Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 20:40

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυραική 18 Ιουνίου 2017.

Μπουγέλωμα στη Βαλένθια . Κάτοικοι της Βαλένθια μπουγελώνουν μία γυναίκα κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εορτασμών (φεστιβάλ Corpus Christi). Σύμφωνα με την παράδοση, οι κάτοικοι πρέπει να βρέξουν μερικούς άλλους οι οποίοι είναι μεταμφιεσμένοι φρουροί του Ηρώδη. 
EPA / Kai Foersterling

Κάτοικοι της Βαλένθια μπουγελώνουν μία γυναίκα κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εορτασμών (φεστιβάλ Corpus Christi). Σύμφωνα με την παράδοση, οι κάτοικοι πρέπει να βρέξουν μερικούς άλλους οι οποίοι είναι μεταμφιεσμένοι φρουροί του Ηρώδη. 

Μεσόγειος: Διάσωση προσφύγων . Πρόσφυγες ξεκουράζονται στο πλοίο Vos Hestia έπειτα από τη διάσωσή τους στα ανοικτά της Λιβύης από την οργάνωση Save the Children. 
REUTERS / STEFANO RELLANDINI

Πρόσφυγες ξεκουράζονται στο πλοίο Vos Hestia έπειτα από τη διάσωσή τους στα ανοικτά της Λιβύης από την οργάνωση Save the Children. 

Γκριμάτσες καμήλας. Καμήλες χαμογελούν στο φακό στην πόλη Κουέτα, στο Πακιστάν. 
EPA / JAMAL TARAQAI

Καμήλες χαμογελούν στο φακό στην πόλη Κουέτα, στο Πακιστάν. 

Γοργόνες «κατέλαβαν» το Κόνι Άιλαντ . Μασκαρεμένοι κάτοικοι του Κόνι Άιλαντ, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, συμμετέχουν στην 35η διοργάνωση της παρέλασης της περιοχής με θέμα τη γοργόνα. Η παρέλαση σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού. 
 
EPA / ALBA VIGARAY

Μασκαρεμένοι κάτοικοι του Κόνι Άιλαντ, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, συμμετέχουν στην 35η διοργάνωση της παρέλασης της περιοχής με θέμα τη γοργόνα. Η παρέλαση σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού. 

 

Παραδοσιακό φεστιβάλ στην Κίνα . Κινέζοι της εθνότητας των Ντονγκ παρελαύνουν κρατώντας σε καλάθια ντάμπλινγκ κατά τη διάρκεια ενός τοπικού φεστιβάλ σε χωριό της Κίνας. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κινέζοι της εθνότητας των Ντονγκ παρελαύνουν κρατώντας σε καλάθια ντάμπλινγκ κατά τη διάρκεια ενός τοπικού φεστιβάλ σε χωριό της Κίνας. 

Πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του κυπέλλου κρίκετ. Μουσουλμάνοι από το Κασμίρ της Ινδίας πανηγυρίζουν για τη νίκη του Πακιστάν επί της Ινδίας στον τελικό του παγκόσμιου Κυπέλλου Κρίκετ που έλαβε χώρα στο Λονδίνο. 
EPA / FAROOQ KHAN

Μουσουλμάνοι από το Κασμίρ της Ινδίας πανηγυρίζουν για τη νίκη του Πακιστάν επί της Ινδίας στον τελικό του παγκόσμιου Κυπέλλου Κρίκετ που έλαβε χώρα στο Λονδίνο. 

Ιππική συγκέντρωση στην Μύκανη . Άλογα βόσκουν στο λιβάδι κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης όπου δεκάδες αναβάτες με τα άλογά τους προσήλθαν για την 10η ιππική συγκέντρωση στην Μύκανη Καλαμπάκας. Οι λάτρεις του είδους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ράτσες αλόγου από όλο τον κόσμο και παρακολούθησαν παρουσιάσεις για την εκπαίδευσή τους.  
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Άλογα βόσκουν στο λιβάδι κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης όπου δεκάδες αναβάτες με τα άλογά τους προσήλθαν για την 10η ιππική συγκέντρωση στην Μύκανη Καλαμπάκας. Οι λάτρεις του είδους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ράτσες αλόγου από όλο τον κόσμο και παρακολούθησαν παρουσιάσεις για την εκπαίδευσή τους.  

Μουσικό φεστιβάλ Firefly . Στιγμιότυπο από το τετραήμερο μουσικό φεστιβάλ Firefly στην πόλη Ντόβερ της αμερικανικής πολιτείας Ντέλαγουερ. 
REUTERS / MARK MAKELA

Στιγμιότυπο από το τετραήμερο μουσικό φεστιβάλ Firefly στην πόλη Ντόβερ της αμερικανικής πολιτείας Ντέλαγουερ. 

Βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Χέλμουτ Κολ.  Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ στέκεται σιωπηλή αφότου έγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του  πρώην καγκελάριου της χώρας Χέλμουτ Κολ. 
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

 Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ στέκεται σιωπηλή αφότου έγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του  πρώην καγκελάριου της χώρας Χέλμουτ Κολ. 

Βενεζουέλα: Ξεχωριστή παρουσία στις διαδηλώσεις . Γυναίκα φορώντας καπέλο στα χρώματα της σημαίας της Βενεζουέλας παίρνει μέρος στις διαδηλώσεις κατά του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο. 
REUTERS / CHRISTIAN VERON

Γυναίκα φορώντας καπέλο στα χρώματα της σημαίας της Βενεζουέλας παίρνει μέρος στις διαδηλώσεις κατά του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο. 

Ηλιοβασίλεμα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Το ηλιοβασίλεμα στην Zenit Arena της Αγίας Πετρούπολης απολαμβάνει ένα ζευγάρι. Η Zenit Arena φιλοξενεί το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που έκανε «πρεμιέρα» χθες με το ματς Ρωσία- Νέα Ζηλανδία, το οποίο έληξε με σκορ 2-0. 
EPA / SRDJAN SUKI

Το ηλιοβασίλεμα στην Zenit Arena της Αγίας Πετρούπολης απολαμβάνει ένα ζευγάρι. Η Zenit Arena φιλοξενεί το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που έκανε «πρεμιέρα» χθες με το ματς Ρωσία- Νέα Ζηλανδία, το οποίο έληξε με σκορ 2-0. 

Μοσούλη: Περίπατος στα συντρίμμια . Μία Ιραικινή περπατάει σε δρόμο γεμάτο από συντρίμμια και κατεσταμμένα αυτοκίνητα στη δυτική πλευρά της Μοσούλης. Σύμφωνα με το στρατηγό Αμπντελαμίρ Γιαράλα, οι ιρακινές δυνάμεις άρχισαν επίθεση στην Παλιά Πόλη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. 
 
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Μία Ιραικινή περπατάει σε δρόμο γεμάτο από συντρίμμια και κατεσταμμένα αυτοκίνητα στη δυτική πλευρά της Μοσούλης. Σύμφωνα με το στρατηγό Αμπντελαμίρ Γιαράλα, οι ιρακινές δυνάμεις άρχισαν επίθεση στην Παλιά Πόλη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. 

 

Ομαδικά μαθήματα γιόγκα . Ινδοί παίρνουν μαθήματα γιόγκα σε εξωτερικό χώρο στην πόλη Τσαντιγκάρ της Ινδίας εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα που γιορτάζεται στις 21 Ιούνη. 
REUTERS / AJAY VERMA

Ινδοί παίρνουν μαθήματα γιόγκα σε εξωτερικό χώρο στην πόλη Τσαντιγκάρ της Ινδίας εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα που γιορτάζεται στις 21 Ιούνη. 

Πρόσφυγες σε παλιό εργοστάσιο. Στιγμιότυπό από το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της χαρτοβιομηχανίας Λαδόπουλου, στη Πάτρα, όπου έχουν εγκατασταθεί πρόσφυγες και μετανάστες. 
SOOC / Menelaos Michalatos

Στιγμιότυπό από το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της χαρτοβιομηχανίας Λαδόπουλου, στη Πάτρα, όπου έχουν εγκατασταθεί πρόσφυγες και μετανάστες.