Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 21:03

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 1 Απριλίου 2017.

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Μεσόγειο . Ο 26άχρονος Ισπανός διασώστης Daniel Calvelo κρατά στα χέρια του ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ημερών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης μεταναστών της ΜΚΟ Proactiva Open Arms στην κεντρική Μεσόγειο Θάλασσα.
REUTERS / YANNIS BEHRAKIS

Ο 26άχρονος Ισπανός διασώστης Daniel Calvelo κρατά στα χέρια του ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ημερών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης μεταναστών της ΜΚΟ Proactiva Open Arms στην κεντρική Μεσόγειο Θάλασσα.

Σε ρυθμούς δημοψηφίσματος η Τουρκία . Υποστηρίκτριες του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν βγάζουν selfie, καθώς περιμένουν την έναρξη προεκλογικής εκδήλωσης στο Ντιγιάρμπακιρ για το επερχόμενο δημοψήφισμα.
REUTERS / MURAD SEZER

Υποστηρίκτριες του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν βγάζουν selfie, καθώς περιμένουν την έναρξη προεκλογικής εκδήλωσης στο Ντιγιάρμπακιρ για το επερχόμενο δημοψήφισμα.

Παραγουάη: Εισβολή διαδηλωτών στο Κογκρέσο . Στο Κογκρέσο εισέβαλαν το βράδυ της Παρασκευής διαδηλωτές στην Παραγουάη, αντιδρώντας στην αναθεώρηση του Συντάγματος, η οποία επιτρέπει την επανεκλογή του νυν προέδρου, Οράσιο Καρτές. «Διαπράχθηκε ένα πραξικόπημα, θα αντισταθούμε και θα καλέσουμε τον λαό να αντισταθεί μαζί μας», δήλωσε η γερουσιάστρια, Ντεσιρέ Μάσι, μέλος του αντιπολιτευόμενου Προοδευτικού Δημοκρατικού Κόμματος.
REUTERS / JORGE ADORNO

Στο Κογκρέσο εισέβαλαν το βράδυ της Παρασκευής διαδηλωτές στην Παραγουάη, αντιδρώντας στην αναθεώρηση του Συντάγματος, η οποία επιτρέπει την επανεκλογή του νυν προέδρου, Οράσιο Καρτές. «Διαπράχθηκε ένα πραξικόπημα, θα αντισταθούμε και θα καλέσουμε τον λαό να αντισταθεί μαζί μας», δήλωσε η γερουσιάστρια, Ντεσιρέ Μάσι, μέλος του αντιπολιτευόμενου Προοδευτικού Δημοκρατικού Κόμματος.

Κατασκευή πυροτεχνημάτων στη Σρι Λάνκα . Πρόσφατα κατασκευασμένα πυροτεχνήματα αφήνονται να στεγνώσουν σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων στη Σρι Λάνκα. Οι μικρές, τοπικές επιχειρήσεις κατασκευής πυροτεχνημάτων στην περιοχή «αργοπεθαίνουν», λόγω της ανόδου του κόστους κατασκευής τους και του ανταγωνισμού από τα φτηνά εισαγόμενα προϊόντα.
EPA / M.A.PUSHPA KUMARA

Πρόσφατα κατασκευασμένα πυροτεχνήματα αφήνονται να στεγνώσουν σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων στη Σρι Λάνκα. Οι μικρές, τοπικές επιχειρήσεις κατασκευής πυροτεχνημάτων στην περιοχή «αργοπεθαίνουν», λόγω της ανόδου του κόστους κατασκευής τους και του ανταγωνισμού από τα φτηνά εισαγόμενα προϊόντα.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ στο Ελσίνκι . Στιγμιότυπο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ το οποίο πραγματοποιείται στη φινλανδική πρωτεύουσα.
REUTERS / GRIGORY DUKOR

Στιγμιότυπο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ το οποίο πραγματοποιείται στη φινλανδική πρωτεύουσα.

ΗΠΑ: Αγώνας δρόμου στην Φλόριντα 	. Περίπου 1.500 δρομείς συμμετέχουν σε αγώνα δρόμου ο οποίος πραγματοποιείται στον μεγαλύτερο υπερθαλάσσιο αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα. Ο αγώνας δρόμου διεξήχθη για πρώτη φορά το 1982 με αφορμή την αποπεράτωση της κατασκευής της εν λόγω γέφυρας.
REUTERS / HANDOUT

Περίπου 1.500 δρομείς συμμετέχουν σε αγώνα δρόμου ο οποίος πραγματοποιείται στον μεγαλύτερο υπερθαλάσσιο αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα. Ο αγώνας δρόμου διεξήχθη για πρώτη φορά το 1982 με αφορμή την αποπεράτωση της κατασκευής της εν λόγω γέφυρας.

Ανοιξιάτικο σκηνικό στο Βερολίνο . Κόσμος απολαμβάνει τη λιακάδα στις όχθες του ποταμού Σπρέε στο Βερολίνο.
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Κόσμος απολαμβάνει τη λιακάδα στις όχθες του ποταμού Σπρέε στο Βερολίνο.

Ανθισμένο λιβάδι στην Πολωνία . Ανθισμένοι κρόκοι «χρωματίζουν» ένα λιβάδι κοντά στην πόλη Ζακοπάνε της Πολωνίας. Η άνθηση του κρόκου προαναγγέλλει συνήθως τον ερχομό της άνοιξης σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης.
EPA / GRZEGORZ MOMOT

Ανθισμένοι κρόκοι «χρωματίζουν» ένα λιβάδι κοντά στην πόλη Ζακοπάνε της Πολωνίας. Η άνθηση του κρόκου προαναγγέλλει συνήθως τον ερχομό της άνοιξης σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης.

Πεζοδρομήθηκαν οι οδοί Βύσσης και Καΐρη . Σε πεζόδρομους μετατράπηκαν από το Σάββατο οι οδοί Βύσσης και Καΐρη, στην καρδιά της Αθήνας, με στόχο την αναβάθμιση του εμπορικού τριγώνου της. Οι οδηγοί πρέπει να γνωρίζουν ότι από το Σάββατο και μετά η διέλευση προς την Αθηνάς θα γίνεται μόνο από τη Μητροπόλεως, τη Σοφοκλέους και την Καραγιώργη Σερβίας.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Σε πεζόδρομους μετατράπηκαν από το Σάββατο οι οδοί Βύσσης και Καΐρη, στην καρδιά της Αθήνας, με στόχο την αναβάθμιση του εμπορικού τριγώνου της. Οι οδηγοί πρέπει να γνωρίζουν ότι από το Σάββατο και μετά η διέλευση προς την Αθηνάς θα γίνεται μόνο από τη Μητροπόλεως, τη Σοφοκλέους και την Καραγιώργη Σερβίας.

Άλογο στο Ναύπλιο. Άλογο στην πόλη του Ναυπλίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Άλογο στην πόλη του Ναυπλίου.