Μπείτε στον κόσμο των προνομίων της Ναυτεμπορικής. Γίνετε συνδρομητής στην έντυπη έκδοση και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλα τα Premium Services.
Στιγμιότυπα από την παραγωγή σπιτικής μπύρας σε αυτοσχέδια εργαστήρια μέσα από το φωτογραφικό φακό του Ορέστη Παναγιώτου.
Η ερασιτεχνική παραγωγή οικιακής μπύρας έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο αριθμός των κατ' οίκον ζυθοποιών ολοένα και αυξάνεται με αποτέλεσμα ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδας να απαριθμεί διακόσια οργανωμένα μέλη. Στόχος του Συλλόγου αποτελεί η προβολή της ποιοτικής μπύρας ως ποτό για όλες τις εποχές και όχι μόνο σαν καλοκαιρινή συνήθεια.