Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 20:06

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 1 Ιουλίου 2017.

Εκκλησιαστικά δρώμενα στη Λευκορωσία . Καθολικοί από τη Λευκορωσία και τις γειτονικές χώρες κρατώντας αναμμένα κεριά συμμετέχουν στην περιφορά της εικόνας της Μητέρας του Θεού στο χωριό Budslav. 
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Καθολικοί από τη Λευκορωσία και τις γειτονικές χώρες κρατώντας αναμμένα κεριά συμμετέχουν στην περιφορά της εικόνας της Μητέρας του Θεού στο χωριό Budslav. 

World Pride στη Μαδρίτη. Ομοίωμα του συμβόλου της Μαδρίτης, του αγάλματος δηλαδή μιας αρκούδας που τεντώνεται για να φτάσει τον καρπό μιας φραουλιάς, στην πλατεία Πουέρτα δελ Σολ είναι «ντυμένο« στα χρώματα της LGBTI κοινότητας για το World Pride. 
REUTERS / JUAN MEDINA

Ομοίωμα του συμβόλου της Μαδρίτης, του αγάλματος δηλαδή μιας αρκούδας που τεντώνεται για να φτάσει τον καρπό μιας φραουλιάς, στην πλατεία Πουέρτα δελ Σολ είναι «ντυμένο« στα χρώματα της LGBTI κοινότητας για το World Pride. 

Επεισόδια στη Βραζιλία. Στιγμιότυπο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο μεταξύ ομάδων διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων εναντίον των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης της Βραζιλίας. 
REUTERS / RICARDO MORAES

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο μεταξύ ομάδων διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων εναντίον των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης της Βραζιλίας. 

Βουδαπέστη: Προετοιμασίες για το Red Bull Air Race . Δοκιμαστικές πτήσεις πάνω από τον ποταμό Δούναβη μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του Red Bull Air Race στη Βουδαπέστη. 
EPA / Tamas Kovacs

Δοκιμαστικές πτήσεις πάνω από τον ποταμό Δούναβη μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του Red Bull Air Race στη Βουδαπέστη. 

Ειδυλλιακά χρώματα στο Ράλλυ Πολωνίας. Στιγμιότυπο από το Ράλλυ Πολωνίας. 
EPA / NIKOS MITSOURAS

Στιγμιότυπο από το Ράλλυ Πολωνίας. 

Χονγκ Κονγκ: 20 χρόνια από την επιστροφή στην Κίνα. Κόσμος παρακολουθεί πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την επιστροφή του Χονγκ Κονγκ στην Κίνα μετά την μακρόχρονη βρετανική κυριαρχία.
REUTERS / TYRONE SIU

Κόσμος παρακολουθεί πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την επιστροφή του Χονγκ Κονγκ στην Κίνα μετά την μακρόχρονη βρετανική κυριαρχία.

Διαδήλωση κατά της λιτότητας στο Λονδίνο. Διαδηλωτές κρατούν πλακάτ στα οποία εικονίζεται η Βρετανίδα πρωωθυπουργός Τερέζα Μέι ως κλόουν σε διαμαρτυρία για τη λιτότητα έξω από το Κοινοβούλιο στο Λονδίνο. 
EPA / ANDY RAIN

Διαδηλωτές κρατούν πλακάτ στα οποία εικονίζεται η Βρετανίδα πρωωθυπουργός Τερέζα Μέι ως κλόουν σε διαμαρτυρία για τη λιτότητα έξω από το Κοινοβούλιο στο Λονδίνο. 

Φεστιβάλ μουσικής στην Ελβετία. Λασπομαχίες κατά τη διάρκεια του 41ου μουσικού φεστιβάλ Openair στο Σανκτ Γκάλλεν της Ελβετίας. 
EPA / ENNIO LEANZA

Λασπομαχίες κατά τη διάρκεια του 41ου μουσικού φεστιβάλ Openair στο Σανκτ Γκάλλεν της Ελβετίας. 

Διαγωνισμός μόδας στη Νότια Αφρική . Μία κοπέλα ποζάρει κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού μόδας στα πλαίσια των καλοκαιρινών ιπποδρομιών που διοργανώνονται στην πόλη Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής.  
REUTERS / ROGAN WARD

Μία κοπέλα ποζάρει κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού μόδας στα πλαίσια των καλοκαιρινών ιπποδρομιών που διοργανώνονται στην πόλη Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής.  

Σε κλοιό καύσωνα παραμένει η χώρα. Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας. 
Eurokinissi / EUROKINISSI

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας. 

Παντρεύτηκε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής  Λιονέλ Μέσι και η γυναίκα του Αντονέλα Ροκούτσο βγαίνουν έξω από το ξενοδοχείο στην Αργεντινή όπου τελέστηκε ο γάμος τους για τις αναμνηστικές φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί. 
 
REUTERS / MARCOS BRINDICCI

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής  Λιονέλ Μέσι και η γυναίκα του Αντονέλα Ροκούτσο βγαίνουν έξω από το ξενοδοχείο στην Αργεντινή όπου τελέστηκε ο γάμος τους για τις αναμνηστικές φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί. 

 

Ύστατος φόρος τιμής στον Χέλμουτ Κολ. Γερμανοί στρατιώτες μεταφέρουν το φέρετρο του πρώην καγκελάριου της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ  στο ημικύκλιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης - φόρου τιμής της Ε.Ε. στο Γερμανό πολιτικό. 
REUTERS / ARND WIEGMANN

Γερμανοί στρατιώτες μεταφέρουν το φέρετρο του πρώην καγκελάριου της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ  στο ημικύκλιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης - φόρου τιμής της Ε.Ε. στο Γερμανό πολιτικό.