Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 20:27

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 4 Απριλίου 2017.

Σταγόνες βροχής. Σταγόνες βροχής σε ιστό αράχνης στην πριοχή Leognan της Γαλλίας.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Σταγόνες βροχής σε ιστό αράχνης στην πριοχή Leognan της Γαλλίας.

Καμήλα στο Ρόκχαμπτον . Μια καμήλα κάθεται δίπλα σε ένα πλημμυρισμένο χωράφι, μετά το πέρασμα του κυκλώνα «Ντέμπι», λίγο έξω από το Ρόκχαμπτον, στην Αυστραλία.
REUTERS / STRINGER

Μια καμήλα κάθεται δίπλα σε ένα πλημμυρισμένο χωράφι, μετά το πέρασμα του κυκλώνα «Ντέμπι», λίγο έξω από το Ρόκχαμπτον, στην Αυστραλία.

Συρία: Καταγγέλλουν τον Άσαντ για επίθεση με τοξικό αέριο. Ένας άντρας αναπνέει με τη βοήθεια μιας μάσκας οξυγόνου μετά από επίθεση με τοξικό αέριο στην Khan Sheikhoun της Συρίας. Η συριακή αντιπολίτευση κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να συνέλθει επειγόντως και να αρχίσει έρευνα για την επίθεση με τοξικό αέριο στη βορειο-δυτική Συρία, η οποία προκάλεσε τον θάνατο από ασφυξία 58 ανθρώπων, την οποία και αποδίδει στο καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ.
REUTERS / AMMAR ABDULLAH

Ένας άντρας αναπνέει με τη βοήθεια μιας μάσκας οξυγόνου μετά από επίθεση με τοξικό αέριο στην Khan Sheikhoun της Συρίας. Η συριακή αντιπολίτευση κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να συνέλθει επειγόντως και να αρχίσει έρευνα για την επίθεση με τοξικό αέριο στη βορειο-δυτική Συρία, η οποία προκάλεσε τον θάνατο από ασφυξία 58 ανθρώπων, την οποία και αποδίδει στο καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Άνοιξη στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ. Ένα ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ, στο Λονδίνο.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ένα ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ, στο Λονδίνο.

Στρατιωτική άσκηση «Ηνίοχος». Μαχητικά αεροσκάφη που συμμετέχουν στην στρατιωτική άσκηση Ηνίοχος πετούν στον ουρανό της Αθήνας, πάνω από τον βράχο της Ακρόπολης.
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Μαχητικά αεροσκάφη που συμμετέχουν στην στρατιωτική άσκηση Ηνίοχος πετούν στον ουρανό της Αθήνας, πάνω από τον βράχο της Ακρόπολης.

Στους 14 οι νεκροί από την επίθεση στην Αγία Πετρούπολη. Στιγμιότυπο από το μετρό της Αγίας Πετρούπολης, την επόμενη της βομβιστικής επίθεσης που στοίχησε τη ζωή σε 14 ανθρώπους. Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ τη χαρακτήρισε τρομοκρατική. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης, αλλά εκτιμάται ότι ο δράστης είχε σχέσεις με ριζοσπάστες ισλαμιστές. 
REUTERS / GRIGORY DUKOR

Στιγμιότυπο από το μετρό της Αγίας Πετρούπολης, την επόμενη της βομβιστικής επίθεσης που στοίχησε τη ζωή σε 14 ανθρώπους. Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ τη χαρακτήρισε τρομοκρατική. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης, αλλά εκτιμάται ότι ο δράστης είχε σχέσεις με ριζοσπάστες ισλαμιστές. 

Οι εκτοπισμένοι της Σομαλίας. Καταυλισμός εκτοπισμένων ανθρώπων στην πόλη Dollow, στα σύνορα της Σομαλίας.
REUTERS / ZOHRA BENSEMRA

Καταυλισμός εκτοπισμένων ανθρώπων στην πόλη Dollow, στα σύνορα της Σομαλίας.

Στους δρόμους συνταξιούχοι, ζητούν προστασία των συντάξεων. Πορεία προς το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν συνταξιούχοι, που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά, καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους δανειστές νέο σφαγιασμό των συντάξεων και νέα φοροληστεία.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πορεία προς το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν συνταξιούχοι, που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά, καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους δανειστές νέο σφαγιασμό των συντάξεων και νέα φοροληστεία.

Συγκομιδή καλέντουλας στο Αμριτσάρ. Ένας άντρας μαζεύει καλέντουλες σε αγρό λίγο έξω από το Αμριτσάρ, στην Ινδία.
EPA / RAMINDER PAL SINGH

Ένας άντρας μαζεύει καλέντουλες σε αγρό λίγο έξω από το Αμριτσάρ, στην Ινδία.

Λασπόλουτρα στο Ιράκ. Ένας άντρας σε λασπόλουτρο στην πόλη Hammam al-Alil, λίγο έξω από το Ιράκ.
REUTERS / SUHAIB SALEM

Ένας άντρας σε λασπόλουτρο στην πόλη Hammam al-Alil, λίγο έξω από το Ιράκ.