Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 18:56

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017.

Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών στη Μάλτα. Ηθοποιός της ομάδας του θεάτρου Unifaun, συμμετέχει σε μεταφορά έργου του Ρωμαίου ποιητή Οβίδιου «Μεταμόρφωση», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών της Μάλτας, στη Βαλέτα.
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Ηθοποιός της ομάδας του θεάτρου Unifaun, συμμετέχει σε μεταφορά έργου του Ρωμαίου ποιητή Οβίδιου «Μεταμόρφωση», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών της Μάλτας, στη Βαλέτα.

Πυρκαγιές γύρω από το ηφαίστειο του Βεζούβιου. Παιδιά κάνουν βουτιές στη θάλασσα, καθώς καπνός αναδύεται γύρω από το ηφαίστειο του Βεζούβιου, λόγω των πυρκαγιών που  πλήττουν την περιοχή, στη Νάπολη. Συνεχίζουν να μαίνονται οι πυρκαγιές γύρω από το ενεργό ηφαίστειο, οι οποίες ξέσπασαν στις 5 Ιουλίου.
EPA / CESARE ABBATE

Παιδιά κάνουν βουτιές στη θάλασσα, καθώς καπνός αναδύεται γύρω από το ηφαίστειο του Βεζούβιου, λόγω των πυρκαγιών που  πλήττουν την περιοχή, στη Νάπολη. Συνεχίζουν να μαίνονται οι πυρκαγιές γύρω από το ενεργό ηφαίστειο, οι οποίες ξέσπασαν στις 5 Ιουλίου.

Βραδυνή καταιγίδα στην Ουγγαρία. Αστραπές κατά τη διάρκεια καταιγίδας κοντά στο Ρέβφουλοπ, στη λίμνη Μπάλατον στην Ουγγαρία.
EPA / PETER LAKATOS

Αστραπές κατά τη διάρκεια καταιγίδας κοντά στο Ρέβφουλοπ, στη λίμνη Μπάλατον στην Ουγγαρία.

Πυρκαγιά στην Καλιφόρνια. Πυροσβέστης τρέχει κουβαλώντας μία μάνικα, κατά τη διάρκεια προσπάθειας κατάσβεσης πυρκαγιάς κοντά στο Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τις αρχές, η πυρκαγιά έχει κάψει περίπου 100 εκτάρια γής και εξανάγκασε τους κατοίκους σε εκκένωση των κατοικιών τους στην περιοχή ανατολικά του Σαν Χοσέ.
EPA / NOAH BERGER

Πυροσβέστης τρέχει κουβαλώντας μία μάνικα, κατά τη διάρκεια προσπάθειας κατάσβεσης πυρκαγιάς κοντά στο Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τις αρχές, η πυρκαγιά έχει κάψει περίπου 100 εκτάρια γής και εξανάγκασε τους κατοίκους σε εκκένωση των κατοικιών τους στην περιοχή ανατολικά του Σαν Χοσέ.

Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Υγείας. Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας.

Καύσωνας στην Αθήνα. Καύσωνας και υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα. Στο «κόκκινο» σήμερα ο υδράργυρος, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει ότι η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
SOOC / George Vitsaras

Καύσωνας και υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα. Στο «κόκκινο» σήμερα ο υδράργυρος, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει ότι η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Διάλειμμα για ξεκούραση. Ένας εργάτης ξεκουράζεται πάνω σε σωλήνες, σε ένα εργοτάξιο στο αθλητικό συγκρότημα Gelora Bung Karno, στη Τζακάρτα.
REUTERS / BEAWIHARTA

Ένας εργάτης ξεκουράζεται πάνω σε σωλήνες, σε ένα εργοτάξιο στο αθλητικό συγκρότημα Gelora Bung Karno, στη Τζακάρτα.

Ανθισμένοι λωτοί στη Νότια Κορέα. Ανθισμένοι λωτοί σε λίμνη στην πόλη Σιχούνγκ, στη Νότια Κορέα.
EPA / JEON HEON-KYUN

Ανθισμένοι λωτοί σε λίμνη στην πόλη Σιχούνγκ, στη Νότια Κορέα.

Λευκό λιοντάρι στην Τσεχία. Ένα νεογέννητο λευκό λιοντάρι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον ζωολογικό κήπο του χωριού Dvorec στην Τσεχία.
REUTERS / DAVID W CERNY

Ένα νεογέννητο λευκό λιοντάρι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον ζωολογικό κήπο του χωριού Dvorec στην Τσεχία.