Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 21:42

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 28 Μαρτίου 2017.

Καθημερινή ζωή στην Ινδία. Στιγμιότυπο από την πόλη Σριναγκάρ της Ινδίας.
REUTERS / DANISH ISMAIL

Στιγμιότυπο από την πόλη Σριναγκάρ της Ινδίας.

Προπόνηση κωπηλασίας στον Τάμεση . Τα μέλη της ομάδας κωπηλασίας ανδρών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης μεταφέρουν το σκάφος τους έξω από το νερό μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής τους στον ποταμό Τάμεση, εν όψει του αγώνα κωπηλασίας με την ομάδα του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
REUTERS / Toby Melville

Τα μέλη της ομάδας κωπηλασίας ανδρών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης μεταφέρουν το σκάφος τους έξω από το νερό μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής τους στον ποταμό Τάμεση, εν όψει του αγώνα κωπηλασίας με την ομάδα του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.

Περιμένοντας για τρόφιμα στη δυτική Μοσούλη . Εκτοπισμένοι Ιρακινοί σχηματίζουν ουρά προκειμένου να προμηθευτούν τρόφιμα, καθώς άνδρες των ιρακινών δυνάμεων δίνουν μάχη με το Ισλαμικό Κράτος στη δυτική Μοσούλη.
REUTERS / SUHAIB SALEM

Εκτοπισμένοι Ιρακινοί σχηματίζουν ουρά προκειμένου να προμηθευτούν τρόφιμα, καθώς άνδρες των ιρακινών δυνάμεων δίνουν μάχη με το Ισλαμικό Κράτος στη δυτική Μοσούλη.

Θρησκευτικό φεστιβάλ στην Ινδία . Γυναίκες με παραδοσιακές στολές συμμετέχουν στους εορτασμούς του φεστιβάλ Gudi Padwa, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη του νέου έτους για τους κατοίκους της Μαχαράστρα στη Μουμπάη της Ινδίας.
REUTERS / SHAILESH ANDRADE

Γυναίκες με παραδοσιακές στολές συμμετέχουν στους εορτασμούς του φεστιβάλ Gudi Padwa, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη του νέου έτους για τους κατοίκους της Μαχαράστρα στη Μουμπάη της Ινδίας.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τέσσερα νεαρά άτομα σκοτώθηκαν και ένα ακόμη τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ένας ακόμη 19χρονος, όπως επίσης δύο νεαρής ηλικίας άτομα, ενώ ο τραυματίας είναι 17 ετών.
INTIME NEWS / Villa Costa

Τέσσερα νεαρά άτομα σκοτώθηκαν και ένα ακόμη τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ένας ακόμη 19χρονος, όπως επίσης δύο νεαρής ηλικίας άτομα, ενώ ο τραυματίας είναι 17 ετών.

Φωτογραφία με φόντο τις ανθισμένες κερασιές . Δύο γυναίκες φορώντας κιμονό βγάζουν φωτογραφίες κάτω από τις ανθισμένες κερασιές στην τεχνητή λίμνη Tidal Basin της Ουάσιγκτον.
REUTERS / KEVIN LAMARQUE

Δύο γυναίκες φορώντας κιμονό βγάζουν φωτογραφίες κάτω από τις ανθισμένες κερασιές στην τεχνητή λίμνη Tidal Basin της Ουάσιγκτον.

Εβδομάδα μόδας στο Πεκίνο . Μοντέλο παρουσιάζει μία δημιουργία της Κινέζας σχεδιάστριας Gong Hangyu στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Πεκίνου.
REUTERS / JASON LEE

Μοντέλο παρουσιάζει μία δημιουργία της Κινέζας σχεδιάστριας Gong Hangyu στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Πεκίνου.

«Ημέρα της Σιωπής» στο Μπάλι. Ένα μέλος της τοπικής φρουράς του Μπαλί περιπολεί σε άδειο κεντρικό δρόμο κατά τη διάρκεια του Nyepi, της «Ημέρας της Σιωπής», η οποία σηματοδοτεί την πρώτη ημέρα του έτους για τους κατοίκους του νησιού. Κατά τη διάρκεια του Nyepi, μία ημέρα σιωπής, νηστείας και διαλογισμού, οι ινδουιστές του Μπαλί δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν, να εργάζονται, να μαγειρεύουν ή να κάνουν οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.
EPA / CHRIS JR

Ένα μέλος της τοπικής φρουράς του Μπαλί περιπολεί σε άδειο κεντρικό δρόμο κατά τη διάρκεια του Nyepi, της «Ημέρας της Σιωπής», η οποία σηματοδοτεί την πρώτη ημέρα του έτους για τους κατοίκους του νησιού. Κατά τη διάρκεια του Nyepi, μία ημέρα σιωπής, νηστείας και διαλογισμού, οι ινδουιστές του Μπαλί δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν, να εργάζονται, να μαγειρεύουν ή να κάνουν οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Ο τροπικός κυκλώνας «Ντέμπι» πλήττει την Αυστραλία. Ισχυροί άνεμοι και βροχές «δέρνουν» το Airlie Beach της Αυστραλίας. Ο κυκλώνας «Ντέμπι» αναμένεται να πλήξει τη βόρεια ακτή του Κουίνσλαντ το απόγευμα της Τρίτης.
EPA / DAN PELED

Ισχυροί άνεμοι και βροχές «δέρνουν» το Airlie Beach της Αυστραλίας. Ο κυκλώνας «Ντέμπι» αναμένεται να πλήξει τη βόρεια ακτή του Κουίνσλαντ το απόγευμα της Τρίτης.