Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 21:11

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 25 Ιουνίου 2017.

Παιχνίδια δροσιάς στη Νέα Υόρκη. Ένα παιδί παίζει με το νερό, σε ένα συντριβάνι στο Ουάσιγκτον Σκουέρ Παρκ, στη Νέα Υόρκη.
REUTERS / BRENDAN MCDERMID

Ένα παιδί παίζει με το νερό, σε ένα συντριβάνι στο Ουάσιγκτον Σκουέρ Παρκ, στη Νέα Υόρκη.

Ο Έλβις «ζει» στο Βερολίνο. Ο σωσίας του Έλβις, Γκράχαμ Πάτρικ, ετοιμάζεται να βγεί στη σκηνή για την παράσταση «Elvis – The Musical», στο ξενοδοχείο Estrel, στο Βερολίνο. Η παράσταση είναι ένα μοναδικό σόου που μεταφέρει το κοινό πίσω στην εποχή όπου ο Βασιλιάς του Ροκ εντ ρολ κυριαρχούσε στη σκηνή. Κάθε χειρονομία και κάθε κοστούμι, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, σε συνδυασμό με τον, μοναδικό στο είδος του, ηθοποιό και σωσία του Έλβις, Γκράχαμ Πάτρικ, κάνουν ακόμη και τους μεγαλύτερους οπαδούς του Έλβις, να ορκίζονται ότι μόλις είδαν τον «Βασιλιά».
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Ο σωσίας του Έλβις, Γκράχαμ Πάτρικ, ετοιμάζεται να βγεί στη σκηνή για την παράσταση «Elvis – The Musical», στο ξενοδοχείο Estrel, στο Βερολίνο. Η παράσταση είναι ένα μοναδικό σόου που μεταφέρει το κοινό πίσω στην εποχή όπου ο Βασιλιάς του Ροκ εντ ρολ κυριαρχούσε στη σκηνή. Κάθε χειρονομία και κάθε κοστούμι, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, σε συνδυασμό με τον, μοναδικό στο είδος του, ηθοποιό και σωσία του Έλβις, Γκράχαμ Πάτρικ, κάνουν ακόμη και τους μεγαλύτερους οπαδούς του Έλβις, να ορκίζονται ότι μόλις είδαν τον «Βασιλιά».

Διανομή τροφίμων για το Ιντ Αλ-Φιτρ στη δυτική Μοσούλη. Ένα αγόρι κουβαλά μπουκάλια με νερό και μπισκότα, που μοίρασε οργανισμός ανθρωπιστικής βοήθειας, κατά την πρώτη ημέρα της γιορτής του Ιντ Αλ-Φιτρ, στη δυτική Μοσούλη, στο Ιράκ
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Ένα αγόρι κουβαλά μπουκάλια με νερό και μπισκότα, που μοίρασε οργανισμός ανθρωπιστικής βοήθειας, κατά την πρώτη ημέρα της γιορτής του Ιντ Αλ-Φιτρ, στη δυτική Μοσούλη, στο Ιράκ

Το Γκλάστονμπερι τραγουδά Foo Fighters. Στιγμιότυπο από τη συναυλία των Foo Fighters, στο Pyramid Stage του Γκλάστονμπερι, στη δυτική Αγγλία. Συγκινητική ήταν η εμφάνιση των Foo Fighters στο φεστιβάλ, καθώς, 150.000 κόσμος που παρακολουθούσε τη συναυλία τραγούδησε μαζί με το συγκρότημα το τραγούδι «Best of You», προκαλώντας ρίγος και συγκίνηση στα μέλη της μπάντας.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Στιγμιότυπο από τη συναυλία των Foo Fighters, στο Pyramid Stage του Γκλάστονμπερι, στη δυτική Αγγλία. Συγκινητική ήταν η εμφάνιση των Foo Fighters στο φεστιβάλ, καθώς, 150.000 κόσμος που παρακολουθούσε τη συναυλία τραγούδησε μαζί με το συγκρότημα το τραγούδι «Best of You», προκαλώντας ρίγος και συγκίνηση στα μέλη της μπάντας.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μεγάλος όγκος απορριμμάτων έχει συγκεντρωθεί στην Αττική και στις μεγάλες πόλεις της χώρας, καθώς το εκτελεστικό συμβούλιο της ΠΟΕ - ΟΤΑ αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τουλάχιστον έως την Πέμπτη, διαχωρίζοντας τη θέση της από την ΠΟΠ - ΟΤΑ, η οποία νωρίτερα προχώρησε στην αναστολή των απεργιακών της δράσεων.
INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μεγάλος όγκος απορριμμάτων έχει συγκεντρωθεί στην Αττική και στις μεγάλες πόλεις της χώρας, καθώς το εκτελεστικό συμβούλιο της ΠΟΕ - ΟΤΑ αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τουλάχιστον έως την Πέμπτη, διαχωρίζοντας τη θέση της από την ΠΟΠ - ΟΤΑ, η οποία νωρίτερα προχώρησε στην αναστολή των απεργιακών της δράσεων.

Καύσωνας στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας. Σε υψηλά επίπεδα και σήμερα ο υδράργυρος σ’ όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να αγγίζει ακόμη και τους 36 βαθμούς Κελσίου.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας. Σε υψηλά επίπεδα και σήμερα ο υδράργυρος σ’ όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να αγγίζει ακόμη και τους 36 βαθμούς Κελσίου.

EJEKT Festival 2017 . Στιγμιότυπο από το EJEKT Festival 2017, στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο. Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, με εμφανίσεις από τους The Killers, The Kills, Circa Waves και τους Έλληνες Deaf Radio.
SOOC / Nikos Libertas

Στιγμιότυπο από το EJEKT Festival 2017, στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο. Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, με εμφανίσεις από τους The Killers, The Kills, Circa Waves και τους Έλληνες Deaf Radio.

LGBT Pride στη Βαλένθια. Δύο γυναίκες ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό, κατά τη διάρκεια της παρέλασης LGBT Pride, στη Βαλένθια, στην Ισπανία.
REUTERS / HEINO KALIS

Δύο γυναίκες ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό, κατά τη διάρκεια της παρέλασης LGBT Pride, στη Βαλένθια, στην Ισπανία.

Εορτασμός του Ιντ Αλ-Φιτρ στο Μοσχάτο. Μουσουλμάνοι έχουν συγκεντρωθεί για να προσευχηθούν για τον εορτασμό του Ιντ Αλ-Φιτρ, που σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας του μήνα του Ραμαζανιού, μια από τις σημαντικότερες γιορτές του ισλαμικού ημερολογίου, στο Ελληνοαραβικό Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Κέντρο, στο Μοσχάτο.
SOOC / Kostis Ntantamis

Μουσουλμάνοι έχουν συγκεντρωθεί για να προσευχηθούν για τον εορτασμό του Ιντ Αλ-Φιτρ, που σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας του μήνα του Ραμαζανιού, μια από τις σημαντικότερες γιορτές του ισλαμικού ημερολογίου, στο Ελληνοαραβικό Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Κέντρο, στο Μοσχάτο.

Έναστρος ουρανός στα Μετέωρα. Έναστρος ουρανός πάνω από τα Μετέωρα, στην Καλαμπάκα.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Έναστρος ουρανός πάνω από τα Μετέωρα, στην Καλαμπάκα.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ-Άσαντ, στη Χάμα. O Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ,προσεύχεται για την ισλαμική εορτή Έιντ αλ-Φιτρ, σε ένα τέμενος στη Χάμα. Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση προχώρησε σήμερα ο Σύρος πρόεδρος. Η κρατική τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε εικόνες του Άσαντ κατά τη διάρκεια της προσευχής του σε τέμενος της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συριακής τηλεόρασης, η παρουσία του Άσαντ υποδηλώνει πως «η νίκη και η επιστροφή της ασφάλειας απέχουν μόλις λίγα βήματα». Η πόλη Χάμα απέχει περίπου 185 χιλιόμετρα από τη Δαμασκό και αποτελεί το μεγαλύτερο ταξίδι του Άσαντ από την έναρξη του εμφύλιου πολέμου. 
REUTERS / SANA

O Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ,προσεύχεται για την ισλαμική εορτή Έιντ αλ-Φιτρ, σε ένα τέμενος στη Χάμα. Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση προχώρησε σήμερα ο Σύρος πρόεδρος. Η κρατική τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε εικόνες του Άσαντ κατά τη διάρκεια της προσευχής του σε τέμενος της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συριακής τηλεόρασης, η παρουσία του Άσαντ υποδηλώνει πως «η νίκη και η επιστροφή της ασφάλειας απέχουν μόλις λίγα βήματα». Η πόλη Χάμα απέχει περίπου 185 χιλιόμετρα από τη Δαμασκό και αποτελεί το μεγαλύτερο ταξίδι του Άσαντ από την έναρξη του εμφύλιου πολέμου. 

Κίνα: Συνεχίζονται οι προσπάθειες διάσωσης από τα σωστικά συνεργεία στο σημείο της κατολίσθησης. Διασώστες τραβούν ένα σκύλο διάσωσης πάνω από το ποτάμι, στο σημείο της κατολίσθησης στο ορεινό χωριό Xinmo, στην επαρχεία Σετσουάν. Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ανεύρεσης των 118 αγνοούμενων, έπειτα από κατολίσθηση που έπληξε ορεινό χωριό στην επαρχεία Σετσουάν, στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επιχειρήσεων, οι διασώστες ανέσυραν 15 σορούς μέσα από τους βράχους και τη λάσπη, ενώ παράλληλα, εντόπισαν ζωντανό ένα ζευγάρι και το δύο μηνών μωρό τους.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Διασώστες τραβούν ένα σκύλο διάσωσης πάνω από το ποτάμι, στο σημείο της κατολίσθησης στο ορεινό χωριό Xinmo, στην επαρχεία Σετσουάν. Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ανεύρεσης των 118 αγνοούμενων, έπειτα από κατολίσθηση που έπληξε ορεινό χωριό στην επαρχεία Σετσουάν, στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επιχειρήσεων, οι διασώστες ανέσυραν 15 σορούς μέσα από τους βράχους και τη λάσπη, ενώ παράλληλα, εντόπισαν ζωντανό ένα ζευγάρι και το δύο μηνών μωρό τους.