Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 21:15

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017.

Αμβούργο: Συγκρούσεις διαδηλωτών - αστυνομίας εν όψει G20. Ένταση το απόγευμα της Πέμπτης στο Αμβούργο, μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της γερμανικής πόλης εν όψει της συνόδου κορυφής της G20 την Παρασκευή και το Σάββατο.
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Ένταση το απόγευμα της Πέμπτης στο Αμβούργο, μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της γερμανικής πόλης εν όψει της συνόδου κορυφής της G20 την Παρασκευή και το Σάββατο.

Συνάντηση Μέρκελ - Τραπμ στο Αμβούργο. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ ανταλλάσσει χειραψία με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη συνάντησή τους στο Αμβούργο, λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής της G20.
REUTERS / POOL

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ ανταλλάσσει χειραψία με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη συνάντησή τους στο Αμβούργο, λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής της G20.

Στιγμιότυπο τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στο Αμβούργο. Στιγμιότυπο από το edit center της Συνόδου Κορυφής των G20 στο Αμβούργο, στη Γερμανία.
SOOC / Aris Oikonomou

Στιγμιότυπο από το edit center της Συνόδου Κορυφής των G20 στο Αμβούργο, στη Γερμανία.

Έκθεση ενυδρείων στο Τόκιο. Στιγμιότυπο από εικαστική έκθεση με ενυδρεία στο Τόκιο. Στην έκθεση οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν περισσότερα από 8.000 χρυσόψαρα και τροπικά ψάρια μέσα σε 130 εντυπωσιακά ενυδρεία. 
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Στιγμιότυπο από εικαστική έκθεση με ενυδρεία στο Τόκιο. Στην έκθεση οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν περισσότερα από 8.000 χρυσόψαρα και τροπικά ψάρια μέσα σε 130 εντυπωσιακά ενυδρεία. 

Καταιγίδα στην Καλκούτα. Μια γυναίκα προστατεύει την κόρη της από την βροχή σε δρόμο της Καλκούτα, στην Ινδία.
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Μια γυναίκα προστατεύει την κόρη της από την βροχή σε δρόμο της Καλκούτα, στην Ινδία.

Πυρκαγιά στο Κρυονέρι Αττικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση, στο Κρυονέρι Αττικής. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν κατοικίες αλλά δεν κινδυνεύουν, αυτή την ώρα τουλάχιστον, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση, στο Κρυονέρι Αττικής. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν κατοικίες αλλά δεν κινδυνεύουν, αυτή την ώρα τουλάχιστον, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Διαμαρτυρία κατά των ταυρομαχιών στην Παμπλόνα. Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία κατά των ταυρομαχιών στην Παμπλόνα. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η έναρξη του φεστιβάλ Σαν Φερμίν, κατά το οποίο έξι ταύροι αφήνονται ελεύθεροι στα δρομάκια της Παμπλόνα, με τους άνδρες -που ονομάζονται «μόθος» - να τρέχουν πλάι τους, έχοντας ως μόνο όπλο διπλωμένες εφημερίδες. Τα ζώα θα διασχίσουν μία απόσταση 825 μέτρων μέσα στο παλαιό κέντρο και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα θανατωθούν στις παραδοσιακές ταυρομαχίες.
REUTERS / ELOY ALONSO

Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία κατά των ταυρομαχιών στην Παμπλόνα. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η έναρξη του φεστιβάλ Σαν Φερμίν, κατά το οποίο έξι ταύροι αφήνονται ελεύθεροι στα δρομάκια της Παμπλόνα, με τους άνδρες -που ονομάζονται «μόθος» - να τρέχουν πλάι τους, έχοντας ως μόνο όπλο διπλωμένες εφημερίδες. Τα ζώα θα διασχίσουν μία απόσταση 825 μέτρων μέσα στο παλαιό κέντρο και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα θανατωθούν στις παραδοσιακές ταυρομαχίες.

Εικαστική έκθεση στην Ταϊπέι. Μια γυναίκα φωτογραφίζει τα εκθέματα στην έκθεση «Η τέχνη των τούβλων» στην Ταϊπέι της Ταιβάν. 
EPA / RITCHIE B. TONGO

Μια γυναίκα φωτογραφίζει τα εκθέματα στην έκθεση «Η τέχνη των τούβλων» στην Ταϊπέι της Ταιβάν. 

Ετοιμασίες πριν τη μάχη. Ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων της Λιβύης ετοιμάζεται να μπει στη μάχη με το Ισλαμικό Κράτος στη Βεγγάζη.
REUTERS / ESAM OMRAN AL-FETORI

Ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων της Λιβύης ετοιμάζεται να μπει στη μάχη με το Ισλαμικό Κράτος στη Βεγγάζη.

Καθημερινή ζωή στο Πακιστάν. Ένας άντρας βγάζει φωτογραφίες ενώ πηγαίνει βόλτα μέσα σε βάρκα, στον ποταμό Sardaryab, στο Πακιστάν.
REUTERS / FAYAZ AZIZ

Ένας άντρας βγάζει φωτογραφίες ενώ πηγαίνει βόλτα μέσα σε βάρκα, στον ποταμό Sardaryab, στο Πακιστάν.

Γενέθλια στον ζωολογικό κήπο του Ταϊπέι. Ένα γιγάνιτο πάντα που ακούει στο όνομα Yuan Zai ετοιμάζεται να απολαύσει την τούρτα γενεθλίων του στον ζωολογικό κήπο του Ταϊπέι.
REUTERS / TYRONE SIU

Ένα γιγάνιτο πάντα που ακούει στο όνομα Yuan Zai ετοιμάζεται να απολαύσει την τούρτα γενεθλίων του στον ζωολογικό κήπο του Ταϊπέι.

Προετοιμασίες για την κηδεία του Πουμιπόν Αντουνιαντέτ. Στρατιώτες συμμετέχουν σε πρόβες για την τελετή που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του εκλιπόντος βασιλιά Πουμιπόν Αντουνιαντέτ, στη Μπανγκόκ.
REUTERS / CHAIWAT SUBPRASOM

Στρατιώτες συμμετέχουν σε πρόβες για την τελετή που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του εκλιπόντος βασιλιά Πουμιπόν Αντουνιαντέτ, στη Μπανγκόκ.

Ηλιοβασίλεμα στην Αυστραλία. Στιγμιότυπο από την παραλία Surfers Paradise στην Χρυσή Ακτή, στην Αυστραλία.
EPA / DAVE HUNT

Στιγμιότυπο από την παραλία Surfers Paradise στην Χρυσή Ακτή, στην Αυστραλία.