιβάλ στην Ελλάδα και φιλοξενεί μουσικές, τραγούδια και φαγητά διαφορετικών λαών και πολιτισμών.

Κατοικίες στη Μουμπάι. Ένα πολυόροφο σύμπλεγμα κατοικιών υψώνεται πίσω από παλιές κατοικίες στη Μουμπάι.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Ένα πολυόροφο σύμπλεγμα κατοικιών υψώνεται πίσω από παλιές κατοικίες στη Μουμπάι.

Εκπαίδευση θαλάσσιας διάσωσης στη Νότια Αφρική. Εκπαιδευόμενοι του Ινστιτούτου Εθνικής Θαλάσσιας Διάσωσης (NSRI) κάνουν προσομοίωση διάσωσης, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στο Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική. Το Ινστιτούτο είναι ένας οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τον οποίο διαχειρίζονται πάνω από 1.000 υψηλά ειδικευμένοι εθελοντές, οι οποίοι βρίσκονται σε επιφυλακή, ημέρα και νύχτα, όλο το χρόνο, κατά μήκος της ακτής της Νότιας Αφρικής.
EPA / NIC BOTHMA

Εκπαιδευόμενοι του Ινστιτούτου Εθνικής Θαλάσσιας Διάσωσης (NSRI) κάνουν προσομοίωση διάσωσης, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στο Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική. Το Ινστιτούτο είναι ένας οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τον οποίο διαχειρίζονται πάνω από 1.000 υψηλά ειδικευμένοι εθελοντές, οι οποίοι βρίσκονται σε επιφυλακή, ημέρα και νύχτα, όλο το χρόνο, κατά μήκος της ακτής της Νότιας Αφρικής.

Επιδημία χολέρας στην Υεμένη. Μία γυναίκα κάθεται δίπλα στο παιδί της που λαμβάνει θεραπεία για χολέρα, σε ένα νοσοκομείο στη Σαναά, στην Υεμένη. Η επιδημία χολέρας στην Υεμένη, που έχει προκαλέσει ήδη περισσότερους από 1.800 θανάτους στην εμπόλεμη χώρα, μπορεί να ξεπεράσει το κατώφλι των 600.000 κρουσμάτων το 2017, προειδοποίησε η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ).   Στη χώρα μαίνεται πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση που υποστηρίζεται από έναν αραβικό συνασπισμό υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και σιίτες αντάρτες Χούτι που κατηγορούνται ότι έχουν διασυνδέσεις με το Ιράν. Η χολέρα επανεμφανίστηκε τον Απρίλιο έπειτα από μια πρώτη επιδημία πέρυσι και η σύγκρουση περιπλέκει τις παραδόσεις φαρμάκων και την άφιξη της διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας.
EPA / YAHYA ARHAB

Μία γυναίκα κάθεται δίπλα στο παιδί της που λαμβάνει θεραπεία για χολέρα, σε ένα νοσοκομείο στη Σαναά, στην Υεμένη. Η επιδημία χολέρας στην Υεμένη, που έχει προκαλέσει ήδη περισσότερους από 1.800 θανάτους στην εμπόλεμη χώρα, μπορεί να ξεπεράσει το κατώφλι των 600.000 κρουσμάτων το 2017, προειδοποίησε η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ).   Στη χώρα μαίνεται πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση που υποστηρίζεται από έναν αραβικό συνασπισμό υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και σιίτες αντάρτες Χούτι που κατηγορούνται ότι έχουν διασυνδέσεις με το Ιράν. Η χολέρα επανεμφανίστηκε τον Απρίλιο έπειτα από μια πρώτη επιδημία πέρυσι και η σύγκρουση περιπλέκει τις παραδόσεις φαρμάκων και την άφιξη της διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η πιο συνωστισμένη πισίνα του κόσμου. Κινέζοι τουρίστες με σωσίβια, κάνουν μπάνιο στην πισίνα «Dead sea of China», σε ένα θέρετρο στην επαρχία Σετσουάν. Η πισίνα αυτή είναι η μεγαλύτερη εσωτερική πισίνα στην Κίνα, καλύπτοντας πάνω από 30.000 τεττραγωνικά μέτρα. Μπορεί να υποδεχθεί περίπου 10.000 κόσμο τη φορά και κάθε καλοκαίρι δέχεται πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες.
EPA / LOLA LEVAN

Κινέζοι τουρίστες με σωσίβια, κάνουν μπάνιο στην πισίνα «Dead sea of China», σε ένα θέρετρο στην επαρχία Σετσουάν. Η πισίνα αυτή είναι η μεγαλύτερη εσωτερική πισίνα στην Κίνα, καλύπτοντας πάνω από 30.000 τεττραγωνικά μέτρα. Μπορεί να υποδεχθεί περίπου 10.000 κόσμο τη φορά και κάθε καλοκαίρι δέχεται πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες.

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Καμπούλ. Τουλάχιστον 24 άτομα σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα δυτικά της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, Καμπούλ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών. Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και πηγές, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην οικία ενός πολιτικού. Τα περισσότερα από τα θύματα είναι άνθρωποι που επέβαιναν σ
REUTERS / OMAR SOBHANI

Τουλάχιστον 24 άτομα σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα δυτικά της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, Καμπούλ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών. Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και πηγές, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην οικία ενός πολιτικού. Τα περισσότερα από τα θύματα είναι άνθρωποι που επέβαιναν σ' ένα μικρό λεωφορείο που περνούσε από τον δρόμο, όταν έγινε η έκρηξη. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα γειτονικά νοσοκομεία. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε γειτονικά σπίτια και οχήματα, ενώ δεν έχει γίνει -μέχρι στιγμής- ανάληψη ευθύνης.

Ηλιοβασίλεμα στο Κέιπ Κοντ. Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Σκάκετ, την ώρα της άμπωτης, στο Κέιπ Κοντ, στη Μασαχουσέτη.
EPA / MATT CAMPBELL

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Σκάκετ, την ώρα της άμπωτης, στο Κέιπ Κοντ, στη Μασαχουσέτη.

Πυρκαγιά στη Μονεμβασιά. Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή, πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς, στη Λακωνία. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται σε ύφεση, ενώ στο σημείο εξακολουθεί να επιχειρεί πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να κατασβέσει πλήρως τη φωτιά.
INTIME NEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή, πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς, στη Λακωνία. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται σε ύφεση, ενώ στο σημείο εξακολουθεί να επιχειρεί πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να κατασβέσει πλήρως τη φωτιά.