Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 19:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 22 Ιουλίου 2017.

Τρεις νεκροί σε τροχαίο στην Κύμη. Τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες ανέσυραν οι πυροσβέστες λίγο μετά τις 8.00 το πρωί από ένα τζιπ που ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε κοντά στη θάλασσα. Το δυστύχημα έγινε στο παραλιακό δρόμο της Νότιας Εύβοιας από Πλατάνα προς Στόμιο στην περιοχή της Κύμης.
INTIME NEWS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

Τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες ανέσυραν οι πυροσβέστες λίγο μετά τις 8.00 το πρωί από ένα τζιπ που ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε κοντά στη θάλασσα. Το δυστύχημα έγινε στο παραλιακό δρόμο της Νότιας Εύβοιας από Πλατάνα προς Στόμιο στην περιοχή της Κύμης.

Gay Pride στο Βερολίνο. Στιγμιότυπο από το ετήσιο Gay Pride στο Βερολίνο!
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Στιγμιότυπο από το ετήσιο Gay Pride στο Βερολίνο!

Παιχνίδια στη Ντάκα. Παιδιά παίζουν μέσα σε έναν σωλήνα αποχέτευσης, στη Ντάκα.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Παιδιά παίζουν μέσα σε έναν σωλήνα αποχέτευσης, στη Ντάκα.

Τσαλαπετεινός στο Ναύπλιο. Τσαλαπετεινός πετά σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 22 Ιουλίου 2017. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Τσαλαπετεινός πετά σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 22 Ιουλίου 2017. 

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς. Στιγμιότυπο από το τρίτο «Grandbikini», έναν διαγωνισμό ομορφιάς για γυναίκες άνω των 55 ετών που διοργανώνεται στο Τιεντζίν της Κίνας. 
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Στιγμιότυπο από το τρίτο «Grandbikini», έναν διαγωνισμό ομορφιάς για γυναίκες άνω των 55 ετών που διοργανώνεται στο Τιεντζίν της Κίνας. 

Ιεροτελεστία για τον εξορκισμό του κακού. Μια γυναίκα περνά το παιδί της πάνω από τη φωτιά για να εξορκίσει το κακό, στα πλαίσια του θρησκευτικού φεστιβάλ Ghantakarna, στην πόλη Bhaktapur του Nepal.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Μια γυναίκα περνά το παιδί της πάνω από τη φωτιά για να εξορκίσει το κακό, στα πλαίσια του θρησκευτικού φεστιβάλ Ghantakarna, στην πόλη Bhaktapur του Nepal.

Διεθνής έκθεση Comic Con στο Σαν Ντιέγκο. Στιγμιότυπο από την διεθνή έκθεση Comic Con στο Σαν Ντιέγκο.
REUTERS / MIKE BLAKE

Στιγμιότυπο από την διεθνή έκθεση Comic Con στο Σαν Ντιέγκο.

Ο υδροηλεκτρικός σταθμός Χόα Μπιν στο Βιετνάμ. Κόσμος συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τη στιγμή που ανοίγουν οι πύλες του φράγματος στον υδροηλεκτρικό σταθμό Χόα Μπιν, μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε ο τυφώνας Τάλας στην επαρχία Χόα Μπιν, έξω από το Ανόι, στο Βιετνάμ.
EPA / LUONG THAI LINH

Κόσμος συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τη στιγμή που ανοίγουν οι πύλες του φράγματος στον υδροηλεκτρικό σταθμό Χόα Μπιν, μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε ο τυφώνας Τάλας στην επαρχία Χόα Μπιν, έξω από το Ανόι, στο Βιετνάμ.

Παιχνίδια στην άμμο. Τρείς έφηβοι παίζουν στην άμμο, δίπλα από ποταμό στο Τζαλαλαμπάντ του Αφγανιστάν.
REUTERS / PARWIZ

Τρείς έφηβοι παίζουν στην άμμο, δίπλα από ποταμό στο Τζαλαλαμπάντ του Αφγανιστάν.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ουγγαρία. Ο Viktor Minibaev από την Ρωσία διαγωνίζεται στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ουγγαρία.
REUTERS / DAVID BALOGH

Ο Viktor Minibaev από την Ρωσία διαγωνίζεται στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ουγγαρία.