Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 21:21

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 9 Μαΐου 2017.

Χαμαιλέοντας στον ζωολογικό κήπο της Φραγκφούρτης. Ένα παιδί παίζει με έναν χαμαιλέοντα πάνθηρα στον ζωολογικό κήπο της Φραγκφούρτης.
EPA / ARMANDO BABANI

Ένα παιδί παίζει με έναν χαμαιλέοντα πάνθηρα στον ζωολογικό κήπο της Φραγκφούρτης.

2561 χρόνια από τη γέννηση του Βούδα. Χιλιάδες μοναχοί και προσκυνητές φτάνουν από διάφορες χώρες για να γιορτάσουν τα 2561στά γενέθλια του Βούδα στο Λουμπίνι του Νεπάλ που είναι και τόπος γέννησής του. Στη φωτογραφία, ομάδα Βουδιστών μοναχών συμμετέχουν σε απογευματινή προσευχή στον ναό Μαγια Ντέβι.
EPA / NARENDRA SHRESTHA

Χιλιάδες μοναχοί και προσκυνητές φτάνουν από διάφορες χώρες για να γιορτάσουν τα 2561στά γενέθλια του Βούδα στο Λουμπίνι του Νεπάλ που είναι και τόπος γέννησής του. Στη φωτογραφία, ομάδα Βουδιστών μοναχών συμμετέχουν σε απογευματινή προσευχή στον ναό Μαγια Ντέβι.

Αναζητώντας προστασία από τον ήλιο. Ένας άντρας κάθεται μέσα σε ένα παλιό κουτί ηλεκτρισμού για να προστατευτεί από τον ήλιο στην Καλκούτα.
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Ένας άντρας κάθεται μέσα σε ένα παλιό κουτί ηλεκτρισμού για να προστατευτεί από τον ήλιο στην Καλκούτα.

Έκθεση αφιερωμένη στους Pink Floyd. Μια γυναίκα μπαίνει στην έκθεση «The Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains» στο Μουσείο Βικτόρια και Άλμπερτ, στο Λονδίνο.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Μια γυναίκα μπαίνει στην έκθεση «The Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains» στο Μουσείο Βικτόρια και Άλμπερτ, στο Λονδίνο.

Επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στο υπ. Παιδείας. Την επέκταση από τον Σεπτέμβριο του ολοήμερου δημοτικού σε όλα τα σχολεία της χώρας (μονοθέσια, διθέσια, τριθέσια σχολεια) ανακοίνωσε ο πρωθυπουργό Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Παιδείας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την επέκταση από τον Σεπτέμβριο του ολοήμερου δημοτικού σε όλα τα σχολεία της χώρας (μονοθέσια, διθέσια, τριθέσια σχολεια) ανακοίνωσε ο πρωθυπουργό Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Παιδείας.

Στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία. Στιγμιότυπο από την στρατιωτική παρέλαση για την 72η επέτειο της νίκης της Σοβιετικής Ένωσης επί της ναζιστικής Γερμανίας που σήμανε και το τέλος του Β
REUTERS / SERGEI KARPUKHIN

Στιγμιότυπο από την στρατιωτική παρέλαση για την 72η επέτειο της νίκης της Σοβιετικής Ένωσης επί της ναζιστικής Γερμανίας που σήμανε και το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Στους εορτασμούς συμμετέχουν περίπου 10.000 στρατιώτες, 114 άρματα μάχης παντός τύπου, πυραυλικά συστήματα, 55 μαχητικά αεροσκάφη και 17 ελικόπτερα.

Συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η Μάγδα Φύσσα παρακολουθεί τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Νίκο Αλιβιζάτο να καταθέτει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας στη δίκη της Χρυσής Αυγής την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017.
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Η Μάγδα Φύσσα παρακολουθεί τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Νίκο Αλιβιζάτο να καταθέτει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας στη δίκη της Χρυσής Αυγής την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017.

Προσκύνημα στη Φάτιμα. Μια γυναίκα εκπληρώνει τάμα στον καθολικό ναό της Φατίμα, στην Πορτογαλία.
REUTERS / RAFAEL MARCHANTE

Μια γυναίκα εκπληρώνει τάμα στον καθολικό ναό της Φατίμα, στην Πορτογαλία.

Περίπατος στο Κάρλσμπαντ. Ένας άντρας στην ακτογραμμή του Κάρλσμπαντ, στην Καλιφόρνια.
REUTERS / MIKE BLAKE

Ένας άντρας στην ακτογραμμή του Κάρλσμπαντ, στην Καλιφόρνια.

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στο Καράκας. Επεισόδια στα πλαίσια πορείας διαμαρτυρίας ενάντια στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, στο Καράκας.
REUTERS / CARLOS GARCIA RAWLINS

Επεισόδια στα πλαίσια πορείας διαμαρτυρίας ενάντια στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, στο Καράκας.

Στρατιωτικές ασκήσεις στην Ταϊλάνδη. Στιγμιότυπο από την ετήσια στρατιωτική άσκηση με πραγματικά πυρά που διεξάγεται σε στρατιωτική βάση του Chanthaburi στην Ταϊλάνδη.
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Στιγμιότυπο από την ετήσια στρατιωτική άσκηση με πραγματικά πυρά που διεξάγεται σε στρατιωτική βάση του Chanthaburi στην Ταϊλάνδη.