Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 22:20

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία. Το Βόρειο Σέλας «χρωματίζει» τον ουρανό στο Kirkjufell της Ισλανδίας.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Το Βόρειο Σέλας «χρωματίζει» τον ουρανό στο Kirkjufell της Ισλανδίας.

Πλημμύρες στην Αυστραλία. Μία γυναίκα διασχίζει ένα πλημμυρισμένο δρόμο, μετά την υπερχείλιση του ποταμού Γουίλσον, στο Λίσμορ στη Νέα Νότια Ουαλία.
EPA / DAVE HUNT

Μία γυναίκα διασχίζει ένα πλημμυρισμένο δρόμο, μετά την υπερχείλιση του ποταμού Γουίλσον, στο Λίσμορ στη Νέα Νότια Ουαλία.

Μικρός ουρακοτάγκος στο ζωολογικό κήπο της Δρέσδης . Ο μικρός ουρακοτάγκος Δαλάι, ηλικίας σχεδόν ενός έτους, στο ζωολογικό κήπο της Δρέσδης στη Γερμανία. Ο μικρός Δαλάαι γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2016.
EPA / FILIP SINGER

Ο μικρός ουρακοτάγκος Δαλάι, ηλικίας σχεδόν ενός έτους, στο ζωολογικό κήπο της Δρέσδης στη Γερμανία. Ο μικρός Δαλάαι γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2016.

Παιχνίδια σε καταυλισμό στο Ιράκ. Παιδιά παίζουν σε μία σκηνή, καθώς περιμένουν την άφιξη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες, ο οποίος πρόκειται να επισκεφθεί τον καταυλισμό εκτοπισμένων Χασανσάμ, στο Ιράκ.
REUTERS / SUHAIB SALEM

Παιδιά παίζουν σε μία σκηνή, καθώς περιμένουν την άφιξη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες, ο οποίος πρόκειται να επισκεφθεί τον καταυλισμό εκτοπισμένων Χασανσάμ, στο Ιράκ.

Νέα Υόρκη: Τελετή αποφοίτησης της Αστυνομικής Ακαδημίας. Απόφοιτοι της Αστυνομικής Ακαδημίας της Νέας Υόρκης, περιμένουν την έναρξη της τελετής αποφοίτησης, στο Madison Square Garden.
EPA / JUSTIN LANE

Απόφοιτοι της Αστυνομικής Ακαδημίας της Νέας Υόρκης, περιμένουν την έναρξη της τελετής αποφοίτησης, στο Madison Square Garden.

Προπόνηση για παραδοσιακή πάλη στην Ινδία. Ένας άντρας κάνει βαράκια, κατά τη διάρκεια προπόνησης σε ένα κέντρο εκπαίδευσης παραδοσιακής πάλης, στο Τζαμού, στην Ινδία.
REUTERS / MUKESH GUPTA

Ένας άντρας κάνει βαράκια, κατά τη διάρκεια προπόνησης σε ένα κέντρο εκπαίδευσης παραδοσιακής πάλης, στο Τζαμού, στην Ινδία.

Διεθνής έκθεση κατοικιδίων στο Τόκιο. Φωτογράφιση σκύλων, κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης κατοικιδίων «Interpets», στο Τόκιο. Στο Interpets, που αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση για κατοικίδια στην Ιαπωνία, συμμετέχουν περίπου 400 εκθέτες οι οποίοι παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε επαγγελματίες και λάτρεις των κατοικιδίων.
EPA / FRANCK ROBICHON

Φωτογράφιση σκύλων, κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης κατοικιδίων «Interpets», στο Τόκιο. Στο Interpets, που αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση για κατοικίδια στην Ιαπωνία, συμμετέχουν περίπου 400 εκθέτες οι οποίοι παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε επαγγελματίες και λάτρεις των κατοικιδίων.

Έκθεση πεταλούδων στο Λονδίνο. Ένα 5χρονο αγόρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό κρατώντας δύο πεταλούδες, στη διάρκεια έκθεσης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Ένα 5χρονο αγόρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό κρατώντας δύο πεταλούδες, στη διάρκεια έκθεσης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Παρκούρ στη Βουδαπέστη. Ένας άντρας κάνει παρκούρ στα μεσαιωνικά ερείπια στο Νησί της Μαργαρίτας στη Βουδαπέστη.
EPA / Zsolt Szigetvary

Ένας άντρας κάνει παρκούρ στα μεσαιωνικά ερείπια στο Νησί της Μαργαρίτας στη Βουδαπέστη.