Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 19:05

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 16 Ιουλίου 2017.

Ερντογάν: Κανένας προδότης της χώρας δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητος. «Κανένας προδότης της χώρας δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητος» δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε πολίτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, για τη συμπλήρωση ενός έτους από την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα. Ο Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε να «ξεριζώσει το κεφάλι των προδοτών» που ευθύνονται για την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.
EPA / PRESIDENTIAL PRESS OFFICE HANDOUT

«Κανένας προδότης της χώρας δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητος» δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε πολίτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, για τη συμπλήρωση ενός έτους από την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα. Ο Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε να «ξεριζώσει το κεφάλι των προδοτών» που ευθύνονται για την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.

Ανεπίσημο δημοψήφισμα στη Βενεζουέλα. Ανεπίσημο δημοψήφισμα διεξάγεται την Κυριακή από την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα, με στόχο να αυξηθεί η πίεση στον πρόεδρο της χώρας Νικολάς Μαδούρο. Οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν σε περίπου 2.000 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα. Στους ψηφοφόρους τίθενται τα εξής ερωτήματα: Αν απορρίπτουν τη συνταγματική συνέλευση, αν οι στρατιωτικές δυνάμεις πρέπει να υπερασπιστούν το υφιστάμενο σύνταγμα και αν επιθυμούν τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
EPA / MIGUEL GUTIERREZ

Ανεπίσημο δημοψήφισμα διεξάγεται την Κυριακή από την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα, με στόχο να αυξηθεί η πίεση στον πρόεδρο της χώρας Νικολάς Μαδούρο. Οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν σε περίπου 2.000 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα. Στους ψηφοφόρους τίθενται τα εξής ερωτήματα: Αν απορρίπτουν τη συνταγματική συνέλευση, αν οι στρατιωτικές δυνάμεις πρέπει να υπερασπιστούν το υφιστάμενο σύνταγμα και αν επιθυμούν τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Παραδοσιακές ιπποδρομίες στη Γερμανία . Στιγμιότυπο από τις παραδοσιακές ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται στην παραλία του Duhnen, στο Κουξχάφεν της Γερμανίας. Περίπου 20.000 άνθρωποι αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εν λόγω ιπποδρομίες.
EPA / DAVID HECKER

Στιγμιότυπο από τις παραδοσιακές ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται στην παραλία του Duhnen, στο Κουξχάφεν της Γερμανίας. Περίπου 20.000 άνθρωποι αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εν λόγω ιπποδρομίες.

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Επιτροπές περιφρούρησης έχουν αποκλείσει από νωρίς το πρωί τις εισόδους δύο πολυκαταστημάτων καθώς και καταστημάτων πολυεθνικών αλυσίδων στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας των εμποροϋπαλλήλων με αίτημα την κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επιτροπές περιφρούρησης έχουν αποκλείσει από νωρίς το πρωί τις εισόδους δύο πολυκαταστημάτων καθώς και καταστημάτων πολυεθνικών αλυσίδων στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας των εμποροϋπαλλήλων με αίτημα την κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.

Αναζητώντας ανάσα δροσιάς στην Κίνα . Κόσμος δροσίζεται σ’ ένα θαλάσσιο πάρκο κατά τη διάρκεια μίας ζεστής ημέρας στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος δροσίζεται σ’ ένα θαλάσσιο πάρκο κατά τη διάρκεια μίας ζεστής ημέρας στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας.

Formula 1: Νικητής στο γκραν πρι του Σίλβερστον ο Χάμιλτον . Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο μεγάλος νικητής στο γκραν πρι του Σίλβερστον. Ο οδηγός της Mercedes πέρασε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού στον 10ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος και, πλέον, η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου παίρνει... φωτιά.
REUTERS / JASON CAIRNDUFF

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο μεγάλος νικητής στο γκραν πρι του Σίλβερστον. Ο οδηγός της Mercedes πέρασε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού στον 10ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος και, πλέον, η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου παίρνει... φωτιά.

Κρεμαστή γέφυρα στη Γερμανία . Σε ύψος 100 μέτρων, η μεγαλύτερη γέφυρα σχοινιών της Γερμανίας ανοίγει μια μοναδική θέα στα βουνά του Hunsruck στους περιπατητές και στους λάτρεις της φύσης.
INTIME NEWS / Villa Costa

Σε ύψος 100 μέτρων, η μεγαλύτερη γέφυρα σχοινιών της Γερμανίας ανοίγει μια μοναδική θέα στα βουνά του Hunsruck στους περιπατητές και στους λάτρεις της φύσης.

7ο Φεστιβάλ «αγροτικής» τέχνης στην Πολωνία . Άποψη της καλλιτεχνικής εγκατάστασης με τίτλο «Νύμφη» της Ουκρανής καλλιτέχνιδας Tatiana Talipowa παρουσιάζεται στην έκθεση του 7ου «αγροτικού» φεστιβάλ τέχνης στην πόλη Bubel Granna της Πολωνίας. Το φεστιβάλ, με θέμα «Δρόμος», παρουσιάζει εγκαταστάσεις και καλλιτεχνικά έργα που ενσωματώνονται στο φυσικό περιβάλλον και το τοπίο της περιοχής, για να ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να στοχαστούν πάνω στη σχέση ανθρώπου – φύσης.
EPA / WOJCIECH PACEWICZ

Άποψη της καλλιτεχνικής εγκατάστασης με τίτλο «Νύμφη» της Ουκρανής καλλιτέχνιδας Tatiana Talipowa παρουσιάζεται στην έκθεση του 7ου «αγροτικού» φεστιβάλ τέχνης στην πόλη Bubel Granna της Πολωνίας. Το φεστιβάλ, με θέμα «Δρόμος», παρουσιάζει εγκαταστάσεις και καλλιτεχνικά έργα που ενσωματώνονται στο φυσικό περιβάλλον και το τοπίο της περιοχής, για να ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να στοχαστούν πάνω στη σχέση ανθρώπου – φύσης.

Διακοπές στις Κυκλάδες. Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από νησί των Κυκλάδων.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από νησί των Κυκλάδων.

Φιδαετός στην Αργολίδα . Ένας φιδαετός πετά στην περιοχή του Αχλαδοκάμπου Αργολίδας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Ένας φιδαετός πετά στην περιοχή του Αχλαδοκάμπου Αργολίδας.