Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 22:33

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Οι National στη σκηνή Pyramid του Γκλάστονμπερι . Στιγμιότυπο από την εμφάνιση των National, στη σκηνή Pyramid του φεστιβάλ μουσικής του Γκλάστονμπερι στο Σόμερσετ της δυτικής Αγγλίας
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Στιγμιότυπο από την εμφάνιση των National, στη σκηνή Pyramid του φεστιβάλ μουσικής του Γκλάστονμπερι στο Σόμερσετ της δυτικής Αγγλίας

Σε Ολυμπιακό πάρκο μετατράπηκε το Παρίσι. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συμμετέχει σε αγώνα τένις με αναπηρικό αμαξίδιο, στη Γέφυρα Αλεξάντρ III στο Παρίσι. Η Γαλλική πρωτεύουσα μετατράπηκε το Σάββατο σε ένα τεράστιο Ολυμπιακό πάρκο, γιορτάζοντας τις Διεθνείς Ολυμπιακές Ημέρες, με διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις, ανοιχτές για το κοινό σε όλη την πόλη.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συμμετέχει σε αγώνα τένις με αναπηρικό αμαξίδιο, στη Γέφυρα Αλεξάντρ III στο Παρίσι. Η Γαλλική πρωτεύουσα μετατράπηκε το Σάββατο σε ένα τεράστιο Ολυμπιακό πάρκο, γιορτάζοντας τις Διεθνείς Ολυμπιακές Ημέρες, με διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις, ανοιχτές για το κοινό σε όλη την πόλη.

Καύσωνας στην Ελβετία. Κόσμος παίζει νεροπόλεμο στη Λωζάνη. Κύμα καύσωνα πλήττει την Ευρώπη, με τη θερμοκρασία στην Ελβετία να βρίσκεται στους 35 βαθμούς Κελσίου για αρκετές συνεχόμενες ημέρες.
EPA / VALENTIN FLAURAUD

Κόσμος παίζει νεροπόλεμο στη Λωζάνη. Κύμα καύσωνα πλήττει την Ευρώπη, με τη θερμοκρασία στην Ελβετία να βρίσκεται στους 35 βαθμούς Κελσίου για αρκετές συνεχόμενες ημέρες.

Διεθνής Ημέρα Γιόγκα στο Μεξικό. Μία γυναίκα κάνει γιόγκα μαζί με το μωρό της, κατά τη διάρκεια μαζικής εκδήλωσης πρακτικής γιόγκα, για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γιόγκα στο Μοντερρέι, στο Μεξικό.
REUTERS / DANIEL BECERRIL

Μία γυναίκα κάνει γιόγκα μαζί με το μωρό της, κατά τη διάρκεια μαζικής εκδήλωσης πρακτικής γιόγκα, για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γιόγκα στο Μοντερρέι, στο Μεξικό.

Άφιξη πάντα στο αεροδρόμιο του Βερολίνου. Στιγμιότυπο από την άφιξη των δύο κινεζικών πάντα, Μενγκ Μενγκ και Τζιάο Τσινγκ, στο αεροδρόμιο Σόνενφελντ, στο Βερολίνο. Τα δύο πάντα δόθηκαν στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου από την Κίνα, για 15 χρόνια.
EPA / CLEMENS BILAN

Στιγμιότυπο από την άφιξη των δύο κινεζικών πάντα, Μενγκ Μενγκ και Τζιάο Τσινγκ, στο αεροδρόμιο Σόνενφελντ, στο Βερολίνο. Τα δύο πάντα δόθηκαν στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου από την Κίνα, για 15 χρόνια.

Μαθήματα ιππασίας στο Πακιστάν. Εκπαιδευτής μαθαίνει σε ένα αγόρι ιππασία, σε ένα δρόμο στο Καράτσι.
REUTERS / AKHTAR SOOMRO

Εκπαιδευτής μαθαίνει σε ένα αγόρι ιππασία, σε ένα δρόμο στο Καράτσι.

Προετοιμασίες για το Ιντ αλ-φιτρ στο Πακιστάν. Μία γυναίκα κάνει τατουάζ χένας, ενόψει των εορτασμών για το Ιντ αλ-φιτρ, το οποίο σηματοδοτεί το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, στην Πεσαβάρ.
EPA / BILAWAL ARBAB

Μία γυναίκα κάνει τατουάζ χένας, ενόψει των εορτασμών για το Ιντ αλ-φιτρ, το οποίο σηματοδοτεί το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, στην Πεσαβάρ.

Συρία: Αμνηστία σε 83 χαμηλόβαθμους τζιχαντιστές στη Ράκα. Το πολιτικό συμβούλιο αναμένεται να αναλάβει την διοίκηση της πόλης Ράκα στην Συρία, αμέσως μετά την ήττα του Ισλαμικού Κράτους, αμνήστευσε 83 χαμηλόβαθμους τζιχανστιστές, σε μια κίνηση καλής θέλησης, προκειμένου να προαχθεί η σταθερότητα στην πόλη. Οι 83 φυλακισμένοι τζιχαντιστές μεταφέρθηκαν στο διοικητήριο του Πολιτικού Συμβουλίου της Ράκα στο χωριό Αν Ίζα που βρίσκεται βορείως της πόλης, ενώ η χορήγηση της αμνηστίας έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών για τον εορτασμό του Ιντ Αλ Φιτρ, που γιορτάζεται αφού ολοκληρωθεί ο ιερός μουσουλμανικός μήνας της νηστείας (Ραμαζάνι).
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Το πολιτικό συμβούλιο αναμένεται να αναλάβει την διοίκηση της πόλης Ράκα στην Συρία, αμέσως μετά την ήττα του Ισλαμικού Κράτους, αμνήστευσε 83 χαμηλόβαθμους τζιχανστιστές, σε μια κίνηση καλής θέλησης, προκειμένου να προαχθεί η σταθερότητα στην πόλη. Οι 83 φυλακισμένοι τζιχαντιστές μεταφέρθηκαν στο διοικητήριο του Πολιτικού Συμβουλίου της Ράκα στο χωριό Αν Ίζα που βρίσκεται βορείως της πόλης, ενώ η χορήγηση της αμνηστίας έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών για τον εορτασμό του Ιντ Αλ Φιτρ, που γιορτάζεται αφού ολοκληρωθεί ο ιερός μουσουλμανικός μήνας της νηστείας (Ραμαζάνι).

12ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακής Τέχνης στη Γερμανία. Μέλος της ομάδας της Αιγύπτου, χορεύει κατά τη διάρκεια του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακής Τέχνης, στο Μπάουτσεν, στη Γερμανία.
EPA / FILIP SINGER

Μέλος της ομάδας της Αιγύπτου, χορεύει κατά τη διάρκεια του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακής Τέχνης, στο Μπάουτσεν, στη Γερμανία.

Καλιφόρνια: Διαγωνισμός για τον πιο άσχημο σκύλο του κόσμου. Η Μάρθα, ο σκύλος που κέρδισε το διαγωνισμό για τον πιο άσχημο σκύλο του κόσμου για το 2017, είναι ξαπλωμένη δίπλα στο τρόπαιό της στην Πεταλούμα, στην Καλιφόρνια. Η Μάρθα είναι ένα Μαστίφ της Νάπολης, ηλικίας τριών ετών και βάρους 56 κιλών. Ήταν σχεδόν τυφλή, όμως μετά από πολλές επεμβάσεις, έχει επανακτήσει το μεγαλύτερο ποσοστό της όρασής της. Το έπαθλο για το νικητή είναι 1.500 δολάρια και μία πτήση στη Νέα Υόρκη για μία τηλεοπτική εμφάνιση.
EPA / MONICA M. DAVEY

Η Μάρθα, ο σκύλος που κέρδισε το διαγωνισμό για τον πιο άσχημο σκύλο του κόσμου για το 2017, είναι ξαπλωμένη δίπλα στο τρόπαιό της στην Πεταλούμα, στην Καλιφόρνια. Η Μάρθα είναι ένα Μαστίφ της Νάπολης, ηλικίας τριών ετών και βάρους 56 κιλών. Ήταν σχεδόν τυφλή, όμως μετά από πολλές επεμβάσεις, έχει επανακτήσει το μεγαλύτερο ποσοστό της όρασής της. Το έπαθλο για το νικητή είναι 1.500 δολάρια και μία πτήση στη Νέα Υόρκη για μία τηλεοπτική εμφάνιση.

Λονδίνο: Εκκένωση πέντε κτιριακών συγκροτημάτων λόγω κινδύνου πυρκαγιάς. Μία γυναίκα κρατώντας τα πράγματά της και τη γάτα της, εγκαταλείπει το διαμέρισμά της στο κτιριακό συγκρότημα Τάπλοου (Taplow Tower). Πέντε πολυκατοικίες στο βόρειο Λονδίνο εκκενώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω της πιθανότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς στο εσωτερικό τους. Περίπου 4.000 ένοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους, καθώς η πυροσβεστική απεφάνθη ότι η παραμονή τους ήταν μη ασφαλής. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι δημοτικές αρχές του Κάμντεν ανακοίνωσαν πως συνολικά 800 διαμερίσματα σε πέντε διαφορετικές πολυκατοικίες θα «εκκενωθούν αμέσως» ώστε να πραγματοποιηθούν «επείγουσες εργασίες αντιπυρικής ασφάλειας».
 
REUTERS / HANNAH MCKAY

Μία γυναίκα κρατώντας τα πράγματά της και τη γάτα της, εγκαταλείπει το διαμέρισμά της στο κτιριακό συγκρότημα Τάπλοου (Taplow Tower). Πέντε πολυκατοικίες στο βόρειο Λονδίνο εκκενώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω της πιθανότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς στο εσωτερικό τους. Περίπου 4.000 ένοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους, καθώς η πυροσβεστική απεφάνθη ότι η παραμονή τους ήταν μη ασφαλής. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι δημοτικές αρχές του Κάμντεν ανακοίνωσαν πως συνολικά 800 διαμερίσματα σε πέντε διαφορετικές πολυκατοικίες θα «εκκενωθούν αμέσως» ώστε να πραγματοποιηθούν «επείγουσες εργασίες αντιπυρικής ασφάλειας».

 

Kίνα: Κατολίσθηση έθαψε χωριό. Φόβοι ότι τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχουν θαφτεί κάτω από τόνους λάσπης και βράχων εκφράζονται στην Κίνα, μετά την κατολίσθηση που έπληξε σήμερα το πρωί ένα χωριό στην επαρχία Σετσουάν στα νοτιοδυτικά της χώρας. Σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση, μέχρι στιγμής έχουν καταπλακωθεί 40 κατοικίες του χωριού Σίνμο. Τα αίτια της κατολίσθησης φέρεται να αποδίδονται στην αποκόλληση και την κατάρρευση ενός τμήματος του βουνού.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Φόβοι ότι τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχουν θαφτεί κάτω από τόνους λάσπης και βράχων εκφράζονται στην Κίνα, μετά την κατολίσθηση που έπληξε σήμερα το πρωί ένα χωριό στην επαρχία Σετσουάν στα νοτιοδυτικά της χώρας. Σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση, μέχρι στιγμής έχουν καταπλακωθεί 40 κατοικίες του χωριού Σίνμο. Τα αίτια της κατολίσθησης φέρεται να αποδίδονται στην αποκόλληση και την κατάρρευση ενός τμήματος του βουνού.