Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 17:38

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 26 Μαρτίου 2017.

Ν. Κορέα: Ανέλκυση του Sewol τρία χρόνια μετά τη ναυτική τραγωδία. Ανελκύστηκε το φέρι Sewol, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά της νήσου Τζίντο της Νότιας Κορέας την 16η Απριλίου του 2014 με 476 επιβάτες και μέλη του πληρώματος. Εκ των 304 νεκρών, 250 ήταν μαθητές λυκείου από το ίδιο σχολείο.
REUTERS / STRINGER

Ανελκύστηκε το φέρι Sewol, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά της νήσου Τζίντο της Νότιας Κορέας την 16η Απριλίου του 2014 με 476 επιβάτες και μέλη του πληρώματος. Εκ των 304 νεκρών, 250 ήταν μαθητές λυκείου από το ίδιο σχολείο.

Διαδηλώσεις υπέρ και κατά του Τραμπ στην Καλιφόρνια . Υποστηρικτής του Τραμπ δέχεται γροθιά από διαδηλωτή κατά του Αμερικανού προέδρου στο Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας.
REUTERS / PATRICK T. FALLON

Υποστηρικτής του Τραμπ δέχεται γροθιά από διαδηλωτή κατά του Αμερικανού προέδρου στο Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας.

Ζωολογικό πάρκο στο Νέπιντο. Φλαμίνγκο παίζει στο νερό λίμνης του ζωολογικού πάρκου του Νέπιντο, στη Μιανμάρ. 
EPA / NYEIN CHAN NAING

Φλαμίνγκο παίζει στο νερό λίμνης του ζωολογικού πάρκου του Νέπιντο, στη Μιανμάρ. 

Διαδήλωση στο Βλαδιβοστόκ. Στιγμιότυπο από επέμβαση της ρωσικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υποστηρικτών της αντιπολίτευσης, στο Βλαδιβοστόκ. Σημειώνεται ότι στη Μόσχα συνελήφθη σήμερα ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της διαφθοράς.
REUTERS / YURI MALTSEV

Στιγμιότυπο από επέμβαση της ρωσικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υποστηρικτών της αντιπολίτευσης, στο Βλαδιβοστόκ. Σημειώνεται ότι στη Μόσχα συνελήφθη σήμερα ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της διαφθοράς.

Ομίχλη στην... πινακοθήκη . Κόσμος περπατά μέσα στο έργο της Γιαπωνέζας Φουτζίκο Νακάγια με τίτλο «Ομίχλη του Λονδίνου», το οποίο παρουσιάζεται στην πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ, στη βρετανική πρωτεύουσα. 
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Κόσμος περπατά μέσα στο έργο της Γιαπωνέζας Φουτζίκο Νακάγια με τίτλο «Ομίχλη του Λονδίνου», το οποίο παρουσιάζεται στην πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ, στη βρετανική πρωτεύουσα. 

Ανοιξιάτικο σκηνικό στην Ουάσιγκτον. Σκυλάκια φωτογραφίζονται ανάμεσα σε άνθη κερασιάς, κοντά στο Μνημείο του Ουάσινγκτον, στην αμερικανική πρωτεύουσα.
REUTERS / YURI GRIPAS

Σκυλάκια φωτογραφίζονται ανάμεσα σε άνθη κερασιάς, κοντά στο Μνημείο του Ουάσινγκτον, στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Ηλιοβασίλεμα στο Κέιπ Τάουν . Ηλιοβασίλεμα σε παραλία του Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική.
EPA / NIC BOTHMA

Ηλιοβασίλεμα σε παραλία του Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική.

Υποδοχή του Πάπα στο Σαν Σίρο. Στιγμιότυπο από την τελετή υποδοχής του Πάπα Φραγκίσκου στο γήπεδο Σαν Σίρο του Μιλάνου από νέους που πρόκειται να λάβουν το το Χρίσμα, σύμφωνα με τις παραδόσεις της Καθολικής Εκκλησίας.
REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO

Στιγμιότυπο από την τελετή υποδοχής του Πάπα Φραγκίσκου στο γήπεδο Σαν Σίρο του Μιλάνου από νέους που πρόκειται να λάβουν το το Χρίσμα, σύμφωνα με τις παραδόσεις της Καθολικής Εκκλησίας.

Βόλτα στην παραλία . Δύο γυναίκες απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία στο Λαγονήσι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Δύο γυναίκες απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία στο Λαγονήσι.

Πυροβολισμοί σε νυκτερινό κέντρο του Οχάιο. Τουλάχιστον δύο δράστες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά 15 ανθρώπων σε νυχτερινό κέντρο στο Σινσινάτι του Οχάιο που είχε σαν αποτέλεσμα ένας από τους τραυματίες να υποκύψει. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 01:00 (08:00 ώρα Ελλάδας), όταν εκατοντάδες άνθρωποι φέρεται να βρίσκονταν στο κλαμπ Cameo Nightlife.
REUTERS / STRINGER

Τουλάχιστον δύο δράστες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά 15 ανθρώπων σε νυχτερινό κέντρο στο Σινσινάτι του Οχάιο που είχε σαν αποτέλεσμα ένας από τους τραυματίες να υποκύψει. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 01:00 (08:00 ώρα Ελλάδας), όταν εκατοντάδες άνθρωποι φέρεται να βρίσκονταν στο κλαμπ Cameo Nightlife.