Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 20:04

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Κολομβία: Εκατοντάδες νεκροί από κατολισθήσεις λάσπης . Τουλάχιστον 234 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο από γιγαντιαία κατολίσθηση λάσπης που προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε πόλη της νότιας Κολομβίας, ενώ υπάρχουν εκατοντάδες τραυματίες και αγνοούμενοι, ανακοίνωσε ο Ερυθρός Σταυρός της Κολομβίας.
REUTERS / JAIME SALDARRIAGA

Τουλάχιστον 234 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο από γιγαντιαία κατολίσθηση λάσπης που προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε πόλη της νότιας Κολομβίας, ενώ υπάρχουν εκατοντάδες τραυματίες και αγνοούμενοι, ανακοίνωσε ο Ερυθρός Σταυρός της Κολομβίας.

Βενεζουέλα: Αντικυβερνητική διαδήλωση στο Καράκας. Υποστηρικτής της αντιπολίτευσης υψώνει ένα πλακάτ στο οποίο απεικονίζεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής πορείας διαμαρτυρίας στο Καράκας. Στο Καράκας, στο Σαν Κριστομπάλ και άλλες πόλεις, εξοργισμένοι οπαδοί της συσπειρωμένης πλέον αντιπολίτευσης καταγγέλλουν δικτατορικές μεθόδους από τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο και ζητούν την άμεση διεξαγωγή των προγραμματισμένων για το 2018 προεδρικών εκλογών.
REUTERS / MARCO BELLO

Υποστηρικτής της αντιπολίτευσης υψώνει ένα πλακάτ στο οποίο απεικονίζεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής πορείας διαμαρτυρίας στο Καράκας. Στο Καράκας, στο Σαν Κριστομπάλ και άλλες πόλεις, εξοργισμένοι οπαδοί της συσπειρωμένης πλέον αντιπολίτευσης καταγγέλλουν δικτατορικές μεθόδους από τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο και ζητούν την άμεση διεξαγωγή των προγραμματισμένων για το 2018 προεδρικών εκλογών.

Τροχαίο δυστύχημα στη Σουηδία . Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στη βόρεια Σουηδία. Ο οδηγός ενός λεωφορείου, το οποίο μετέφερε μεταξύ άλλων μαθητές σχολείου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανετράπη.
REUTERS / TT NEWS AGENCY

Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στη βόρεια Σουηδία. Ο οδηγός ενός λεωφορείου, το οποίο μετέφερε μεταξύ άλλων μαθητές σχολείου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανετράπη.

Ντουμπάι: Πυρκαγιά σε ουρανοξύστη. Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές αρχές την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής, σε ουρανοξύστη στο κέντρο του Ντουμπάι. Εξαιτίας της φωτιάς ένα πυκνό σύννεφο μαύρου καπνού κάλυψε μεγάλο μέρος του ουρανού, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.
REUTERS / HANDOUT

Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές αρχές την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής, σε ουρανοξύστη στο κέντρο του Ντουμπάι. Εξαιτίας της φωτιάς ένα πυκνό σύννεφο μαύρου καπνού κάλυψε μεγάλο μέρος του ουρανού, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Πλημμύρες στο Εκουαδόρ . Ένας άντρας μεταφέρει στα χέρια του τη σύζυγό του σε πλημμυρισμένο -από τις ισχυρές βροχοπτώσεις- δρόμο στο Milagro του Ισημερινού.
REUTERS / HENRY ROMERO

Ένας άντρας μεταφέρει στα χέρια του τη σύζυγό του σε πλημμυρισμένο -από τις ισχυρές βροχοπτώσεις- δρόμο στο Milagro του Ισημερινού.

«Ο Παλμός της Ευρώπης» στο Βερολίνο . Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πλατεία Gendarmenmarkt, στο Βερολίνο. Η πρωτοβουλία πολιτών «Ο Παλμός της Ευρώπης» δημιουργήθηκε με σκοπό να ενθαρρύνει τους Ευρωπαίους πολίτες να προωθήσουν την ιδέα της «πανευρωπαϊκής» ταυτότητας.
EPA / CLEMENS BILAN

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πλατεία Gendarmenmarkt, στο Βερολίνο. Η πρωτοβουλία πολιτών «Ο Παλμός της Ευρώπης» δημιουργήθηκε με σκοπό να ενθαρρύνει τους Ευρωπαίους πολίτες να προωθήσουν την ιδέα της «πανευρωπαϊκής» ταυτότητας.

Ανθισμένες κερασιές στο Τόκιο . Κόσμος απολαμβάνει τις ανθισμένες κερασιές στο Τόκιο.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Κόσμος απολαμβάνει τις ανθισμένες κερασιές στο Τόκιο.

Στιγμιότυπο από την Ινδία. Νύφες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν την έναρξη τελετής ομαδικών γάμων στην πόλη Μποπάλ της Ινδίας.
EPA / SANJEEV GUPTA

Νύφες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν την έναρξη τελετής ομαδικών γάμων στην πόλη Μποπάλ της Ινδίας.

Διαγωνισμός για σκύλους στην Κίνα . Ένας σκύλος συμμετέχει σε διαγωνισμό σκύλων στην πόλη Τιεντζίν, φορώντας  στολή της παραδοσιακής όπερας της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας σκύλος συμμετέχει σε διαγωνισμό σκύλων στην πόλη Τιεντζίν, φορώντας  στολή της παραδοσιακής όπερας της Κίνας.

Θεσσαλονίκη: 12ος Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». Στιγμιότυπο από τον 12ο διεθνή μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από τον 12ο διεθνή μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.