Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 19:09

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Διαδήλωση για τα 60 χρόνια της Ε.Ε. Ένα παιδί κοιτά μέσα από τρύπα σε σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Βουκουρέστι με αφορμή την 60η επέτειο από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης. 
REUTERS / INQUAM PHOTOS

Ένα παιδί κοιτά μέσα από τρύπα σε σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Βουκουρέστι με αφορμή την 60η επέτειο από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης. 

Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από τη στρατιωτική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
SOOC / Nick Paleologos

Στιγμιότυπο από τη στρατιωτική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στιγμιότυπο από τη Θεσσαλονίκη . Μια γυναίκα τρέχει στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Μια γυναίκα τρέχει στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Αγώνας δρόμου για νύφες . Μέλλουσες νύφες συμμετέχουν σε αγώνα δρόμου, φορώντας τα νυφικά τους, στη Μπανγκόκ. Περίπου 500 ζευγάρια έτρεξαν 4 χιλιόμετρα προκειμένου να κερδίσουν δώρα γάμου αξίας 27.000 ευρώ, μεταξύ των οποίων ένα μονόπετρο και ένα γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες. 
EPA / RUNGROJ YONGRIT

Μέλλουσες νύφες συμμετέχουν σε αγώνα δρόμου, φορώντας τα νυφικά τους, στη Μπανγκόκ. Περίπου 500 ζευγάρια έτρεξαν 4 χιλιόμετρα προκειμένου να κερδίσουν δώρα γάμου αξίας 27.000 ευρώ, μεταξύ των οποίων ένα μονόπετρο και ένα γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες. 

Δεκάδες άμαχοι νεκροί στη Μοσούλη. Αεροπορική επιδρομή εναντίον τομέα της δυτικής Μοσούλης όπου, σύμφωνα με ιρακινές πηγές, σκοτώθηκαν άμαχοι, εξαπέλυσε ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ. Ο διεθνής συνασπισμός επιβεβαίωσε την αεροπορική επιδρομή.
REUTERS / SUHAIB SALEM

Αεροπορική επιδρομή εναντίον τομέα της δυτικής Μοσούλης όπου, σύμφωνα με ιρακινές πηγές, σκοτώθηκαν άμαχοι, εξαπέλυσε ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ. Ο διεθνής συνασπισμός επιβεβαίωσε την αεροπορική επιδρομή.

Τραμπ: Αγαπώ τους Έλληνες. Με την φράση «αγαπώ τους Έλληνες» ξεκίνησε την ομιλία του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στην εκδήλωση που φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο για να τιμήσει την ελληνική εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλά και την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα. 
REUTERS / CARLOS BARRIA

Με την φράση «αγαπώ τους Έλληνες» ξεκίνησε την ομιλία του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στην εκδήλωση που φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο για να τιμήσει την ελληνική εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλά και την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα. 

Ημέρα της σιωπής στο Μπαλί. Μια γυναίκα κρατά το χέρι του εγγονού της σε παραλία του Μπαλί, κατά τη διάρκεια της τελετής «Melasti» που διεξάγεται εν όψει του εορτασμού του «Nyepi» (ημέρα της σιωπής).
REUTERS / AA GDE AGUNG

Μια γυναίκα κρατά το χέρι του εγγονού της σε παραλία του Μπαλί, κατά τη διάρκεια της τελετής «Melasti» που διεξάγεται εν όψει του εορτασμού του «Nyepi» (ημέρα της σιωπής).

Καθημερινή ζωή στο Πεκίνο. Ένα εγκαταλελειμμένο όχημα απομακρύνεται από τις υπηρεσίες του δήμου του Πεκίνου.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένα εγκαταλελειμμένο όχημα απομακρύνεται από τις υπηρεσίες του δήμου του Πεκίνου.

Ώρα της Γης στο Τόκιο. Ο Πύργος του Τόκιο πριν και κατά τη διάρκεια της Ώρας της Γης. Πόλεις και μνημεία του κόσμου από τη Νέα Υόρκη έως το Παρίσι αρχίζοντας από το Σίδνεϊ σβήνουν τα φώτα τους απόψε μετέχοντας στο κίνημα «Μια ώρα για τον πλανήτη» που από το 2007 θυμίζει την ανάγκη ανάληψης δράσης κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
REUTERS / ISSEI KATO

Ο Πύργος του Τόκιο πριν και κατά τη διάρκεια της Ώρας της Γης. Πόλεις και μνημεία του κόσμου από τη Νέα Υόρκη έως το Παρίσι αρχίζοντας από το Σίδνεϊ σβήνουν τα φώτα τους απόψε μετέχοντας στο κίνημα «Μια ώρα για τον πλανήτη» που από το 2007 θυμίζει την ανάγκη ανάληψης δράσης κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη.