Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 19:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017.

Τραμπ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής δασμών στις εισαγωγές χάλυβα. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κρατά ένα κάβουρα από χάλυβα, καθώς παρευρίσκεται σε συνάντηση στο Ανατολικό Δωμάτιο του Λευκού Οίκου, στην Ουάσιγκτον. Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιβολής δασμών στις εισαγωγές χάλυβα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν θα επέβαλε δασμούς στον εισαγόμενο χάλυβα, ο κ. Τραμπ απάντησε ότι αυτό είναι κάτι που «θα μπορούσε να γίνει». Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δώσει εντολή να εκπονηθεί μελέτη της αγοράς χάλυβα στις ΗΠΑ, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά.
REUTERS / CARLOS BARRIA

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κρατά ένα κάβουρα από χάλυβα, καθώς παρευρίσκεται σε συνάντηση στο Ανατολικό Δωμάτιο του Λευκού Οίκου, στην Ουάσιγκτον. Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιβολής δασμών στις εισαγωγές χάλυβα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν θα επέβαλε δασμούς στον εισαγόμενο χάλυβα, ο κ. Τραμπ απάντησε ότι αυτό είναι κάτι που «θα μπορούσε να γίνει». Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δώσει εντολή να εκπονηθεί μελέτη της αγοράς χάλυβα στις ΗΠΑ, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά.

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα φροντίδας βρεφών στην Κίνα. Κόσμος συμμετέχει σε ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη φροντίδα των βρεφών, που διοργανώθηκε από την τοπική ένωση εργαζομένων, στο Χαϊκού, στην επαρχία Χαϊνάν, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος συμμετέχει σε ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη φροντίδα των βρεφών, που διοργανώθηκε από την τοπική ένωση εργαζομένων, στο Χαϊκού, στην επαρχία Χαϊνάν, στην Κίνα.

Μία παράξενη συμβίωση. Η 74χρονη Κιμ Χανγκ κάθεται στο κρεβάτι της στο υπνοδωμάτιό της μαζί με μία αγελάδα, που θεωρεί ότι είναι η μετενσάρκωση του συζύγου της, στην επαρχία Κράτσεϊ, στην Καμπότζη.
REUTERS / SAMRANG PRING

Η 74χρονη Κιμ Χανγκ κάθεται στο κρεβάτι της στο υπνοδωμάτιό της μαζί με μία αγελάδα, που θεωρεί ότι είναι η μετενσάρκωση του συζύγου της, στην επαρχία Κράτσεϊ, στην Καμπότζη.

Ώρα για «σιέστα». Σκιουροπίθηκος κοιμάται σε ένα κλαδί, μία ζεστή ημέρα στο ζωολογικό κήπο στο Τσεντσόου, στην επαρχία Χενάν, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Σκιουροπίθηκος κοιμάται σε ένα κλαδί, μία ζεστή ημέρα στο ζωολογικό κήπο στο Τσεντσόου, στην επαρχία Χενάν, στην Κίνα.

Ηλιοβασίλεμα στο Φλοίσβο. Στιγμιότυπο από την παραλία του Φλοίσβου.
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στιγμιότυπο από την παραλία του Φλοίσβου.

Φωτιά στο κτήριο της Δ
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στη ΔΟΥ Δ' Αθηνών, στην οδό Κωλέττη 14 στα Εξάρχεια. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο δεύτερο υπόγειο όπου υπάρχει αποθηκευμένο αρχειακό υλικό, πιθανόν από βραχυκύκλωμα σε λάμπα.

 

Κύπρος: 43η επέτειος της τουρκικής εισβολής. Ένας άντρας περπατά ανάμεσα σε μνήματα στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά την τουρκική εισβολή του 1974, στο στρατιωτικό κοιμητήριο, στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, στη Λευκωσία. Με τη συμπλήρωση σήμερα 43 χρόνων από την τουρκική εισβολή, η κυπριακή Πολιτεία καταδικάζει το έγκλημα, αποτίει φόρο τιμής στους πεσόντες και διατρανώνει την αποφασιστικότητά της για συνέχιση του αγώνα μέχρι τη δικαίωση. Σε όλες τις πόλεις του ελευθέρου τμήματος της Κύπρου οργανώνονται εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες και δεήσεις για τους αγνοούμενους. Στις 05:30 το πρωί, ώρα που άρχισε η εισβολή του «Αττίλα», ήχησαν οι σειρήνες. Στις 8:00 το πρωί, παρουσία του προέδρου Αναστασιάδη και άλλων επισήμων, τελέστηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες, κατά την τουρκική εισβολή και κατάθεση στεφάνων.
REUTERS / YIANNIS KOURTOGLOU

Ένας άντρας περπατά ανάμεσα σε μνήματα στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά την τουρκική εισβολή του 1974, στο στρατιωτικό κοιμητήριο, στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, στη Λευκωσία. Με τη συμπλήρωση σήμερα 43 χρόνων από την τουρκική εισβολή, η κυπριακή Πολιτεία καταδικάζει το έγκλημα, αποτίει φόρο τιμής στους πεσόντες και διατρανώνει την αποφασιστικότητά της για συνέχιση του αγώνα μέχρι τη δικαίωση. Σε όλες τις πόλεις του ελευθέρου τμήματος της Κύπρου οργανώνονται εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες και δεήσεις για τους αγνοούμενους. Στις 05:30 το πρωί, ώρα που άρχισε η εισβολή του «Αττίλα», ήχησαν οι σειρήνες. Στις 8:00 το πρωί, παρουσία του προέδρου Αναστασιάδη και άλλων επισήμων, τελέστηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες, κατά την τουρκική εισβολή και κατάθεση στεφάνων.

Εντυπωσιακές σέλφι σε φραγμα στο Βιετνάμ. Ένα ζευγάρι τραβά μία φωτογραφία σέλφι, καθώς ανοίγουν οι πύλες του φράγματος στον υδροηλεκτρικό σταθμό Χόα Μπιν, μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε ο τυφώνας Τάλας στην επαρχία Χόα Μπιν, έξω από το Ανόι, στο Βιετνάμ.
REUTERS / KHAM

Ένα ζευγάρι τραβά μία φωτογραφία σέλφι, καθώς ανοίγουν οι πύλες του φράγματος στον υδροηλεκτρικό σταθμό Χόα Μπιν, μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε ο τυφώνας Τάλας στην επαρχία Χόα Μπιν, έξω από το Ανόι, στο Βιετνάμ.

Παιχνίδια στο νερο. Νεαροί παίζουν στα νερά ενός υπερχειλισμένου φράγματος, στη λίμνη Powai, μετά από έντονες βροχοπτώσεις στη Μουμπάι, στην Ινδία.
REUTERS / SHAILESH ANDRADE

Νεαροί παίζουν στα νερά ενός υπερχειλισμένου φράγματος, στη λίμνη Powai, μετά από έντονες βροχοπτώσεις στη Μουμπάι, στην Ινδία.

Καθημερινή ζωή στην Ινδονησία. Πλανόδιος πωλητής μεταφέρει με το μηχανάκι του ένα ξύλινο κρεβάτι, στο χωριό Καρτασούρα, στη Σουρακάρτα, στην Ινδονησία.
REUTERS / ANTARA FOTO

Πλανόδιος πωλητής μεταφέρει με το μηχανάκι του ένα ξύλινο κρεβάτι, στο χωριό Καρτασούρα, στη Σουρακάρτα, στην Ινδονησία.