Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 21:48

Διαδηλώσεις και επεισόδια στο Αμβούργο ενόψει G20. Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας απώθησε τους χιλιάδες διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους του Αμβούργου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ένταση κορυφώνεται στη γερμανική πόλη όπου θα φιλοξενηθεί η συνάντηση των ηγετών της G20 στις 7 και 8 Ιουλίου. Οι διαδηλωτές θέλουν να στήσουν αυτοσχέδιους καταυλισμούς, αλλά οι αρχές το απαγορεύουν.
 
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας απώθησε τους χιλιάδες διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους του Αμβούργου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ένταση κορυφώνεται στη γερμανική πόλη όπου θα φιλοξενηθεί η συνάντηση των ηγετών της G20 στις 7 και 8 Ιουλίου. Οι διαδηλωτές θέλουν να στήσουν αυτοσχέδιους καταυλισμούς, αλλά οι αρχές το απαγορεύουν.
 

ΗΠΑ: Εορτασμοί για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Κόσμος παρακολουθεί το σόου με τα πυροτεχνήματα, στο Μνημείο του Λίνκολν, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 241η επέτειο της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον.
REUTERS / JOSHUA ROBERTS

Κόσμος παρακολουθεί το σόου με τα πυροτεχνήματα, στο Μνημείο του Λίνκολν, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 241η επέτειο της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον.

Ιράκ: Άμαχοι εγκαταλείπουν τη δυτική Μοσούλη. Κάτοικοι της δυτικής Μοσούλης εγκαταλείπουν τις εστίες τους καθώς ο ιρακινός στρατός εντείνει τις επιχειρήσεις του κατά των τζιχαντιστών. Μικρά παιδιά, βρέφη, ηλικιωμένοι και ταλαιπωρημένοι από τις κακουχίες όλων αυτών των ετών αναζητούν ασφαλές καταφύγιο μέχρις ότου και οι δικές τους περιοχές απελευθερωθούν, όπως έχει γίνει ήδη στο περισσότερο τμήμα της ιρακινής μεγαλούπολης στο βόρειο Ιράκ. 
REUTERS / ALAA AL-MARJANI

Κάτοικοι της δυτικής Μοσούλης εγκαταλείπουν τις εστίες τους καθώς ο ιρακινός στρατός εντείνει τις επιχειρήσεις του κατά των τζιχαντιστών. Μικρά παιδιά, βρέφη, ηλικιωμένοι και ταλαιπωρημένοι από τις κακουχίες όλων αυτών των ετών αναζητούν ασφαλές καταφύγιο μέχρις ότου και οι δικές τους περιοχές απελευθερωθούν, όπως έχει γίνει ήδη στο περισσότερο τμήμα της ιρακινής μεγαλούπολης στο βόρειο Ιράκ. 

Συνεχίζεται το κύμα διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα. Διαδηλωτής προσπαθεί να καλυφθεί, κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, στο Καράκας.
EPA / Miguel Gutiιrrez

Διαδηλωτής προσπαθεί να καλυφθεί, κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, στο Καράκας.

Επίσκεψη Μακρόν σε πυρηνικό υποβρύχιο. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μιλά στον καπετάνιο και το πλήρωμα του υποβρυχίου «Le Terrible», το οποίο βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό. Ο πρόεδρος της Γαλλίας πραγματοποίησε την Τετάρτη επίσκεψη στο πυρηνικό υποβρύχιο, προκειμένου να παρακολουθήσει προσομοίωση εκτόξευσης πυραύλου. Το υποβρύχιο έπλεε στον Ατλαντικό Ωκεανό, περίπου 200 μίλια από τις ακτές της Βρετάνης και ο Μακρόν κατέβηκε δεμένος από το ελικόπτερο που τον μετέφερε.
REUTERS / POOL

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μιλά στον καπετάνιο και το πλήρωμα του υποβρυχίου «Le Terrible», το οποίο βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό. Ο πρόεδρος της Γαλλίας πραγματοποίησε την Τετάρτη επίσκεψη στο πυρηνικό υποβρύχιο, προκειμένου να παρακολουθήσει προσομοίωση εκτόξευσης πυραύλου. Το υποβρύχιο έπλεε στον Ατλαντικό Ωκεανό, περίπου 200 μίλια από τις ακτές της Βρετάνης και ο Μακρόν κατέβηκε δεμένος από το ελικόπτερο που τον μετέφερε.

Ζεστή καλοκαιρινή ημέρα στην Βαγδάτη. Κόσμος δροσίζεται κάτω από μία ντουζιέρα, σε ένα δρόμο στη Βαγδάτη.
REUTERS / KHALID AL-MOUSILY

Κόσμος δροσίζεται κάτω από μία ντουζιέρα, σε ένα δρόμο στη Βαγδάτη.

Αμβούργο: «1.000 φιγούρες» εναντίον G20 . Διαδηλωτές ντυμένοι με γκρι ρούχα, παριστάνοντας τα ζόμπι, συμμετέχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας με την ονομασία «1.000 φιγούρες», ενόψει της επερχόμενης συνόδου των G20 στο Αμβούργο.
 
 
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Διαδηλωτές ντυμένοι με γκρι ρούχα, παριστάνοντας τα ζόμπι, συμμετέχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας με την ονομασία «1.000 φιγούρες», ενόψει της επερχόμενης συνόδου των G20 στο Αμβούργο.

 

 

Κατάδυση στον ύφαλο του Ποθητού. Βαθιά αυτόνομη κατάδυση 30 μέτρων στον ύφαλο του Ποθητού, που είναι η προέκταση της νήσου του Ποθητού προς τη Δύση. Λίγα μέτρα βαθύτερα ο δύτης ακολουθεί «ελεύθερη πτώση» στο μπλε. Το μέρος είναι γνωστό για τα κοπάδια μικρών αλλά και μεγαλύτερων ψαριών που βρίσκουν καταφύγιο στον ύφαλο. Το βαθύ κομμάτι του υφάλου φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ψάρια, των οποίων οι επιβλητικές φιγούρες φαίνονται και από τα ρηχά.
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Βαθιά αυτόνομη κατάδυση 30 μέτρων στον ύφαλο του Ποθητού, που είναι η προέκταση της νήσου του Ποθητού προς τη Δύση. Λίγα μέτρα βαθύτερα ο δύτης ακολουθεί «ελεύθερη πτώση» στο μπλε. Το μέρος είναι γνωστό για τα κοπάδια μικρών αλλά και μεγαλύτερων ψαριών που βρίσκουν καταφύγιο στον ύφαλο. Το βαθύ κομμάτι του υφάλου φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ψάρια, των οποίων οι επιβλητικές φιγούρες φαίνονται και από τα ρηχά.

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστη Franck Sorbier για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017/2018, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.
EPA / ETIENNE LAURENT

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστη Franck Sorbier για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017/2018, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Τελετή υποδοχής πάντα στο Βερολίνο. Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ στην τελετή υποδοχής των πάντα Meng Meng και Jiao Qing στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου.
REUTERS / AXEL SCHMIDT

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ στην τελετή υποδοχής των πάντα Meng Meng και Jiao Qing στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου.