Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 21:07

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 3 Απριλίου 2017.

Στιγμιότυπο από την πόλη της Λιβαδειάς. Προτομή της Έρκυνας στον ομώνυμο ποταμό, έργο που φιλοτέχνησε ο λειβαδίτης καλλιτέχνης Σπύρος Γουργιώτης.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Προτομή της Έρκυνας στον ομώνυμο ποταμό, έργο που φιλοτέχνησε ο λειβαδίτης καλλιτέχνης Σπύρος Γουργιώτης.

Ηλιοβασίλεμα στο Μινσκ. Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα στο Μινσκ της Λευκορωσίας.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Ινδουιστικό φεστιβάλ στο Μοντερρέι. Στιγμιότυπο από το ινδουιστικό φεστιβάλ Tihar προς τιμήν των σκύλων, στο Μοντερρέι του Μεξικού.
REUTERS / DANIEL BECERRIL

Στιγμιότυπο από το ινδουιστικό φεστιβάλ Tihar προς τιμήν των σκύλων, στο Μοντερρέι του Μεξικού.

Άνοιξη στην Αττική. Ανοιξιάτικες εικόνες της φύσης.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ανοιξιάτικες εικόνες της φύσης.

Καθημερινή ζωή στη Σριναγκάρ. Ένας άντρας μαζεύει τουλίπες σε κήπο της Σριναγκάρ, στην Ινδία.
REUTERS / DANISH ISMAIL

Ένας άντρας μαζεύει τουλίπες σε κήπο της Σριναγκάρ, στην Ινδία.

Καθιστική διαμαρτυρία στο Νέο Δελχί. Αγρότες συμμετέχουν σε καθιστική διαμαρτυρία στο Νέο Δελχί διεκδικώντας την εφαρμογή ενός πακέτου μέτρων στήριξής τους από την κυβέρνηση.
REUTERS / CATHAL MCNAUGHTON

Αγρότες συμμετέχουν σε καθιστική διαμαρτυρία στο Νέο Δελχί διεκδικώντας την εφαρμογή ενός πακέτου μέτρων στήριξής τους από την κυβέρνηση.

Εκουαδόρ: Προς νίκη της Αριστεράς, νοθεία καταγγέλλει η Κεντροδεξιά. Ένταση επικρατεί στο Εκουαδόρ, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών δείχνουν νίκη του αριστερού υποψηφίου προέδρου Λένιν Μορένο, ωστόσο νωρίτερα τα exit polls προέβλεπαν νίκη του κεντροδεξιού υποψήφιου Γκιγέρμο Λάσο. Ο κ. Μορένο, υποψήφιος της αριστερής Συμμαχίας PAIS (Υπερήφανη και Κυρίαρχη Πατρίδα) φέρεται να λαμβάνει το 51,12% των ψήφων, ενώ απομένουν να καταμετρηθούν οι ψήφοι μόλις στο 4% των εκλογικών τμημάτων.
REUTERS / MARIANA BAZO

Ένταση επικρατεί στο Εκουαδόρ, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών δείχνουν νίκη του αριστερού υποψηφίου προέδρου Λένιν Μορένο, ωστόσο νωρίτερα τα exit polls προέβλεπαν νίκη του κεντροδεξιού υποψήφιου Γκιγέρμο Λάσο. Ο κ. Μορένο, υποψήφιος της αριστερής Συμμαχίας PAIS (Υπερήφανη και Κυρίαρχη Πατρίδα) φέρεται να λαμβάνει το 51,12% των ψήφων, ενώ απομένουν να καταμετρηθούν οι ψήφοι μόλις στο 4% των εκλογικών τμημάτων.

Τουλάχιστον 10 νεκροί από δύο εκρήξεις στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από εκρήξεις οι οποίες σημειώθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι σε σταθμούς του μετρού της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία. Οι εκρήξεις έπληξαν δύο σταθμούς, εκείνον της Σενάγια και εκείνον του Ινστιτούτου Τεχνολογίας, στο κέντρο της πόλης.
REUTERS / STRINGER

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από εκρήξεις οι οποίες σημειώθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι σε σταθμούς του μετρού της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία. Οι εκρήξεις έπληξαν δύο σταθμούς, εκείνον της Σενάγια και εκείνον του Ινστιτούτου Τεχνολογίας, στο κέντρο της πόλης.

Επίσκεψη του Γ. Μουζάλα στη Λιβαδειά. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννης Μουζάλας (Δ) συνομιλεί με πρόσφυγες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λιβαδειά, Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Σκοπός της επίσκεψης του εκπρόσωπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα Philippe Leclerc και του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα είναι η αποτύπωση της προόδου που έχει επιτευχθεί στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Διαμονή Αιτούντων Άσυλο και Υποψήφιων Μετεγκατάστασης» στη Λιβαδειά από την ΚΕΔΗΛ, με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννης Μουζάλας (Δ) συνομιλεί με πρόσφυγες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λιβαδειά, Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Σκοπός της επίσκεψης του εκπρόσωπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα Philippe Leclerc και του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα είναι η αποτύπωση της προόδου που έχει επιτευχθεί στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Διαμονή Αιτούντων Άσυλο και Υποψήφιων Μετεγκατάστασης» στη Λιβαδειά από την ΚΕΔΗΛ, με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ινδία: Καμπάνια ενάντια στην εμπορία ανθρώπων. Τοιχογραφία που απεικονίζει γυναικείες μορφές, στα πλαίσια καμπάνιας ενάντια στην εμπορία ανθρώπων, στην Καλκούτα της Ινδίας.
EPA / PIYAL ADHIKARY

Τοιχογραφία που απεικονίζει γυναικείες μορφές, στα πλαίσια καμπάνιας ενάντια στην εμπορία ανθρώπων, στην Καλκούτα της Ινδίας.