Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 21:44

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.

Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα. Παιδιά εξασκούνται στη γιόγκα κατά τη δύση του ήλιου στην πόλη Μποπάλ της Ινδίας. Η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις 21 Ιουνίου. 
EPA / SANJEEV GUPTA

Παιδιά εξασκούνται στη γιόγκα κατά τη δύση του ήλιου στην πόλη Μποπάλ της Ινδίας. Η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις 21 Ιουνίου. 

Επισημότητα στις βασιλικές ιπποδρομίες . Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, φθάνουν πάνω σε άμαξα για να παρακολουθήσουν τις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ (Royal Ascot festival). Το φεστιβάλ, που καθιερώθηκε το 1711 από τη βασίλισσα Άννα, θα διαρκέσει ως τις 24 Ιουνίου. 
 
EPA / Tim Ireland

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, φθάνουν πάνω σε άμαξα για να παρακολουθήσουν τις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ (Royal Ascot festival). Το φεστιβάλ, που καθιερώθηκε το 1711 από τη βασίλισσα Άννα, θα διαρκέσει ως τις 24 Ιουνίου. 

 

Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα . Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση ομάδας πολιτών στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα «Παραιτηθείτε»,  οι οποίοι ζητούν αλλαγή πολιτικής, δραστικές περικοπές δαπανών παντού, διαύγεια και αξιοκρατία, μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς και δραστική μείωση του ΦΠΑ και των φόρων.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση ομάδας πολιτών στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα «Παραιτηθείτε»,  οι οποίοι ζητούν αλλαγή πολιτικής, δραστικές περικοπές δαπανών παντού, διαύγεια και αξιοκρατία, μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς και δραστική μείωση του ΦΠΑ και των φόρων.

Στη σκηνή ο Ρότζερ Γουώτερς . Στιγμιότυπο από τη συναυλία του Ρότζερ Γουώτερς στο γήπεδο Staples Center στο Λος Άντζελες. 
REUTERS / MARIO ANZUONI

Στιγμιότυπο από τη συναυλία του Ρότζερ Γουώτερς στο γήπεδο Staples Center στο Λος Άντζελες. 

Πορτογαλία: Καμμένο τοπίο . Στιγμιότυπο από το καμμένο δάσος κοντά στο χωριό Αβέλαρ, στην Πορτογαλία. Τουλάχιστον 64 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις φονικές πυρκαγές που ξέσπασαν το Σαββατοκύριακο στη χώρα. 
EPA / ANDRE KOSTERS

Στιγμιότυπο από το καμμένο δάσος κοντά στο χωριό Αβέλαρ, στην Πορτογαλία. Τουλάχιστον 64 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις φονικές πυρκαγές που ξέσπασαν το Σαββατοκύριακο στη χώρα. 

Περιμένοντας το θερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ. Στιγμιότυπο από το ετήσιο φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στο ιστορικό μνημείο του Στόουνχεντζ στην Βρετανία. Εκατοντάδες συμμετέχοντες μαζεύονται και περιμένουν το θερινό ηλιοστάσιο, το οποίο πρακτικά σημαίνει την μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα του έτους, η οποία ξεκίνησε με την ανατολή του ήλιου και γιορτάστηκε με χορό και μουσική. Ηλιοστάσιο ονομάζεται η χρονική στιγμή κατά την οποία ο άξονας της Γης εμφανίζεται στραμμένος όσο περισσότερο προς ή μακριά από τον Ήλιο, συμβαίνει κατά την ετήσια τροχιά της Γης γύρω από αυτόν.  
EPA / KIM LUDBROOK

Στιγμιότυπο από το ετήσιο φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στο ιστορικό μνημείο του Στόουνχεντζ στην Βρετανία. Εκατοντάδες συμμετέχοντες μαζεύονται και περιμένουν το θερινό ηλιοστάσιο, το οποίο πρακτικά σημαίνει την μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα του έτους, η οποία ξεκίνησε με την ανατολή του ήλιου και γιορτάστηκε με χορό και μουσική. Ηλιοστάσιο ονομάζεται η χρονική στιγμή κατά την οποία ο άξονας της Γης εμφανίζεται στραμμένος όσο περισσότερο προς ή μακριά από τον Ήλιο, συμβαίνει κατά την ετήσια τροχιά της Γης γύρω από αυτόν.  

Έκθεση φωτογραφίας στη Μαδρίτη. Ένας άνδρας επισκέπτεται την έκθεση- αφιέρωμα με φωτογραφίες του Γερμανού καλλιτέχνη Albert Renger-Patzsch. Η έκθεση φιλοξενείται στο Ίδρυμα Mapfre στη Μαδρίτη από τις 22 Ιουνίου ως τις 10 Σεπτεμβρίου. 
EPA / LUIS MILLAN

Ένας άνδρας επισκέπτεται την έκθεση- αφιέρωμα με φωτογραφίες του Γερμανού καλλιτέχνη Albert Renger-Patzsch. Η έκθεση φιλοξενείται στο Ίδρυμα Mapfre στη Μαδρίτη από τις 22 Ιουνίου ως τις 10 Σεπτεμβρίου. 

Διαμαρτυρία υπό βροχή στο Καράκας. Διαδηλωτές συμμετέχουν σε διαμαρτυρία στο Καράκας για το θάνατο του 17χρονου Φαμπιάν Ούρβινα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στην κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο. Συνολικά ο αριθμός των θυμάτων από τον Απρίλιο στη Βενεζουέλα ανέρχεται σε τουλάχιστον 73 νεκρούς.
EPA / MIGUEL GUTIERREZ

Διαδηλωτές συμμετέχουν σε διαμαρτυρία στο Καράκας για το θάνατο του 17χρονου Φαμπιάν Ούρβινα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στην κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο. Συνολικά ο αριθμός των θυμάτων από τον Απρίλιο στη Βενεζουέλα ανέρχεται σε τουλάχιστον 73 νεκρούς.

Παίζοντας με τα μπαλόνια. Ένα λιοντάρι παίζει με μπαλόνια γεμισμένα με νερό στο ζωολογικό πάρκο της Yongin στη Νότια Κορέα. 
REUTERS / KIM HONG-JI

Ένα λιοντάρι παίζει με μπαλόνια γεμισμένα με νερό στο ζωολογικό πάρκο της Yongin στη Νότια Κορέα. 

Αποβίβαση προσφύγων στην Ιταλία .  Πρόσφυγες αποβιβάζονται από το πλοίο Vos Hestia στο λιμάνι της πόλης Κρότωνα στην Ιταλία.  
REUTERS / STEFANO RELLANDINI

 Πρόσφυγες αποβιβάζονται από το πλοίο Vos Hestia στο λιμάνι της πόλης Κρότωνα στην Ιταλία.  

Ειδυλλιακό μαγείρεμα στην Αίγυπτο. Μία γυναίκα, στο χωριό Dalgamon της Αιγύπτου, ψήνει σε παραδοσιακό εξωτερικό φούρνο τα αιγυπτιακά μπισκότα βουτύρου Kahk. 
EPA / KHALED ELFIQI

Μία γυναίκα, στο χωριό Dalgamon της Αιγύπτου, ψήνει σε παραδοσιακό εξωτερικό φούρνο τα αιγυπτιακά μπισκότα βουτύρου Kahk.