Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 20:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.

Περίπατος με το κατοικίδιο. Ένας άντρας μεταφέρει το κατοικίδιό του μέσα σε ειδική τσάντα, στο Πανεπιστήμιο Tongji, στη Σαγκάη.
REUTERS / ALY SONG

Ένας άντρας μεταφέρει το κατοικίδιό του μέσα σε ειδική τσάντα, στο Πανεπιστήμιο Tongji, στη Σαγκάη.

Στοά από λεβάντα στην Κίνα. Κόσμος βγάζει φωτογραφίες κάτω από στοά μήκους 200 μέτρων κατασκευασμένη από λεβάντα σε πάρκο της Σενγιάνγκ, στην Κίνα.
EPA / STR

Κόσμος βγάζει φωτογραφίες κάτω από στοά μήκους 200 μέτρων κατασκευασμένη από λεβάντα σε πάρκο της Σενγιάνγκ, στην Κίνα.

Ηλιοβασίλεμα στο Μινσκ. Ένα ζευγάρι απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα σε λίμνη λίγο έξω από το Μινσκ.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Ένα ζευγάρι απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα σε λίμνη λίγο έξω από το Μινσκ.

Καθημερινή ζωή στη Βολιβία. Μια γυναικα πουλάει υφάσματα σε υπαίθρια αγορά της Λα Πας, στη Βολιβία.
REUTERS / DAVID MERCADO

Μια γυναικα πουλάει υφάσματα σε υπαίθρια αγορά της Λα Πας, στη Βολιβία.

Επεισόδια σε πορεία διαμαρτυρίας στο Καράκας. Ένας άντρας προσπαθεί να προστατευτεί από τις αντλίες νερού της αστυνομίας, στα πλαίσια πορείας διαμαρτυρίας στο Καράκας, στη Βενεζουέλα.
REUTERS / CARLOS GARCIA RAWLINS

Ένας άντρας προσπαθεί να προστατευτεί από τις αντλίες νερού της αστυνομίας, στα πλαίσια πορείας διαμαρτυρίας στο Καράκας, στη Βενεζουέλα.

Ένας χρόνος από τη συμφωνία για το μεταναστευτικό. Πρόσφυγας στον εμπορικό σιδηροδρομικό σταθμό στην δυτική Θεσσαλονίκη.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πρόσφυγας στον εμπορικό σιδηροδρομικό σταθμό στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Τα χρώματα της δύσης. Στιγμιότυπο από τη δύση του ηλίου στη Μάλτα.
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Στιγμιότυπο από τη δύση του ηλίου στη Μάλτα.

Θρησκευτικό φεστιβάλ στο Κατμαντού. Ένας ιερέας πλένεται πριν συμμετάσχει σε φεστιβάλ προς τιμήν της θεότητας Seto Machindranath, στο Κατμαντού.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Ένας ιερέας πλένεται πριν συμμετάσχει σε φεστιβάλ προς τιμήν της θεότητας Seto Machindranath, στο Κατμαντού.

Δόκιμοι μοναχοί στην Ινδία. Ένας δόκιμος μοναχός χασμουριέται στην Bomdila της πολιτείας Αρουνάτσαλ Πραντές, στην Ινδία.
REUTERS / ANUWAR HAZARIKA

Ένας δόκιμος μοναχός χασμουριέται στην Bomdila της πολιτείας Αρουνάτσαλ Πραντές, στην Ινδία.

NBA: Στην Ιστορία ο Γουέστμπρουκ. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αντιδρά μόλις ανακοινώθηκε ότι ισοφάρισε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Όσκαρ Ρόμπερτσον από την περίοδο 1961-62, φτάνοντας τα 41 triple- double σε μια χρονιά.
USA Today Sports / Mark D. Smith

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αντιδρά μόλις ανακοινώθηκε ότι ισοφάρισε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Όσκαρ Ρόμπερτσον από την περίοδο 1961-62, φτάνοντας τα 41 triple- double σε μια χρονιά.

Συνάντηση Τσίπρα - Τουσκ στο Μέγαρο Μαξίμου. «Συγκρατημένα αισιόδοξος» για την πορεία της διαπραγμάτευσης δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας πάντως ότι «είμαστε ακόμη μακριά από ένα οικονομικό success story». Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας παρατήρησε ότι η επίσκεψη του κ. Τουσκ λαμβάνει χώρα «σε μία ζωτικής σημασίας στιγμή, μερικές ημέρες μετά τη διακήρυξη της Ρώμης που επαναβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τη διασφάλιση της ενότητας στην Ευρώπη».
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Συγκρατημένα αισιόδοξος» για την πορεία της διαπραγμάτευσης δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας πάντως ότι «είμαστε ακόμη μακριά από ένα οικονομικό success story». Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας παρατήρησε ότι η επίσκεψη του κ. Τουσκ λαμβάνει χώρα «σε μία ζωτικής σημασίας στιγμή, μερικές ημέρες μετά τη διακήρυξη της Ρώμης που επαναβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τη διασφάλιση της ενότητας στην Ευρώπη».