Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 22:20

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

Διαμαρτυρία κατά των ταυρομαχιών στη Μαδρίτη. Μια ακτιβίστρια συμμετέχει σε διαμαρτυρία κατά των ταυρομαχιών, στη Μαδρίτη.
REUTERS / JUAN MEDINA

Μια ακτιβίστρια συμμετέχει σε διαμαρτυρία κατά των ταυρομαχιών, στη Μαδρίτη.

Οι βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ . Στιγμιότυπο από τη δεύτερη μέρα των βασιλικών ιπποδρομιών του Άσκοτ. Σημείο αναφοράς της ενδυμασίας των κυριών που επισκέπτονται τη μικρή πόλη Ασκοτ του Μπερκσάιρ είναι τα περίφημα καπέλα τους, τα οποία αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού και θαυμασμού.
Action Images via Reuters / MATTHEW CHILDS

Στιγμιότυπο από τη δεύτερη μέρα των βασιλικών ιπποδρομιών του Άσκοτ. Σημείο αναφοράς της ενδυμασίας των κυριών που επισκέπτονται τη μικρή πόλη Ασκοτ του Μπερκσάιρ είναι τα περίφημα καπέλα τους, τα οποία αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού και θαυμασμού.

Πορεία διαμαρτυρίας στο Σαντιάγο. Στιγμιότυπο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε πορεία διαμαρτυρίας για το εκπαιδευτικό σύστημα στο Σαντιάγο της Χιλής.
REUTERS / STRINGER

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε πορεία διαμαρτυρίας για το εκπαιδευτικό σύστημα στο Σαντιάγο της Χιλής.

Μουσικό Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Γκλάστονμπερι στη Μ. Βρετανία. Κάθε χρόνο, στα τέλη Ιουνίου, πολλοί μουσικόφιλοι από όλη την Ευρώπη στήνουν τα αντίσκηνά τους στο Σόμερσετ για να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα στις σκηνές του διεθνούς φήμης μουσικού φεστιβάλ.
EPA / NIGEL RODDIS

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Γκλάστονμπερι στη Μ. Βρετανία. Κάθε χρόνο, στα τέλη Ιουνίου, πολλοί μουσικόφιλοι από όλη την Ευρώπη στήνουν τα αντίσκηνά τους στο Σόμερσετ για να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα στις σκηνές του διεθνούς φήμης μουσικού φεστιβάλ.

Καθημερινή ζωή στη Βιέννη. Άνθρωποι απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στον Δούναβη, στην Βιέννη. 
EPA / CHRISTIAN BRUNA

Άνθρωποι απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στον Δούναβη, στην Βιέννη. 

Συνεδρίαση στο Κοινοβούλιο της Αυστραλίας. Η γερουσιαστής των Πρασίνων Λαρίσα Γουότερς θηλάζει την κόρη της, Αλάια, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Κοινοβούλιο της Αυστραλίας.
REUTERS / STRINGER

Η γερουσιαστής των Πρασίνων Λαρίσα Γουότερς θηλάζει την κόρη της, Αλάια, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Κοινοβούλιο της Αυστραλίας.

Ψάρεμα στο Τσινγκτάο. Ψαράδες ετοιμάζουν τις βάρκες τους στο λιμάνι του Τσινγκτάο, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ψαράδες ετοιμάζουν τις βάρκες τους στο λιμάνι του Τσινγκτάο, στην Κίνα.

Κύμα καύσωνα στην Καλιφόρνια. Ένα αγόρι δροσίζεται σε συντριβάνι του Χόλυγουντ, στην Καλιφόρνια. 
EPA / MIKE NELSON

Ένα αγόρι δροσίζεται σε συντριβάνι του Χόλυγουντ, στην Καλιφόρνια. 

Πολύχρωμη εγκατάσταση στο Λίβερπουλ. Άποψη εικαστικής εγκατάστασης που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για το ADHD, στο Λίβερπουλ.
REUTERS / PHIL NOBLE

Άποψη εικαστικής εγκατάστασης που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για το ADHD, στο Λίβερπουλ.

Πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ προς το ΥΠΕΣ. Στιγμιότυπο από την πορεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) προς το υπουργείο Εσωτερικών, με κύριο αίτημα την επίλυση του θέματος των συμβασιούχων των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την πορεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) προς το υπουργείο Εσωτερικών, με κύριο αίτημα την επίλυση του θέματος των συμβασιούχων των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων.

Παιδικά βλέμματα . Παιδιά κρυφοκοιτούν πίσω από τον τοίχο του σπιτιού τους στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν. 
REUTERS / CAREN FIROUZ

Παιδιά κρυφοκοιτούν πίσω από τον τοίχο του σπιτιού τους στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν.