Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 21:22

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Παγώνι στο ζωολογικό κήπο της Μπανγκόκ. Παγώνι στο ζωολογικό κήπο Ντουσίτ της Μπανγκόκ.
REUTERS / CHAIWAT SUBPRASOM

Παγώνι στο ζωολογικό κήπο Ντουσίτ της Μπανγκόκ.

Ομίχλη σκεπάζει το Κέιπ Τάουν. Ομίχλη στον ουρανό του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.
REUTERS / MIKE HUTCHINGS

Ομίχλη στον ουρανό του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Μεξικό: Χαλί από «λουλούδια». Χαλί από λουλούδια δημιουργήθηκε για το Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπου στη Πόλη του Μεξικού. Το έργο κατασκευάστηκε από βαμμένα φύλλα καλαμποκιού.
REUTERS / CARLOS JASSO

Χαλί από λουλούδια δημιουργήθηκε για το Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπου στη Πόλη του Μεξικού. Το έργο κατασκευάστηκε από βαμμένα φύλλα καλαμποκιού.

Αμηχανία για την προτομή του Ρονάλντο στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα. Η προτομή του άσου της μπάλας Κριστιάνο Ρονάλντο, κοσμεί πλέον το αεροδρόμιο της Μαδέιρα στην Πορτογαλία. Το αεροδρόμιο μετονομάστηκε μάλιστα σε «Μαδέιρα Κριστιάνο Ρονάλντο». Ο 31χρονος πορτογάλος άσος της Ρεάλ ήταν παρών στην τελετή, συνοδευόμενος από τη φίλη και τη μητέρα του. Αμηχανία επικράτησε την ώρα των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Πορτογάλου, με τους παρευρισκόμενους να κοιτάζονται μεταξύ τους και να μη μπορούν να καταλάβουν εάν έμοιαζε ή όχι με τον επιθετικό της Ρεάλ.
REUTERS / RAFAEL MARCHANTE

Η προτομή του άσου της μπάλας Κριστιάνο Ρονάλντο, κοσμεί πλέον το αεροδρόμιο της Μαδέιρα στην Πορτογαλία. Το αεροδρόμιο μετονομάστηκε μάλιστα σε «Μαδέιρα Κριστιάνο Ρονάλντο». Ο 31χρονος πορτογάλος άσος της Ρεάλ ήταν παρών στην τελετή, συνοδευόμενος από τη φίλη και τη μητέρα του. Αμηχανία επικράτησε την ώρα των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Πορτογάλου, με τους παρευρισκόμενους να κοιτάζονται μεταξύ τους και να μη μπορούν να καταλάβουν εάν έμοιαζε ή όχι με τον επιθετικό της Ρεάλ.

Ηλιόλουστο απόγευμα στην Ελβετία. Ηλιόλουστο απόγευμα στη λίμνη Pfaeffikon, στην Ελβετία.
EPA / WALTER BIERI

Ηλιόλουστο απόγευμα στη λίμνη Pfaeffikon, στην Ελβετία.

Άνοιξη στο Λονδίνο. Ένα τρίχρονο κοριτσι τρέχει ανάμεσα σε ανθισμένα λουλούδια, στο Βασιλικό βοτανικό κήπο του Κιου στο δυτικό Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού Φεστιβάλ.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ένα τρίχρονο κοριτσι τρέχει ανάμεσα σε ανθισμένα λουλούδια, στο Βασιλικό βοτανικό κήπο του Κιου στο δυτικό Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού Φεστιβάλ.

Παιχνίδια στο νερό. Παιδιά κάνουν μπάνιο στο νερό του υδατοφράχτη στη λίμνη Hatirjheel στη Ντάκα, στο Μπανγκλαντές.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Παιδιά κάνουν μπάνιο στο νερό του υδατοφράχτη στη λίμνη Hatirjheel στη Ντάκα, στο Μπανγκλαντές.

Καλλιτεχνικό δρώμενο της «Documenta 14» στο Σύνταγμα. Άντρες και γυναίκες ράβουν καφέ σακιά μεταξύ τους καθώς συμμετέχουν στο δρώμενο της "Documenta 14", θέλοντας συμβολικά να αναδείξουν το «ξήλωμα και ράψιμο» που επικρατεί στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, στην πλατεία Συντάγματος. Η έκθεση "Documenta 14" για πρώτη φορά εγκαινιάζεται την άνοιξη του 2017 στην Αθήνα - από τις 8 Απριλίου έως τις 16 Ιουλίου - και γίνεται η πρώτη πόλη στην ιστορία της Documenta που συν-φιλοξενεί τη διοργάνωση μαζί με τη γερμανική πόλη του Κάσσελ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Άντρες και γυναίκες ράβουν καφέ σακιά μεταξύ τους καθώς συμμετέχουν στο δρώμενο της "Documenta 14", θέλοντας συμβολικά να αναδείξουν το «ξήλωμα και ράψιμο» που επικρατεί στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, στην πλατεία Συντάγματος. Η έκθεση "Documenta 14" για πρώτη φορά εγκαινιάζεται την άνοιξη του 2017 στην Αθήνα - από τις 8 Απριλίου έως τις 16 Ιουλίου - και γίνεται η πρώτη πόλη στην ιστορία της Documenta που συν-φιλοξενεί τη διοργάνωση μαζί με τη γερμανική πόλη του Κάσσελ.

Καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Ντέμπι από τη βόρεια Αυστραλία. Πολεμική ζώνη θυμίζει η βόρεια Αυστραλία, σύμφωνα με τις αρχές, έπειτα από το πέρασμα του Κυκλώνα Ντέμπι, ο οποίος προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, αλλά ευτυχώς όχι και θύματα. Τα τουριστικά θέρετρα στην πολιτεία του Κουίνσλαντ, στα βορειοανατολικά, επλήγησαν περισσότερο, ενώ οι πλημμυρισμένοι δρόμοι και τα δέντρα που έχουν ξεριζωθεί εμποδίζουν τα σωστικά συνεργεία και τον στρατό να προσεγγίσουν τις περιοχές που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.
REUTERS / STRINGER

Πολεμική ζώνη θυμίζει η βόρεια Αυστραλία, σύμφωνα με τις αρχές, έπειτα από το πέρασμα του Κυκλώνα Ντέμπι, ο οποίος προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, αλλά ευτυχώς όχι και θύματα. Τα τουριστικά θέρετρα στην πολιτεία του Κουίνσλαντ, στα βορειοανατολικά, επλήγησαν περισσότερο, ενώ οι πλημμυρισμένοι δρόμοι και τα δέντρα που έχουν ξεριζωθεί εμποδίζουν τα σωστικά συνεργεία και τον στρατό να προσεγγίσουν τις περιοχές που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Καλλιτεχνική εγκατάσταση στο Λονδίνο. Μία γυναίκα κοιτά μία οπτικοακουστική εγκατάσταση με τίτλο "Hello World!", του καλλιτέχνη Κρίστοφερ Μπέικερ, κατά τη ημέρα της συνέντευξης Τύπου για την προώθηση της επερχόμενης έκθεσης «From Selfie to Self-Expression», στην γκαλερί Σαάτσι στο Λονδίνο.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Μία γυναίκα κοιτά μία οπτικοακουστική εγκατάσταση με τίτλο "Hello World!", του καλλιτέχνη Κρίστοφερ Μπέικερ, κατά τη ημέρα της συνέντευξης Τύπου για την προώθηση της επερχόμενης έκθεσης «From Selfie to Self-Expression», στην γκαλερί Σαάτσι στο Λονδίνο.

Διάσωση εκατοντάδων μεταναστών από τις ακτές της Λιβύης. Περισσότεροι από 400 μετανάστες κυρίως από την Αφρική, διασώθηκαν από τη ΜΚΟ Proactiva Open Arms, αφού βρέθηκαν σε ξύλινη βάρκα ανοικτά των ακτών της Λιβύης. Στο δεκαεπτάμετρο πλοίο επέβαιναν μετανάστες από το Μαρόκο, την Αλγερία, τη Λιβύη, τη Γκάμπια και το Μπαγκλαντές. Ανάμεσά στους ήταν 16 γυναίκες και δύο παιδιά.
REUTERS / YANNIS BEHRAKIS

Περισσότεροι από 400 μετανάστες κυρίως από την Αφρική, διασώθηκαν από τη ΜΚΟ Proactiva Open Arms, αφού βρέθηκαν σε ξύλινη βάρκα ανοικτά των ακτών της Λιβύης. Στο δεκαεπτάμετρο πλοίο επέβαιναν μετανάστες από το Μαρόκο, την Αλγερία, τη Λιβύη, τη Γκάμπια και το Μπαγκλαντές. Ανάμεσά στους ήταν 16 γυναίκες και δύο παιδιά.

Απολαμβάνοντας τη λιακάδα στη Ρώμη. Στιγμιότυπο απο την Ρώμη.
SOOC / Aris Oikonomou

Στιγμιότυπο απο την Ρώμη.

Στρατιωτική εκπαίδευση στη Ρωσία. Σπουδαστής της Σχολής Δοκίμων Yermolov, κατά τη διάρκεια υπηρεσίας, στο στρατόπεδο εκπαίδευσης της στρατιωτικής λέσχης Russkiye Vityazi, στο χωριό Sengileyevskoye, έξω από τη Σταυρούπολη, στη Ρωσία.
REUTERS / EDUARD KORNIYENKO

Σπουδαστής της Σχολής Δοκίμων Yermolov, κατά τη διάρκεια υπηρεσίας, στο στρατόπεδο εκπαίδευσης της στρατιωτικής λέσχης Russkiye Vityazi, στο χωριό Sengileyevskoye, έξω από τη Σταυρούπολη, στη Ρωσία.

Εβδομάδα Μόδας στο Πεκίνο. Ένα μικρό κορίτσι κλαίει καθώς ένα μοντέλο την κρατάει αγκαλιά στην πασαρέλα, κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας του Θιβετιανού σχεδιαστή AJ Namo, στην Εβδομάδα Μόδας του Πεκίνου.
REUTERS / JASON LEE

Ένα μικρό κορίτσι κλαίει καθώς ένα μοντέλο την κρατάει αγκαλιά στην πασαρέλα, κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας του Θιβετιανού σχεδιαστή AJ Namo, στην Εβδομάδα Μόδας του Πεκίνου.

Στον αρκτικό κύκλο ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Στο αρκτικό κύκλο επιθεωρώντας δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας, περιοδεύει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν. Το αεροσκάφος του Πούτιν προσγειώθηκε σε βάση στο δυτικότερο νησί του αρχιπελάγους, που βρίσκεται περίπου 1.000 χιλιόμετρα βόρεια της ηπειρωτικής Ρωσίας, κοντά στη Θάλασσα του Μπάρεντς.
REUTERS / SPUTNIK

Στο αρκτικό κύκλο επιθεωρώντας δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας, περιοδεύει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν. Το αεροσκάφος του Πούτιν προσγειώθηκε σε βάση στο δυτικότερο νησί του αρχιπελάγους, που βρίσκεται περίπου 1.000 χιλιόμετρα βόρεια της ηπειρωτικής Ρωσίας, κοντά στη Θάλασσα του Μπάρεντς.