Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 22:48

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Ηλιοβασίλεμα στη Γάζα. Ο ήλιος δύει πάνω από την Πόλη της Γάζας. 
EPA / MOHAMMED SABER

Ο ήλιος δύει πάνω από την Πόλη της Γάζας. 

Φεστιβάλ γλυπτών στην άμμο. Στιγμιότυπο από  φεστιβάλ γλυπτών στην άμμο με θέμα τους ήρωες της Disney, στην Οστένδη του Βελγίου.
REUTERS / YVES HERMAN

Στιγμιότυπο από  φεστιβάλ γλυπτών στην άμμο με θέμα τους ήρωες της Disney, στην Οστένδη του Βελγίου.

Νεογέννητες κουκουβάγιες στο Σόμερσετ. Δύο μικρές κουκουβάγιες σε δέντρο στο Σόμερσετ, στη Μ. Βρετανία.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Δύο μικρές κουκουβάγιες σε δέντρο στο Σόμερσετ, στη Μ. Βρετανία.

Παιχνίδια με το νερό. Ένας σκύλος παίζει στα νερά του ποταμού Γενισέι μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στη Ρωσία. 
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ένας σκύλος παίζει στα νερά του ποταμού Γενισέι μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στη Ρωσία. 

Στρατιωτικές ασκήσεις στο Χεφέι. Στρατιώτες πηδούν μέσα σε λάσπη κατά τη διάρκεια της καθημερινής τους εκπαίδευσης σε βουνό κοντά στην πόλη Χεφέι, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στρατιώτες πηδούν μέσα σε λάσπη κατά τη διάρκεια της καθημερινής τους εκπαίδευσης σε βουνό κοντά στην πόλη Χεφέι, στην Κίνα.

Συνεχίζονται οι βίαιες συγκρούσεις στο Καράκας. Στιγμιότυπο από τις αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας στο Καράκας. Τουλάχιστον 76 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, από τον Απρίλιο, οπότε και ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις κατά του Νικολάς Μαδούρο. 
REUTERS / CARLOS GARCIA RAWLINS

Στιγμιότυπο από τις αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας στο Καράκας. Τουλάχιστον 76 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, από τον Απρίλιο, οπότε και ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις κατά του Νικολάς Μαδούρο. 

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από την πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου στον Σχινιά. Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν στο ψεκαστικό ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε λίγο πριν από τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο του Σχινιά. Τη ζωή τους έχασαν ο χειριστής του ελικοπτέρου κι ένας φύλακας της περιοχής. Ο τρίτος επιβάτης είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου.
Eurokinissi / ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν στο ψεκαστικό ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε λίγο πριν από τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο του Σχινιά. Τη ζωή τους έχασαν ο χειριστής του ελικοπτέρου κι ένας φύλακας της περιοχής. Ο τρίτος επιβάτης είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου.

Νεογέννητο τιγράκι στο Κουανγκτσόου. Ένα νεογέννητο τιγράκι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον ζωολογικό κήπο του Κουανγκτσόου, στην Κίνα. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένα νεογέννητο τιγράκι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον ζωολογικό κήπο του Κουανγκτσόου, στην Κίνα. 

Ο μικρόκοσμος της Νέας Υόρκης. Μια μέλισσα πάνω σε λουλούδι, έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.
REUTERS / LUCAS JACKSON

Μια μέλισσα πάνω σε λουλούδι, έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Ταξίδι για τον εορτασμό του Ιντ αλ-φιτρ. Μια γυναίκα προσπαθεί να ανέβει σε ένα υπερφορτωμένο τρένο για να ταξιδέψει σπίτι της και να γιορτάσει το Ιντ αλ-φιτρ σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ντάκα.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Μια γυναίκα προσπαθεί να ανέβει σε ένα υπερφορτωμένο τρένο για να ταξιδέψει σπίτι της και να γιορτάσει το Ιντ αλ-φιτρ σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ντάκα.