Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 21:42

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 21 Μαρτίου 2017.

Χαλάρωση στην αιώρα. Ένα αγόρι 11 μηνών, κοιμάται σε μία αιώρα, δίπλα σε μία λίμνη στη Μουμπάι.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Ένα αγόρι 11 μηνών, κοιμάται σε μία αιώρα, δίπλα σε μία λίμνη στη Μουμπάι.

Νέος ένοικος στον ζωολογικό κήπο της Βουδαπέστης. Νεοαφιχθείσα πολική αρκούδα τρώει στην πισίνα του ζωολογικού κήπου της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία.
REUTERS / LASZLO BALOGH

Νεοαφιχθείσα πολική αρκούδα τρώει στην πισίνα του ζωολογικού κήπου της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία.

Άνοιξη στην Καλιφόρνια. Μία γυναίκα κάθεται σε ένα ανθισμένο λιβάδι, στους ανθόκηπους του Κάρλσμπαντ, στην Καλιφόρνια.
REUTERS / MIKE BLAKE

Μία γυναίκα κάθεται σε ένα ανθισμένο λιβάδι, στους ανθόκηπους του Κάρλσμπαντ, στην Καλιφόρνια.

Οι εκτοπισμένοι της Μοσούλης. Ένα παιδί περιμένει να εισέλθει στον καταυλισμό εκτοπισμένων Χαμάμ Αλ-Αλίλ, νότια της Μοσούλης.
REUTERS / SUHAIB SALEM

Ένα παιδί περιμένει να εισέλθει στον καταυλισμό εκτοπισμένων Χαμάμ Αλ-Αλίλ, νότια της Μοσούλης.

Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες. Σύνθεση φωτογραφιών του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντέισλεμπλουμ, κατά τη διάρκεια του χθεσινού Eurogroup, στις Βρυξέλλες. «Έχει γίνει πολλή δουλειά και πολλή πρόοδος, ωστόσο κάποια ζητήματα-κλειδιά παραμένουν ανοιχτά», δήλωσε ο Γερούν Ντέισλεμπλουμ μετά τη λήξη του Eurogroup. Όπως είπε, συμφωνήθηκε ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν «εδώ στις Βρυξέλλες» όσον αφορά τα εκκρεμή ζήτηματα. Πρόσθεσε ότι το επόμενο Eurogroup είναι στις 7 Απριλίου, σημειώνοντας πάντως πως δεν είναι εγγυημένο ότι θα έχει γίνει όλη η πρόοδος μέχρι τότε, όμως υπάρχει ισχυρή βούληση για να γίνει αυτό το ταχύτερο δυνατό.
REUTERS / YVES HERMAN

Σύνθεση φωτογραφιών του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντέισλεμπλουμ, κατά τη διάρκεια του χθεσινού Eurogroup, στις Βρυξέλλες. «Έχει γίνει πολλή δουλειά και πολλή πρόοδος, ωστόσο κάποια ζητήματα-κλειδιά παραμένουν ανοιχτά», δήλωσε ο Γερούν Ντέισλεμπλουμ μετά τη λήξη του Eurogroup. Όπως είπε, συμφωνήθηκε ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν «εδώ στις Βρυξέλλες» όσον αφορά τα εκκρεμή ζήτηματα. Πρόσθεσε ότι το επόμενο Eurogroup είναι στις 7 Απριλίου, σημειώνοντας πάντως πως δεν είναι εγγυημένο ότι θα έχει γίνει όλη η πρόοδος μέχρι τότε, όμως υπάρχει ισχυρή βούληση για να γίνει αυτό το ταχύτερο δυνατό.

ΗΠΑ: Το Κογκρέσο ερευνά τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία. Ο διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ (αριστερά), και ο διευθυντής της NSA Μάικ Ρότζερς, καταθέτουν στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων (κάτω σώματος του Κογκρέσου) των ΗΠΑ για την έρευνα  της εμπλοκής της Ρωσίας στην προεκλογική μάχη στις ΗΠΑ το 2016. Ο Τζέιμς Κόμεϊ επιβεβαίωσε ενώπιον της επιτροπής, ότι η υπηρεσία του εξετάζει το ενδεχόμενο, η ρωσική κυβέρνηση να αποπειράθηκε να επέμβει στα εσωτερικά των ΗΠΑ, επηρεάζοντας το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2016. Τόνισε επίσης, ότι η έρευνα είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, οπότε δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθεί ή θα έχει αποτελέσματα.
REUTERS / JOSHUA_ROBERTS

Ο διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ (αριστερά), και ο διευθυντής της NSA Μάικ Ρότζερς, καταθέτουν στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων (κάτω σώματος του Κογκρέσου) των ΗΠΑ για την έρευνα της εμπλοκής της Ρωσίας στην προεκλογική μάχη στις ΗΠΑ το 2016. Ο Τζέιμς Κόμεϊ επιβεβαίωσε ενώπιον της επιτροπής, ότι η υπηρεσία του εξετάζει το ενδεχόμενο, η ρωσική κυβέρνηση να αποπειράθηκε να επέμβει στα εσωτερικά των ΗΠΑ, επηρεάζοντας το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2016. Τόνισε επίσης, ότι η έρευνα είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, οπότε δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθεί ή θα έχει αποτελέσματα.

Ένας χρόνος απο τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Στιγμιότυπο απο την πόλη των Βρυξελλών στο Βέλγιο. Στις 22 Μαρτίου συμπλήρώνεται ένας χρόνος απο το διπλό τρομμοκρατικό χτύπημα στο Βέλγιο. Η σχεδόν ταυτόχρονη επίθεση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Βρυξελλών και στο σταθμό του μετρό Μάλμπεκ από μέλη του Ισλαμικού κράτους άφησε πίσω 32 νεκρούς και 340 τραυματίες.
SOOC / Alexandros Michailidis

Στιγμιότυπο απο την πόλη των Βρυξελλών στο Βέλγιο. Στις 22 Μαρτίου συμπλήρώνεται ένας χρόνος απο το διπλό τρομμοκρατικό χτύπημα στο Βέλγιο. Η σχεδόν ταυτόχρονη επίθεση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Βρυξελλών και στο σταθμό του μετρό Μάλμπεκ από μέλη του Ισλαμικού κράτους άφησε πίσω 32 νεκρούς και 340 τραυματίες.

Εορτασμοί για τη γιορτή της άνοιξης στο Αφγανιστάν. Ένας άντρας πουλά μπαλόνια, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη γιορτή της άνοιξης (Newroz) και του νέου έτους, στην Καμπούλ.
REUTERS / OMAR SOBHANI

Ένας άντρας πουλά μπαλόνια, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη γιορτή της άνοιξης (Newroz) και του νέου έτους, στην Καμπούλ.

Βρυξέλλες: Ζώντας με 20.000 λούτρινα ζωάκια. Η Βελγίδα Καθρίν Μπλεμέν, 86 ετών, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με ένα λούτρινο ζωάκι, στο σπίτι της στις Βρυξέλλες. Η ηλικιωμένη γυναίκα έχει μία συλλογή με πάνω από 20.000 λούτρινα ζωάκια, την οποία συγκεντρώνει εδώ και 65 χρόνια.
REUTERS / YVES HERMAN

Η Βελγίδα Καθρίν Μπλεμέν, 86 ετών, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με ένα λούτρινο ζωάκι, στο σπίτι της στις Βρυξέλλες. Η ηλικιωμένη γυναίκα έχει μία συλλογή με πάνω από 20.000 λούτρινα ζωάκια, την οποία συγκεντρώνει εδώ και 65 χρόνια.

Εβδομάδα Μόδας στο Τόκιο. Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες των Hiroyuki Horihata και Makiko Sekiguchi για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Τόκιο.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες των Hiroyuki Horihata και Makiko Sekiguchi για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Τόκιο.