Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 21:15

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017.

Ο μικρόκοσμος της Βουδαπέστης. Στιγμιότυπο από λίμνη στην περιοχή Nagykoru, κοντά στη Βουδαπέστη. 
EPA / JANOS BUGANY

Στιγμιότυπο από λίμνη στην περιοχή Nagykoru, κοντά στη Βουδαπέστη. 

Μουσικοχορευτική παράσταση στο Σινικό Τείχος. Μαθητές του δημοτικού συμμετέχουν σε μουσικοχορευτική παράσταση στο Σινικό Τείχος.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μαθητές του δημοτικού συμμετέχουν σε μουσικοχορευτική παράσταση στο Σινικό Τείχος.

Καλαμοκανάδα στο Ναύπλιο. Καλαμοκανάδα κλωσάει τα αυγά της στη φωλιά στην περιοχή του βάλτου Άργους, Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Καλαμοκανάδα κλωσάει τα αυγά της στη φωλιά στην περιοχή του βάλτου Άργους, Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017. 

Αλ. Τσίπρας: Προς όφελος και των δύο πλευρών η συνεργασία Ελλάδας - Τουρκίας. Τη «σταθερή πεποίθησή» του ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας μπορούν να αποβούν προς όφελος και των δύο χωρών, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ στο Μέγαρο Μαξίμου.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τη «σταθερή πεποίθησή» του ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας μπορούν να αποβούν προς όφελος και των δύο χωρών, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μουσικό φεστιβάλ στο Ντόβερ. Στιγμιότυπο από το μουσικό φεστιβάλ Firefly, στο Ντόβερ του Ντέλαγουερ.
REUTERS / MARK MAKELA

Στιγμιότυπο από το μουσικό φεστιβάλ Firefly, στο Ντόβερ του Ντέλαγουερ.

Λονδίνο: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά σε τέμενος - Ένας νεκρός. Κόσμος προσεύχεται στην περιοχή του πάρκου Φίνσμπερι, στο βόρειο Λονδίνο όπου ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ακόμη δέκα τραυματίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά σε μουσουλμανικό τέμενος. Σύμφωνα με το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας ο οδηγός του βαν παρέσυρε σκόπιμα πιστούς που έβγαιναν από το ισλαμικό τέμενος. Συνελήφθη ο οδηγός του βαν. Τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και όπως ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση.
REUTERS / NEIL HALL

Κόσμος προσεύχεται στην περιοχή του πάρκου Φίνσμπερι, στο βόρειο Λονδίνο όπου ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ακόμη δέκα τραυματίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά σε μουσουλμανικό τέμενος. Σύμφωνα με το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας ο οδηγός του βαν παρέσυρε σκόπιμα πιστούς που έβγαιναν από το ισλαμικό τέμενος. Συνελήφθη ο οδηγός του βαν. Τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και όπως ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

Καθημερινή ζωή στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Ουγκάντα. Ένα προσφυγόπουλο κρατά ένα μπολ σε καταυλισμό της περιοχής Lamwo, στην Ουγκάντα.
REUTERS / JAMES AKENA

Ένα προσφυγόπουλο κρατά ένα μπολ σε καταυλισμό της περιοχής Lamwo, στην Ουγκάντα.

Καλαμοποταμίδα στη Λευκορωσία. Μια καλαμοποταμίδα στις όχθες του ποταμού Yatranka, στη Λευκορωσία.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Μια καλαμοποταμίδα στις όχθες του ποταμού Yatranka, στη Λευκορωσία.

Πλημμύρες στην Ινδία. Μια γυναίκα μαζί με το παιδί της κοιτούν τον πλημμυρισμένο δρόμο μπροστά από το σπίτι τους, σε χωριό λίγο έξω από την Αγκαρτάλα, στην Ινδία.
REUTERS / JAYANTA DEY

Μια γυναίκα μαζί με το παιδί της κοιτούν τον πλημμυρισμένο δρόμο μπροστά από το σπίτι τους, σε χωριό λίγο έξω από την Αγκαρτάλα, στην Ινδία.

Καθημερινή ζωή στη Σαμπανέτα. Μια γυναίκα περνάει μπροστά από τοιχογραφία που απεικονίζει τον Ούγκο Τσάβες σε δρόμο της Σαμπανέτα, στη Βενεζουέλα.
REUTERS / CARLOS EDUARDO RAMIREZ

Μια γυναίκα περνάει μπροστά από τοιχογραφία που απεικονίζει τον Ούγκο Τσάβες σε δρόμο της Σαμπανέτα, στη Βενεζουέλα.