Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 21:05

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.

Ξεκίνησε το Comicdom Con Athens 2017. Στιγμιότυπο από το Comicdom Con Athens 2017. Στο Φεστιβάλ παρουσιάζονται εκθέσεις Ελλήνων δημιουργών comics, workshops για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης από διεθνείς προσκεκλημένους και Έλληνες δημιουργούς και ανοιχτές συζητήσεις για ένα εύρος θεμάτων γύρω από τον ελληνικό και διεθνή εκδοτικό χώρο των comics και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι δημιουργοί. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν προβολές ταινιών και animation καθώς και παρουσιάσεις νέων εκδόσεων comics που κάνουν το ντεμπούτο τους.
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στιγμιότυπο από το Comicdom Con Athens 2017. Στο Φεστιβάλ παρουσιάζονται εκθέσεις Ελλήνων δημιουργών comics, workshops για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης από διεθνείς προσκεκλημένους και Έλληνες δημιουργούς και ανοιχτές συζητήσεις για ένα εύρος θεμάτων γύρω από τον ελληνικό και διεθνή εκδοτικό χώρο των comics και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι δημιουργοί. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν προβολές ταινιών και animation καθώς και παρουσιάσεις νέων εκδόσεων comics που κάνουν το ντεμπούτο τους.

Στοκχόλμη: Φορτηγό έπεσε επάνω σε πεζούς. Φορτηγό έπεσε επάνω σε πεζούς σε δρόμο στο κέντρο της Στοκχόλμης, με την αστυνομία της Σουηδίας να κάνει λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς. Το όχημα στη συνέχεια καρφώθηκε σε γωνία μεγάλου εμπορικού καταστήματος. Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν δήλωσε ότι όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για «τρομοκρατική ενέργεια». Η υπηρεσία πληροφοριών της χώρας εκτιμά ότι ο οδηγός του φορτηγού το οδήγησε σκόπιμα επάνω σε ανύποπτους πεζούς. Το φορτηγό ανήκει στη σουηδική ζυθοποιία Spendrups και φέρεται να είχε κλαπεί νωρίτερα εντός της ημέρας.
REUTERS / STRINGER

Φορτηγό έπεσε επάνω σε πεζούς σε δρόμο στο κέντρο της Στοκχόλμης, με την αστυνομία της Σουηδίας να κάνει λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς. Το όχημα στη συνέχεια καρφώθηκε σε γωνία μεγάλου εμπορικού καταστήματος. Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν δήλωσε ότι όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για «τρομοκρατική ενέργεια». Η υπηρεσία πληροφοριών της χώρας εκτιμά ότι ο οδηγός του φορτηγού το οδήγησε σκόπιμα επάνω σε ανύποπτους πεζούς. Το φορτηγό ανήκει στη σουηδική ζυθοποιία Spendrups και φέρεται να είχε κλαπεί νωρίτερα εντός της ημέρας.

Πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ κατά αεροπορικής βάσης στη Συρία. Πενήντα εννέα πυραύλους Τόμαχοκ εκτόξευσαν οι ΗΠΑ στη Συρία, πλήττοντας αεροπορική βάση του Άσαντ, ως απάντηση στην επίθεση με χημικά για την οποία η Ουάσιγκτον κατηγορεί τη Δαμασκό. «Διέταξα ένα στοχευμένο στρατιωτικό πλήγμα κατά της αεροπορικής βάσης στη Συρία από την οποία εξαπολύθηκε η επίθεση με τα χημικά όπλα» ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεοπτικό μήνυμά του.
REUTERS / HANDOUT

Πενήντα εννέα πυραύλους Τόμαχοκ εκτόξευσαν οι ΗΠΑ στη Συρία, πλήττοντας αεροπορική βάση του Άσαντ, ως απάντηση στην επίθεση με χημικά για την οποία η Ουάσιγκτον κατηγορεί τη Δαμασκό. «Διέταξα ένα στοχευμένο στρατιωτικό πλήγμα κατά της αεροπορικής βάσης στη Συρία από την οποία εξαπολύθηκε η επίθεση με τα χημικά όπλα» ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεοπτικό μήνυμά του.

Περίπατος στο Κιότο. Ένα ζευγάρι βγάζει φωτογραφίες σε δρόμο του Κιότο.
REUTERS/Jorge Silva / JORGE SILVA

Ένα ζευγάρι βγάζει φωτογραφίες σε δρόμο του Κιότο.

Ελάφια στον ποταμό Γιανγκτσέ. Μια αγέλη από κόκκινα ελάφια περπατούν κοντά στον ποταμό Γιανγκτσέ, στην πόλη Yushu της επαρχίας Κινχάι, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μια αγέλη από κόκκινα ελάφια περπατούν κοντά στον ποταμό Γιανγκτσέ, στην πόλη Yushu της επαρχίας Κινχάι, στην Κίνα.

«Δώρο στην Αθηνά». Επισκέπτες της έκθεσης Documenta 14 περνούν μπροστά από το έργο του Stanley Whitney με τίτλο «Δώρο στην Αθηνά».
REUTERS / MICHALIS KARAGIANNIS

Επισκέπτες της έκθεσης Documenta 14 περνούν μπροστά από το έργο του Stanley Whitney με τίτλο «Δώρο στην Αθηνά».

Άνοιξη στην Καρλσρούη . Ρεμιζίδες στην προστατευόμενη περιοχή Waghaeusel, κοντά στην Καρλσρούη της Γερμανίας.
EPA / RONALD WITTEK

Ρεμιζίδες στην προστατευόμενη περιοχή Waghaeusel, κοντά στην Καρλσρούη της Γερμανίας.

Δοκιμάζοντας κρασί στο Σαντιάγο. Στιγμιότυπο από κελάρι οινοποιείου κοντά στο Σαντιάγο της Χιλής.
REUTERS / IVAN ALVARADO

Στιγμιότυπο από κελάρι οινοποιείου κοντά στο Σαντιάγο της Χιλής.

Διμερείς σχέσεις, Κυπριακό και Brexit στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα - Τζόνσον . Οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, η πορεία των διαπραγματεύσεων Μεγάλης Βρετανίας- Ε.Ε. για το Brexit, οι περιφερειακές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και η προσφυγική κρίση βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, στο Μέγαρο Μαξίμου.
 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, η πορεία των διαπραγματεύσεων Μεγάλης Βρετανίας- Ε.Ε. για το Brexit, οι περιφερειακές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και η προσφυγική κρίση βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Περίπατος στον ζωολογικό κήπο Τσαπουλτεπέκ . Μια πεταλούδα μονάρχης κάθεται στο χέρι ενός επισκέπτη του ζωολογικού κήπου Τσαπουλτεπέκ, στο Μεξικό.
REUTERS / EDGARD GARRIDO

Μια πεταλούδα μονάρχης κάθεται στο χέρι ενός επισκέπτη του ζωολογικού κήπου Τσαπουλτεπέκ, στο Μεξικό.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Χιλιάδες άνθρωποι σχηματίζουν μια «Σταγόνα Αίματος» με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στις Φιλιππίνες.
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Χιλιάδες άνθρωποι σχηματίζουν μια «Σταγόνα Αίματος» με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στις Φιλιππίνες.