Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 18:52

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017.

Ταξίδι στην Αμοργό. Καλοκαιρινό στιγμιότυπο απο την Αμοργό.
SOOC / Nikos Libertas

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο απο την Αμοργό.

Αποδοκιμασίες κατά του Τραμπ σε γυναικείο τουρνουά γκολφ. Αποδοκιμασίες δέχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια του τουρνουά γκολφ U.S. Women
USA Today Sports / Kelvin Kuo

Αποδοκιμασίες δέχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια του τουρνουά γκολφ U.S. Women's Open, που διεξήχθη στο Trump National Golf Club. Ακτιβίστριες υπενθύμισαν τη σεξιστική ρητορική του και τον χαρακτήρισαν μισογύνη. «Αντιστέκομαι» ήταν το μήνυμα που έβγαινε από τα γράμματα που υπήρχαν στη σειρά σε μπλούζες επτά γυναικών.

Καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στο Ιλινόι. Τρεις άντρες κάθονται στη βεράντα ενός σπιτιού, το οποίο είναι οχυρωμένο με σακκιά με άμμο, κατά τη διάρκεια πλημμυρών μετά από καταρρακτώδεις βροχές στο Γκάρνι, στην πολιτεία του Ιλινόι. Οι έντονες βροχές στο βόρειο Ιλλινόις και στο νότιο Ουισκόνσιν οδήγησαν στην υπερχείλιση των ποταμών, πλημμυρίζοντας την περιοχή.
EPA / TANNEN MAURY

Τρεις άντρες κάθονται στη βεράντα ενός σπιτιού, το οποίο είναι οχυρωμένο με σακκιά με άμμο, κατά τη διάρκεια πλημμυρών μετά από καταρρακτώδεις βροχές στο Γκάρνι, στην πολιτεία του Ιλινόι. Οι έντονες βροχές στο βόρειο Ιλλινόις και στο νότιο Ουισκόνσιν οδήγησαν στην υπερχείλιση των ποταμών, πλημμυρίζοντας την περιοχή.

Καλλιτεχνική εγκατάσταση στην Ελβετία. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Ρόμαν Μπέρανεκ κοιτά μία φωτιστική εγκατάσταση, μέρος του πρότζεκτ πολυμέσων «Light Ragaz», στο φαράγγι Taminaschlucht, κοντά στο Bad Ragaz στην Ελβετία.
REUTERS / ARND WIEGMANN

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Ρόμαν Μπέρανεκ κοιτά μία φωτιστική εγκατάσταση, μέρος του πρότζεκτ πολυμέσων «Light Ragaz», στο φαράγγι Taminaschlucht, κοντά στο Bad Ragaz στην Ελβετία.

Βουτιές δροσιάς στην Κίνα. Τίγρεις της Σιβηρίας δροσίζονται στο νερό, μία ζεστή καλοκαιρινή ημέρα στο ζωολογικό κήπο τίγρεων στο Χουανγκσάν, στην επαρχία Ανχουέι, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Τίγρεις της Σιβηρίας δροσίζονται στο νερό, μία ζεστή καλοκαιρινή ημέρα στο ζωολογικό κήπο τίγρεων στο Χουανγκσάν, στην επαρχία Ανχουέι, στην Κίνα.

Κεραυνοί στο Ναύπλιο. Στιγμιότυπο από το συννεφιασμένο ουρανό κατά τη διάρκεια καταιγίδας με κεραυνούς στο Ναύπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Στιγμιότυπο από το συννεφιασμένο ουρανό κατά τη διάρκεια καταιγίδας με κεραυνούς στο Ναύπλιο.

Παραγωγή τσοπστικς στην Κίνα. Εργαζόμενοι στοιβάζουν για να στεγνώσουν ξυλάκια μπαμπού, σε ένα χωριό στην επαρχία Τσιανγκσί, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Εργαζόμενοι στοιβάζουν για να στεγνώσουν ξυλάκια μπαμπού, σε ένα χωριό στην επαρχία Τσιανγκσί, στην Κίνα.

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Εργασίας. Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Εργασίας. «Η πιο σημαντική θετική είδηση τα τελευταία χρόνια είναι η σταθερή μείωση των ποσοστών της ανεργίας και η σταθερή αύξηση των θέσεων εργασίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ακόμη, ανέφερε ότι «αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι αποτελέσματα που έχουν έρθει από μόνα τους, αλλά κρύβεται πίσω από αυτά μια προσπάθεια με σχέδιο και με πολύ μεγάλες δυσκολίες».
SOOC / Nikos Libertas

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Εργασίας. «Η πιο σημαντική θετική είδηση τα τελευταία χρόνια είναι η σταθερή μείωση των ποσοστών της ανεργίας και η σταθερή αύξηση των θέσεων εργασίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ακόμη, ανέφερε ότι «αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι αποτελέσματα που έχουν έρθει από μόνα τους, αλλά κρύβεται πίσω από αυτά μια προσπάθεια με σχέδιο και με πολύ μεγάλες δυσκολίες».

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ουγγαρία. Η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της Ρωσίας διαγωνίζεται στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ουγγαρία.
REUTERS / BERNADETT SZABO

Η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της Ρωσίας διαγωνίζεται στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ουγγαρία.