Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 22:26

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Καθημερινή ζωή στην Κίνα. Μαθητές φορώντας παραδοσιακές μάσκες της κινεζικής όπερας συμμετέχουν σε άσκηση στην πόλη Γουχάν της επαρχίας Χουπέι.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μαθητές φορώντας παραδοσιακές μάσκες της κινεζικής όπερας συμμετέχουν σε άσκηση στην πόλη Γουχάν της επαρχίας Χουπέι.

Ανθισμένες μανόλιες σε ζωολογικό κήπο της Στουτγκάρδης. Επισκέπτες του ζωολογικού κήπου Wilhelma της Στουτγκάρδης κάθονται κάτω από τις ανθισμένες μανόλιες του κήπου. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει τις επόμενες ημέρες στα νοτιοδυτικά της Γερμανίας.
EPA / RONALD WITTEK

Επισκέπτες του ζωολογικού κήπου Wilhelma της Στουτγκάρδης κάθονται κάτω από τις ανθισμένες μανόλιες του κήπου. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει τις επόμενες ημέρες στα νοτιοδυτικά της Γερμανίας.

Ξεκίνησε επισήμως η διαδικασία του Brexit . O μόνιμος εκπρόσωπος της Μ. Βρετανίας στην Ε.Ε., Τιμ Μπάροου (δεξιά) αποχωρεί μετά την επίδοση της επιστολής της πρωθυπουργού της χώρας ,Τερέζα Μέι σχετικά με τη πρόθεση του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ένωση βάσει του άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισσαβόνας. Η σκηνή της παράδοσης της επιστολής από τον Σερ Μπάροου στον κ. Τουσκ δεν καταγράφηκε από τις κάμερες, ωστόσο αμέσως μετά, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μετά από εννέα μήνες, το Ηνωμένο Βασίλειο παρέδωσε».
REUTERS / YVES HERMAN

O μόνιμος εκπρόσωπος της Μ. Βρετανίας στην Ε.Ε., Τιμ Μπάροου (δεξιά) αποχωρεί μετά την επίδοση της επιστολής της πρωθυπουργού της χώρας ,Τερέζα Μέι σχετικά με τη πρόθεση του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ένωση βάσει του άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισσαβόνας. Η σκηνή της παράδοσης της επιστολής από τον Σερ Μπάροου στον κ. Τουσκ δεν καταγράφηκε από τις κάμερες, ωστόσο αμέσως μετά, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μετά από εννέα μήνες, το Ηνωμένο Βασίλειο παρέδωσε».

Νυχτερινός αγώνας ποδοσφαίρου στο Λονδίνο . Κόσμος παίζει ποδόσφαιρο το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Λονδίνου.
REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

Κόσμος παίζει ποδόσφαιρο το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Λονδίνου.

Διαμαρτυρία εναντίον του Brexit στο Λονδίνο  . Υποστηρικτές της παραμονής της Μ. Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διαμαρτύρονται εναντίον του Brexit έξω από το κοινοβούλιο, στο Λονδίνο. Την Τετάρτη θα υποβληθεί στις Βρυξέλλες η επιστολή της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε..
EPA / ANDY RAIN

Υποστηρικτές της παραμονής της Μ. Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διαμαρτύρονται εναντίον του Brexit έξω από το κοινοβούλιο, στο Λονδίνο. Την Τετάρτη θα υποβληθεί στις Βρυξέλλες η επιστολή της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε..

Ανατολή του ήλιου στο Κουβέιτ . Ανατολή του ήλιου στην πόλη του Κουβέιτ.
EPA / RAED QUTENA

Ανατολή του ήλιου στην πόλη του Κουβέιτ.

Μαυρολαίμης στο Ναύπλιο . Ένας μαυρολαίμης «ξεκουράζεται» σε ανθισμένο δένδρο στο Ναύπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ένας μαυρολαίμης «ξεκουράζεται» σε ανθισμένο δένδρο στο Ναύπλιο.

Στιγμιότυπο από την Κούβα που αλλάζει . Τρίκυκλα ποδήλατα περνούν μπροστά από ένα ιστορικό κτήριο της Αβάνας, το οποίο υποβάλλεται σε εργασίες αποκατάστασης προκειμένου να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο. Η κυβέρνηση της Κούβας συνεργάζεται με ξένες εταιρείες για το συγκεκριμένο έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.
REUTERS / STRINGER

Τρίκυκλα ποδήλατα περνούν μπροστά από ένα ιστορικό κτήριο της Αβάνας, το οποίο υποβάλλεται σε εργασίες αποκατάστασης προκειμένου να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο. Η κυβέρνηση της Κούβας συνεργάζεται με ξένες εταιρείες για το συγκεκριμένο έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Διαγωνισμός για τον «επόμενο Αϊνστάιν» στο Τορόντο . Μερικοί από τους 404 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ο «επόμενος Αϊνστάιν», ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Τορόντο του Καναδά, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαμογελώντας. Ο διαγωνισμός πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη «μεγαλύτερη συγκέντρωση μεταμφιεσμένων σε Άλμπερτ Αϊνστάιν», σύμφωνα με τους διοργανωτές.
REUTERS / HANDOUT

Μερικοί από τους 404 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ο «επόμενος Αϊνστάιν», ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Τορόντο του Καναδά, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαμογελώντας. Ο διαγωνισμός πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη «μεγαλύτερη συγκέντρωση μεταμφιεσμένων σε Άλμπερτ Αϊνστάιν», σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Υπέγραψε την επιστολή για την έναρξη του Brexit η Τερέζα Μέι. Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υπέγραψε αργά το βράδυ της Τρίτης την επιστολή που θα υποβληθεί σήμερα στις Βρυξέλλες σηματοδοτώντας την έναρξη της διαδικασίας για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ντάουνινγκ Στριτ έδωσε χθες στις 24:00 τα μεσάνυκτα (ώρα Ελλάδας) στη δημοσιότητα τη φωτογραφία που απαθανατίζει τη Μέι να υπογράφει την επίσημη επιστολή που θα δοθεί σήμερα το πρωί στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, εννέα μήνες αφού οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ε.Ε..
REUTERS / POOL

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υπέγραψε αργά το βράδυ της Τρίτης την επιστολή που θα υποβληθεί σήμερα στις Βρυξέλλες σηματοδοτώντας την έναρξη της διαδικασίας για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ντάουνινγκ Στριτ έδωσε χθες στις 24:00 τα μεσάνυκτα (ώρα Ελλάδας) στη δημοσιότητα τη φωτογραφία που απαθανατίζει τη Μέι να υπογράφει την επίσημη επιστολή που θα δοθεί σήμερα το πρωί στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, εννέα μήνες αφού οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ε.Ε..