Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 21:53

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Αγώνες πάνας στη Νέα Υόρκη. Μωρά συμμετέχουν στους «Αγώνες πάνας 2017», κατά τη διάρκεια προωθητικής εκδήλωσης ενόψει του Τρίαθλου της Νέας Υόρκης.
REUTERS / MIKE SEGAR

Μωρά συμμετέχουν στους «Αγώνες πάνας 2017», κατά τη διάρκεια προωθητικής εκδήλωσης ενόψει του Τρίαθλου της Νέας Υόρκης.

Μητρική φροντίδα χωρίς «διακρίσεις». Νεογέννητη λεοπάρδαλη θηλάζει από ένα θηλυκό λιοντάρι, στο πάρκο προστασίας άγριας ζωής Νγκορονγκόρο στην Τανζανία. 
REUTERS / HANDOUT

Νεογέννητη λεοπάρδαλη θηλάζει από ένα θηλυκό λιοντάρι, στο πάρκο προστασίας άγριας ζωής Νγκορονγκόρο στην Τανζανία. 

Μακρόν: Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει ποτέ τη Γαλλία από τις ΗΠΑ. Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του Μπριγκίτ και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ με την Μελάνια, κάθονται σε μία εξέδρα και παρακολουθούν επιδείξεις στρατιωτικών αεροσκαφών στο πλαίσιο του διπλού εορτασμού για τα 100 χρόνια από την είσοδο των ΗΠΑ στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς για τη γαλλική εθνική γιορτή της Ημέρας της Βαστίλης. «Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει ποτέ» τη Γαλλία από τις ΗΠΑ δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατά τη σύντομη ομιλία που εκφώνησε δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο τέλος της παραδοσιακής στρατιωτικής παρέλασης της 14ης Ιουλίου.
REUTERS / YVES HERMAN

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του Μπριγκίτ και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ με την Μελάνια, κάθονται σε μία εξέδρα και παρακολουθούν επιδείξεις στρατιωτικών αεροσκαφών στο πλαίσιο του διπλού εορτασμού για τα 100 χρόνια από την είσοδο των ΗΠΑ στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς για τη γαλλική εθνική γιορτή της Ημέρας της Βαστίλης. «Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει ποτέ» τη Γαλλία από τις ΗΠΑ δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατά τη σύντομη ομιλία που εκφώνησε δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο τέλος της παραδοσιακής στρατιωτικής παρέλασης της 14ης Ιουλίου.

Καλοκαιρινή βόλτα στην Ακρόπολη. Στιγμιότυπο από το βράχο της Ακρόπολης.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από το βράχο της Ακρόπολης.

Εβδομάδα μόδας στο Άμστερνταμ. Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Άμστερντάμ.
EPA / Robin van Lonkhuijsen

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Άμστερντάμ.

Γιγάντιο πάντα σε ζωολογικό κήπο της Ολλανδίας. Το γιγάντιο πάντα Wu Wen παίζει λίγο μετά την άφιξή του στο νέο του σπίτι, στον ζωολογικό κήπο της Rhenen, στην Ολλανδία. 
EPA / REMKO DE WAAL

Το γιγάντιο πάντα Wu Wen παίζει λίγο μετά την άφιξή του στο νέο του σπίτι, στον ζωολογικό κήπο της Rhenen, στην Ολλανδία. 

Στρατιωτική παρέλαση στο Παρίσι για την εθνική γιορτή της 14ης Ιουλίου. Στιγμιότυπο από την παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων με την ευκαιρία της γαλλικής εθνικής γιορτής της 14ης Ιουλίου. Στην παρέλαση συμμετέχουν 3.720 στρατιωτικοί, 211 οχήματα, 241 άλογα, 63 αεροπλάνα και 29 ελικόπτερα.
REUTERS / GONZALO FUENTES

Στιγμιότυπο από την παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων με την ευκαιρία της γαλλικής εθνικής γιορτής της 14ης Ιουλίου. Στην παρέλαση συμμετέχουν 3.720 στρατιωτικοί, 211 οχήματα, 241 άλογα, 63 αεροπλάνα και 29 ελικόπτερα.

Καθημερινή ζωή στο Μπανγκλαντές. Μια γυναίκα με τα δυο της παιδιά κάθονται στην πόρτα του σπιτιού τους, στο χωριό Cox’s Bazar, στο Μπανγκλαντές.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Μια γυναίκα με τα δυο της παιδιά κάθονται στην πόρτα του σπιτιού τους, στο χωριό Cox’s Bazar, στο Μπανγκλαντές.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ουγγαρία. Η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του Καζακστάν προπονείται στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ουγγαρία.
EPA / PATRICK B. KRAEMER

Η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του Καζακστάν προπονείται στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Καλλιέργεια ρυζιού στην Ινδία. Μια γυναίκα της φυλής Tiwa περπατά σε καλλιέργεια ρυζιού, σε χωριό της Ασσάμ, στην Ινδία.
EPA / STR

Μια γυναίκα της φυλής Tiwa περπατά σε καλλιέργεια ρυζιού, σε χωριό της Ασσάμ, στην Ινδία.

Ανάσες δροσιάς. Ένα παιδί παίζει με το νερό σε συντριβάνι του Πεκίνου. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένα παιδί παίζει με το νερό σε συντριβάνι του Πεκίνου. 

Βραβεία με πρωταγωνιστές τα παιδιά. O Ολυμπιονίκης Μάικλ Φελπς παραλαμβάνει το βραβείο του στην κατηγορία «Legend» στα Kids Choice Sport Awards, στο Λος Άντζελες.
REUTERS / MARIO ANZUONI

O Ολυμπιονίκης Μάικλ Φελπς παραλαμβάνει το βραβείο του στην κατηγορία «Legend» στα Kids Choice Sport Awards, στο Λος Άντζελες.

Πυρκαγιά στην Καλιφόρνια. Ένα άλογο τρέχει μακριά από την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο έξω από το Ντόιλ της Καλιφόρνια.
REUTERS / HANDOUT

Ένα άλογο τρέχει μακριά από την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο έξω από το Ντόιλ της Καλιφόρνια.