Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 19:02

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.

Εβδομάδα μόδας στο Χονγκ Κονγκ . Στιγμιότυπο από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας μόδας του Χονγκ Κονγκ.
EPA / ALEX HOFFORD

Στιγμιότυπο από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας μόδας του Χονγκ Κονγκ.

Πανσέληνος στο Σούνιο . Η πανσέληνος λάμπει πάνω από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την Κυριακή 9 Ιουλίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ

Η πανσέληνος λάμπει πάνω από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Καλοκαίρι στην Πύλο . Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την Πύλο.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την Πύλο.

Συμπληρώθηκαν 100 ημέρες διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα . Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας ρίχνουν δακρυγόνα σε υποστηρικτές της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στο Καράκας. Συμπληρώθηκαν 100 ημέρες διαδηλώσεων κατά του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Υποστηρικτές της αντιπολίτευσης κατέβηκαν για ακόμα μια φορά στους δρόμους. Το ηθικό τους ενίσχυσε η αποφυλάκιση του Λεοπόλδο Λόπεζ. Στο πλευρό των συγκεντρωμένων στο Καράκας βρέθηκε η σύζυγος του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Λίλιαν Τιντόρι.
REUTERS / ANDRES MARTINEZ CASARES

Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας ρίχνουν δακρυγόνα σε υποστηρικτές της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στο Καράκας. Συμπληρώθηκαν 100 ημέρες διαδηλώσεων κατά του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Υποστηρικτές της αντιπολίτευσης κατέβηκαν για ακόμα μια φορά στους δρόμους. Το ηθικό τους ενίσχυσε η αποφυλάκιση του Λεοπόλδο Λόπεζ. Στο πλευρό των συγκεντρωμένων στο Καράκας βρέθηκε η σύζυγος του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Λίλιαν Τιντόρι.

Παραδοσιακή τελετή στο Προμπολίνγκο. Άνδρας ρίχνει ένα κοτόπουλο στον κρατήρα του όρους Μπρόμο ως προσφορά, κατά τη διάρκεια παραδοσιακής τελετής στο Προμπολίνγκο της Ινδονησίας.
REUTERS / ANTARA FOTO

Άνδρας ρίχνει ένα κοτόπουλο στον κρατήρα του όρους Μπρόμο ως προσφορά, κατά τη διάρκεια παραδοσιακής τελετής στο Προμπολίνγκο της Ινδονησίας.

Το ιερό ποτάμι της Ινδίας υποκύπτει στη μόλυνση . Ένας ινδουιστής προσκυνητής ολοκληρώνει το μπάνιο του στο νησί Sagar, νότια της Καλκούτας. Ο Γάγγης, ο ιερός ποταμός της Ινδίας, ξεκινά ως ένας κρυστάλλινος, καθαρός ποταμός ψηλά στα παγωμένα Ιμαλάια, αλλά η ρύπανση και η υπερβολική χρήση του τον μετατρέπουν σε τοξική λάσπη κατά το ταξίδι του μέσα από τις ανερχόμενες πόλεις, τους βιομηχανικούς κόμβους και τα εκατομμύρια των πιστών.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Ένας ινδουιστής προσκυνητής ολοκληρώνει το μπάνιο του στο νησί Sagar, νότια της Καλκούτας. Ο Γάγγης, ο ιερός ποταμός της Ινδίας, ξεκινά ως ένας κρυστάλλινος, καθαρός ποταμός ψηλά στα παγωμένα Ιμαλάια, αλλά η ρύπανση και η υπερβολική χρήση του τον μετατρέπουν σε τοξική λάσπη κατά το ταξίδι του μέσα από τις ανερχόμενες πόλεις, τους βιομηχανικούς κόμβους και τα εκατομμύρια των πιστών.

Εκλογές στη Μογγολία . Ο νεοεκλεγείς πρόερδος της Μογγολίας Χατμάα Μπατούλγκα κατά τη διάρκεια της τελετής ορκομωσίας στην πόλη Ουλάν Μπατόρ. 
REUTERS / RENTSENDORJ BAZARSUKH

Ο νεοεκλεγείς πρόερδος της Μογγολίας Χατμάα Μπατούλγκα κατά τη διάρκεια της τελετής ορκομωσίας στην πόλη Ουλάν Μπατόρ. 

Έκθεση ποδηλάτου στο Πεκίνο. Επισκέπτης της Διεθνούς Έκθεσης Ποδηλάτου στο Πεκίνο φωτογραφίζει ένα κολάζ εικόνων με ποδήλατα της εταιρίας Ofo. Το ποδήλατο αποτελεί δημοφιλή τρόπο μετακίνησης στην Κίνα δεδομένου ότι το χρησιμοποιούν καθημερινά αρκετά εκατομμύρια άνθρωποι.
EPA / ROMAN PILIPEY

Επισκέπτης της Διεθνούς Έκθεσης Ποδηλάτου στο Πεκίνο φωτογραφίζει ένα κολάζ εικόνων με ποδήλατα της εταιρίας Ofo. Το ποδήλατο αποτελεί δημοφιλή τρόπο μετακίνησης στην Κίνα δεδομένου ότι το χρησιμοποιούν καθημερινά αρκετά εκατομμύρια άνθρωποι.

Περπάτημα στην Παμπλόνα . Στιγμιότυπο από δρόμο της πόλης Παμπλόνα στην Ισπανία. 
REUTERS / VINCENT WEST

Στιγμιότυπο από δρόμο της πόλης Παμπλόνα στην Ισπανία. 

Πρόβα για την ημέρα της Βαστίλης . Αμερικανοί στρατιώτες στη λεωφόρο των Ηλύσιων Πεδίων, στο Παρίσι, συμμετέχουν στην πρόβα για τη στρατιωτική παρέλαση που θα λάβει χώρα στα πλαίσια των εορτασμών για την ημέρα της Βαστίλης, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουλίου.  
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Αμερικανοί στρατιώτες στη λεωφόρο των Ηλύσιων Πεδίων, στο Παρίσι, συμμετέχουν στην πρόβα για τη στρατιωτική παρέλαση που θα λάβει χώρα στα πλαίσια των εορτασμών για την ημέρα της Βαστίλης, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουλίου.  

Σκηνικό πολέμου στη Συρία . Ένα κοριτσάκι κοιτάζει μέσα από ένα βανάκι τρυπημένο σε πολλά σημεία από σφαίρες στη συριακή πόλη Ντεραά η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο ανταρτών. 
REUTERS / ALAA AL-FAQIR

Ένα κοριτσάκι κοιτάζει μέσα από ένα βανάκι τρυπημένο σε πολλά σημεία από σφαίρες στη συριακή πόλη Ντεραά η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο ανταρτών.