Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 20:24

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017.

Παρίσι: Επέτειος 25 χρόνων για τη Ντίσνεϋλαντ. Το σήμα των στούντιο της Walt Disney, στην είσοδο του πάρκου αναψυχής Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι. Την επέτειο των 25 χρόνων λειτουργίας της, γιορτάζει η Ντίσνεϋλαντ στο προάστιο Marne-la-Vallee, 30 χιλιόμετρα περίπου από το κέντρο του Παρισιού. Το πάρκο άνοιξε τις πύλες του το 1992 και καλύπτει μια έκταση 4.800 στρεμμάτων, περιλαμβάνει δύο θεματικά πάρκα, το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park, ξενοδοχεία, αγορές, ψυχαγωγικό συγκρότημα, γήπεδο γκολφ, και αρκετούς επιπρόσθετους χώρους αναψυχής και διασκέδασης.
REUTERS / BENOIT TESSIER

Το σήμα των στούντιο της Walt Disney, στην είσοδο του πάρκου αναψυχής Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι. Την επέτειο των 25 χρόνων λειτουργίας της, γιορτάζει η Ντίσνεϋλαντ στο προάστιο Marne-la-Vallee, 30 χιλιόμετρα περίπου από το κέντρο του Παρισιού. Το πάρκο άνοιξε τις πύλες του το 1992 και καλύπτει μια έκταση 4.800 στρεμμάτων, περιλαμβάνει δύο θεματικά πάρκα, το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park, ξενοδοχεία, αγορές, ψυχαγωγικό συγκρότημα, γήπεδο γκολφ, και αρκετούς επιπρόσθετους χώρους αναψυχής και διασκέδασης.

Χρωματιστή γραμμή παραγωγής σε εργοστάσιο. Οι προετοιμασίες για το Πάσχα έχουν ήδη ξεκινήσει σε εργοστάσιο της Αυστρίας. Στη φωτογραφία βραστά αυγά βάφονται σε γραμμή παραγωγής.
REUTERS / LEONHARD FOEGER

Οι προετοιμασίες για το Πάσχα έχουν ήδη ξεκινήσει σε εργοστάσιο της Αυστρίας. Στη φωτογραφία βραστά αυγά βάφονται σε γραμμή παραγωγής.

Ώρα για παιχνίδι. Τα δίδυμα πάντα Fu Feng και Fu Ban παίζουν στο ζωολογικό κήπο Schoenbrunn της Βιέννης.
REUTERS / HEINZ-PETER BADER

Τα δίδυμα πάντα Fu Feng και Fu Ban παίζουν στο ζωολογικό κήπο Schoenbrunn της Βιέννης.

Ουκρανία: Ισχυρή έκρηξη σε οπλοστάσιο στο Χάρκοβο. Ισχυρή έκρηξη και μεγάλης έκτασής πυρκαγιά ξέσπασε σε οπλοστάσιο του Ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο. Ο Ουκρανικός στρατός κάνει λόγο για δολιοφθορά. Στην συγκεκριμένη αποθήκη, που βρίσκεται 60 χλμ από την πρώτη γραμμή των μαχών μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων αυτονομιστών, φυλάσσονταν 138.000 τόνοι πυρομαχικών. Ειδικά εκπαιδευμένες μονάδες του στρατού έσπευσαν στο σημείο για να εκκενώσουν τα χωριά που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. 
 
REUTERS / HANDOUT

Ισχυρή έκρηξη και μεγάλης έκτασής πυρκαγιά ξέσπασε σε οπλοστάσιο του Ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο. Ο Ουκρανικός στρατός κάνει λόγο για δολιοφθορά. Στην συγκεκριμένη αποθήκη, που βρίσκεται 60 χλμ από την πρώτη γραμμή των μαχών μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων αυτονομιστών, φυλάσσονταν 138.000 τόνοι πυρομαχικών. Ειδικά εκπαιδευμένες μονάδες του στρατού έσπευσαν στο σημείο για να εκκενώσουν τα χωριά που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. 
 

Χιονισμένη άνοιξη στην Ισπανία. Ανθισμένη αμυγδαλιά κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης στην Άβιλα, στην Ισπανία. Έντονες χιονοπτώσεις επικράτησαν στην περιοχή με την θερμοκρασία να πέφτει στους -8,3 βαθμούς Κελσίου.
EPA / RAUL SANCHIDRIAN

Ανθισμένη αμυγδαλιά κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης στην Άβιλα, στην Ισπανία. Έντονες χιονοπτώσεις επικράτησαν στην περιοχή με την θερμοκρασία να πέφτει στους -8,3 βαθμούς Κελσίου.

Το Ισλαμικό Κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο Λονδίνο. Μέλη της εγκληματολογικής ομάδας ερευνούν την περιοχή δίπλα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, την επόμενη ημέρα μετά την επίθεση έξω από το κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με πρακτορείο το οποίο συνδέεται με τους τζιχαντιστές, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. Ο δράστης της επίθεσης έξω από βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο ήταν «στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους και η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά το προσκλητήριο να πληγούν πολίτες χωρών του διεθνούς συνασπισμού» που πολεμά τους τζιχαντιστές, μετέδωσε το πρακτορείο, επικαλούμενο «πηγή ασφαλείας» του ISIS.
REUTERS / NEIL HALL

Μέλη της εγκληματολογικής ομάδας ερευνούν την περιοχή δίπλα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, την επόμενη ημέρα μετά την επίθεση έξω από το κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με πρακτορείο το οποίο συνδέεται με τους τζιχαντιστές, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. Ο δράστης της επίθεσης έξω από βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο ήταν «στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους και η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά το προσκλητήριο να πληγούν πολίτες χωρών του διεθνούς συνασπισμού» που πολεμά τους τζιχαντιστές, μετέδωσε το πρακτορείο, επικαλούμενο «πηγή ασφαλείας» του ISIS.

Ηλιόλουστη ημέρα στη Βαλτική. Θέα των παραδοσιακών ιστορικών σπιτιών στην παραλία Γκράσβάρντερ κοντά στο Χεϊλινγκενχάφεν, στη βόρεια Γερμανία.
EPA / FOCKE STRANGMANN

Θέα των παραδοσιακών ιστορικών σπιτιών στην παραλία Γκράσβάρντερ κοντά στο Χεϊλινγκενχάφεν, στη βόρεια Γερμανία.

Γαμήλια φωτογράφιση στο Νταλί. Ένα ζευγάρι βγάζει τις γαμήλιες φωτογραφίες του στη λίμνη Erhai, στο Νταλί, στην επαρχία Γιουνάν, νοτιοδυτικά της Κίνας. To Νταλί είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην επαρχία Γιουνάν, γνωστό για τα φυσικά του τοπία και την ιστορική και πολιτιστική του κληρονομιά.
EPA / ROMAN PILIPEY

Ένα ζευγάρι βγάζει τις γαμήλιες φωτογραφίες του στη λίμνη Erhai, στο Νταλί, στην επαρχία Γιουνάν, νοτιοδυτικά της Κίνας. To Νταλί είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην επαρχία Γιουνάν, γνωστό για τα φυσικά του τοπία και την ιστορική και πολιτιστική του κληρονομιά.

Πέταγμα χαρταετού στο Αφγανιστάν. Ένας άντρας πετά έναν χαρταετό, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την άνοιξη και το νέο έτος στην Καμπούλ.
REUTERS / MOHAMMAD ISMAIL

Ένας άντρας πετά έναν χαρταετό, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την άνοιξη και το νέο έτος στην Καμπούλ.

Εβδομάδα Μόδας στο Τόκιο. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία των Viviano Sue και Misa Ii, από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Τόκιο.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία των Viviano Sue και Misa Ii, από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Τόκιο.

Καλλιτεχνική εγκατάσταση στην Παμπλόνα. Ο Ισπανός καλλιτέχνης Ντανιέλ Κανογκάρ ποζάρει για τους φωτογράφους, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας του καλλιτεχνικής εγκατάστασης με τίτλο «Sikka Ingentium», στο μουσείο του Πανεπιστημίου της Ναβάρα στην Παμπλόνα, στη βόρεια Ισπανία. Η εγκατάσταση αποτελείται από 4 προτζέκτορες και 2.400 ταινίες DVD.
EPA / VILLAR LOPEZ

Ο Ισπανός καλλιτέχνης Ντανιέλ Κανογκάρ ποζάρει για τους φωτογράφους, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας του καλλιτεχνικής εγκατάστασης με τίτλο «Sikka Ingentium», στο μουσείο του Πανεπιστημίου της Ναβάρα στην Παμπλόνα, στη βόρεια Ισπανία. Η εγκατάσταση αποτελείται από 4 προτζέκτορες και 2.400 ταινίες DVD.

Γκράφιτι στην Πολυτεχνειούπολη. Γκράφιτι του Μπαλινέζου καλλιτέχνη δρόμου WD στην Πολυτεχνειούπολη, στην Αθήνα.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Γκράφιτι του Μπαλινέζου καλλιτέχνη δρόμου WD στην Πολυτεχνειούπολη, στην Αθήνα.