Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 20:33

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 15 Ιουλίου 2017.

Καθημερινότητα στα ερείπια του πολέμου . Δύο άνδρες συνομιλούν καθισμένοι στα ερείπια μιας κατεστραμμένης περιοχής στην πόλη Ντεραά της Συρίας.
REUTERS / ALAA AL-FAQIR

Δύο άνδρες συνομιλούν καθισμένοι στα ερείπια μιας κατεστραμμένης περιοχής στην πόλη Ντεραά της Συρίας.

Κωνσταντινούπολη: Συγκέντρωση έναν χρόνο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα. Ένας άνδρας υψώνει την τουρκική σημαία στη γέφυρα του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη. Χιλιάδες Τούρκοι πολίτες, στην πλειονότητά τους υποστηρικτές του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατέκλυσαν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και άλλων πόλεων της χώρας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016.
REUTERS / OSMAN ORSAL

Ένας άνδρας υψώνει την τουρκική σημαία στη γέφυρα του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη. Χιλιάδες Τούρκοι πολίτες, στην πλειονότητά τους υποστηρικτές του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατέκλυσαν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και άλλων πόλεων της χώρας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016.

Φωτιά σε κτήριο 36 ορόφων στη Χονολουλού . Πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυκατοικία 36 ορόφων στη Χονολουλού, με τοπικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς. Η πυρκαγιά ξέσπασε στον 26ο όροφο του κτηρίου διαμερισμάτων Marco Polo, στη λεωφόρο Καπιολάνι της Χονολουλού, περί τις 14:15 την Παρασκευή (03:15 σήμερα ώρα Ελλάδας) πριν εξαπλωθεί σε άλλους ορόφους, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KHON2.
REUTERS / HUGH GENTRY

Πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυκατοικία 36 ορόφων στη Χονολουλού, με τοπικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς. Η πυρκαγιά ξέσπασε στον 26ο όροφο του κτηρίου διαμερισμάτων Marco Polo, στη λεωφόρο Καπιολάνι της Χονολουλού, περί τις 14:15 την Παρασκευή (03:15 σήμερα ώρα Ελλάδας) πριν εξαπλωθεί σε άλλους ορόφους, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KHON2.

Γαλλία: Εορτασμοί για την ημέρα της Βαστίλης. Πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό πάνω από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Στη Γαλλία η 14η Ιουλίου είναι μέρα εθνικής γιορτής καθώς γιορτάζουν τη πτώση του φρουρίου της Βαστίλης που σηματοδότησε την έναρξη της γαλλικής επανάστασης.
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό πάνω από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Στη Γαλλία η 14η Ιουλίου είναι μέρα εθνικής γιορτής καθώς γιορτάζουν τη πτώση του φρουρίου της Βαστίλης που σηματοδότησε την έναρξη της γαλλικής επανάστασης.

Στιγμιότυπο από την Αβάνα . Δύο άντρες περνούν μπροστά από ένα γκράφιτι που απεικονίζει τον  αείμνηστο βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον στην πρωτεύουσα της Κούβας.
EPA / ALEJANDRO ERNESTO

Δύο άντρες περνούν μπροστά από ένα γκράφιτι που απεικονίζει τον  αείμνηστο βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον στην πρωτεύουσα της Κούβας.

Δύση του ήλιου στο Ναύπλιο . Ο ήλιος δύει μέσα από τα σύννεφα στην πόλη του Ναυπλίου, την Παρασκευή 14 Ιουλίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Ο ήλιος δύει μέσα από τα σύννεφα στην πόλη του Ναυπλίου, την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Καθημερινή ζωή στην Κίνα. Στη φωτογραφία, που τραβήχτηκε στις 11 Ιουλίου, απεικονίζονται αερόστατα να πετούν πάνω από συγκροτήματα κατοικιών στην περιοχή Wuqing, στη Τιεντζίν.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στη φωτογραφία, που τραβήχτηκε στις 11 Ιουλίου, απεικονίζονται αερόστατα να πετούν πάνω από συγκροτήματα κατοικιών στην περιοχή Wuqing, στη Τιεντζίν.

Στην pole position του Σίλβερστον ο Χάμιλτον . Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες εμφανίστηκε στις κατατακτήριες δοκιμές του αυριανού γκραν πρι του Σίλβερστον ο Λιούις Χάμιλτον. Κατακτώντας την 67η pole position της καριέρας του ο Βρετανός οδηγός της Mercedes θα εκκινήσει πρώτος στον 10ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 φιλοδοξώντας να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της πατρίδας του.
REUTERS / ANDREW BOYERS

Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες εμφανίστηκε στις κατατακτήριες δοκιμές του αυριανού γκραν πρι του Σίλβερστον ο Λιούις Χάμιλτον. Κατακτώντας την 67η pole position της καριέρας του ο Βρετανός οδηγός της Mercedes θα εκκινήσει πρώτος στον 10ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 φιλοδοξώντας να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της πατρίδας του.

Χιόνια στη Χιλή . Ένα αγόρι περπατά σ’ έναν χιονισμένο δρόμο έπειτα από μία ασυνήθιστη χιονόπτωση στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγο.
REUTERS / STRINGER

Ένα αγόρι περπατά σ’ έναν χιονισμένο δρόμο έπειτα από μία ασυνήθιστη χιονόπτωση στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγο.

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ικαρία . Καλοκαιρινές διακοπές στην Ικαρία.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ικαρία.