Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 19:55

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο Γουδή. Στιγμιότυπο από το 20ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο άλσος Γουδή. 
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Στιγμιότυπο από το 20ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο άλσος Γουδή. 

Τσεχία: Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου  . Στιγμιότυπο από το 52ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβυ Βάρυ που άνοιξε τις πύλες του στις 30 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 8 Ιουλίου. 
EPA / MARTIN DIVISEK

Στιγμιότυπο από το 52ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβυ Βάρυ που άνοιξε τις πύλες του στις 30 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 8 Ιουλίου. 

Παιχνίδι στα Κιου Γκάρντενς . Παιδιά παίζουν μέσα στο έργο Κυψέλη του καλλιτέχνη Wolfgang Buttress, στα Κιου Γκάρντενς του Λονδίνου. 
REUTERS / ANDREW WINNING

Παιδιά παίζουν μέσα στο έργο Κυψέλη του καλλιτέχνη Wolfgang Buttress, στα Κιου Γκάρντενς του Λονδίνου. 

Συνεχίζεται το κύμα καύσωνα. Αεροφωτογραφία από παραλία της Κατερίνης. 
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Αεροφωτογραφία από παραλία της Κατερίνης. 

Εκτόξευση πυραύλου στην Κίνα. Κόσμος παρακολουθεί την εκτόξευση του πυραύλου Long March-5 Y2 στην περιοχή Wenchang της Κίνας. 
 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος παρακολουθεί την εκτόξευση του πυραύλου Long March-5 Y2 στην περιοχή Wenchang της Κίνας. 

 

«Προεόρτια» για την Ημέρα Ανεξαρτησίας. Κόσμος στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ παρακολουθεί πυροτεχνήματα που σκάνε σε εκδήλωση για τον εορτασμό της επερχόμενης Ημέρας Ανεξαρτησίας που γιορτάζεται στις 4 Ιουλίου. 
REUTERS / ADREES LATIF

Κόσμος στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ παρακολουθεί πυροτεχνήματα που σκάνε σε εκδήλωση για τον εορτασμό της επερχόμενης Ημέρας Ανεξαρτησίας που γιορτάζεται στις 4 Ιουλίου. 

Φλαμένκο στη Μάλτα. Η χορεύτρια φλαμένκο Francesca
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Η χορεύτρια φλαμένκο Francesca 'La Chica' Grima παρουσιάζει τη χορευτική της παράσταση σε φεστιβάλ στη Βαλέτα της Μάλτας. 

Προσευχή στη Βοσνία. Μουσουλμάνοι κληρικοί προσεύχονται μπροστά από ένα βράχο κοντά στο χωριό Prusac, στη Βοσνία. 
 
REUTERS / DADO RUVIC

Μουσουλμάνοι κληρικοί προσεύχονται μπροστά από ένα βράχο κοντά στο χωριό Prusac, στη Βοσνία. 

 

Ψάρεμα στους Φούρνους. Ο Μίλτος Χονδρουλάκης ψαρεύει στις παραλίες των Φούρνων. 
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Ο Μίλτος Χονδρουλάκης ψαρεύει στις παραλίες των Φούρνων. 

150 χρόνια Καναδάς. Κόσμος είναι συγκεντρωμένος μπροστά από μία γιγάντια πάπια που έχει τοποθετηθεί σε προκυμαία στο Τορόντο για τον εορτασμό της 150ης επετείου από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας την 1η Ιουλίου 1867, με την οποία ο Καναδάς έγινε επίσημα χώρα.  
REUTERS / MARK BLINCH

Κόσμος είναι συγκεντρωμένος μπροστά από μία γιγάντια πάπια που έχει τοποθετηθεί σε προκυμαία στο Τορόντο για τον εορτασμό της 150ης επετείου από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας την 1η Ιουλίου 1867, με την οποία ο Καναδάς έγινε επίσημα χώρα.  

Κροκόδειλος... νύφη. Μία ηλικιωμένη κρατάει ένα μικρό θηλυκό κροκόδειλο κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής. Ο δήμαρχος της πόλης Σαν Πέδρο Χουαμελούλα (San Pedro Huamelula), στο Μεξικό, νυμφεύτηκε το ερπετό, το οποίο σύμφωνα με την παράδοση ενσαρκώνει μία πριγκίπισσα που θα φέρει καλή τύχη στους ψαράδες της κοινότητας. 
REUTERS / STRINGER

Μία ηλικιωμένη κρατάει ένα μικρό θηλυκό κροκόδειλο κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής. Ο δήμαρχος της πόλης Σαν Πέδρο Χουαμελούλα (San Pedro Huamelula), στο Μεξικό, νυμφεύτηκε το ερπετό, το οποίο σύμφωνα με την παράδοση ενσαρκώνει μία πριγκίπισσα που θα φέρει καλή τύχη στους ψαράδες της κοινότητας. 

Τα 82 χρόνια έκλεισε ο Δαλάι Λάμα. Χορευτές συμμετέχουν σε εορτασμό για τα 82α γενέθλια του Δαλάι Λάμα στην πόλη Ταϊπέι , στην Ταϊβάν. 
EPA / DAVID CHANG

Χορευτές συμμετέχουν σε εορτασμό για τα 82α γενέθλια του Δαλάι Λάμα στην πόλη Ταϊπέι , στην Ταϊβάν. 

Αμβούργο: Διαδήλωση κατά της συνόδου κορυφής G20. Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Αμβούργο (βόρεια Γερμανία) κατά της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στην πόλη.
EPA / FRIEDEMANN VOGEL

Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Αμβούργο (βόρεια Γερμανία) κατά της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στην πόλη.