Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 21:56

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017.

Διαμαρτυρία Σύρων προσφύγων στη Γερμανική πρεσβεία. Σύροι πρόσφυγες παίρνουν μέρος σε διαδήλωση έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας, διαμαρτυρόμενοι για το αριθμητικό πλαφόν ατόμων που θέτει η Γερμανία για την διαδικασία της οικογενειακής επανένωσης προσφύγων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Σύροι πρόσφυγες παίρνουν μέρος σε διαδήλωση έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας, διαμαρτυρόμενοι για το αριθμητικό πλαφόν ατόμων που θέτει η Γερμανία για την διαδικασία της οικογενειακής επανένωσης προσφύγων.

Ομίχλη στην Ικαρία. Ομίχλη στο οροπέδιο Άγιος Ισίδωρος στην Ικαρία
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ομίχλη στο οροπέδιο Άγιος Ισίδωρος στην Ικαρία

Περίπατος στην Πάφο. Μια γυναίκα περπατά δίπλα από την εικαστική εγκατάσταση με τίτλο «A Walk Through the Line» της Γιαπωνέζας Τσιχάρου Σιότα, στην Πάφο.
EPA / KATIA CHRISTODOULOU

Μια γυναίκα περπατά δίπλα από την εικαστική εγκατάσταση με τίτλο «A Walk Through the Line» της Γιαπωνέζας Τσιχάρου Σιότα, στην Πάφο.

Στιγμιότυπο από το μεθοριακό χωριό Πανμουντζόμ στη Νότια Κορέα. Δημοσιογράφος τραβά φωτογραφία έναν νοτιοκορεάτη στρατιώτη που στέκεται φρουρός στο μεθοριακό χωριό Πανμουντζόμ, στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στα σύνορα της Βόρειας και Νότιας Κορέας, στη Νότια Κορέα.
REUTERS / KIM HONG-JI

Δημοσιογράφος τραβά φωτογραφία έναν νοτιοκορεάτη στρατιώτη που στέκεται φρουρός στο μεθοριακό χωριό Πανμουντζόμ, στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στα σύνορα της Βόρειας και Νότιας Κορέας, στη Νότια Κορέα.

Ηλιοβασίλεμα στη Ρωσία. Ο ήλιος δύει στον ποταμό Βόλγα, στη Ρωσία.
REUTERS / DAVID MDZINARISHVILI

Ο ήλιος δύει στον ποταμό Βόλγα, στη Ρωσία.

Αγώνας ράλι στον δρόμο του μεταξιού . Ο Ρώσος οδηγός Anton Shibalov της ομάδας Kamaz Master βρίσκεται επί το έργον κατά τη διάρκεια του αγώνα Silk Way Rally 2017 στην Κίνα.
EPA / OLIVIER ANRIGO

Ο Ρώσος οδηγός Anton Shibalov της ομάδας Kamaz Master βρίσκεται επί το έργον κατά τη διάρκεια του αγώνα Silk Way Rally 2017 στην Κίνα.

Μουσικό Φεστιβάλ στην Ελβετία. Στιγμιότυπο από το 42ο μουσικό φεστιβάλ Paleo, που διεξάγεται στην Νιόν της Ελβετίας. Στη σκηνή βρίσκεται το συγκρότημα Foals.
EPA / VALENTIN FLAURAUD

Στιγμιότυπο από το 42ο μουσικό φεστιβάλ Paleo, που διεξάγεται στην Νιόν της Ελβετίας. Στη σκηνή βρίσκεται το συγκρότημα Foals.

Καράκας: Επεισόδια σε διαδηλώσεις κατά του προέδρου Μαδούρο. Υποστηρικτές της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας καίνε λάστιχα κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στα πλαίσια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στο Καράκας. 
EPA / MIGUEL GUTIERREZ

Υποστηρικτές της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας καίνε λάστιχα κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στα πλαίσια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στο Καράκας. 

Ασιατική μαύρη αρκούδα στο Ανόι. Μια ασιατική μαύρη αρκούδα σε κέντρο προστασίας άγριας ζωής στο Ανόι του Βιετνάμ.
REUTERS / KHAM

Μια ασιατική μαύρη αρκούδα σε κέντρο προστασίας άγριας ζωής στο Ανόι του Βιετνάμ.

Παραδοσιακό φεστιβάλ στην επαρχία Γιουνάν. Στιγμιότυπο από παραδοσιακό φεστιβάλ της φυλής Yi στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από παραδοσιακό φεστιβάλ της φυλής Yi στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας. 

Ψάρεμα στην Πορτογαλία. Δύο άντρες ψαρεύουν στο Baleal της Πορτογαλίας.
REUTERS / DENIS BALIBOUSE

Δύο άντρες ψαρεύουν στο Baleal της Πορτογαλίας.

Παιχνίδια με το νερό στη Σαμάρα. Δυο παιδιά παίζουν σε συντριβάνι της Σαμάρα, στη Ρωσία.
REUTERS / DAVID MDZINARISHVILI

Δυο παιδιά παίζουν σε συντριβάνι της Σαμάρα, στη Ρωσία.