Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 21:41

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017.

Τοιχογραφία στην Πολυτεχνειούπολη . Τοιχογραφία του Wild Drawing στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τοιχογραφία του Wild Drawing στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Γυμναστική με πρωτότυπη ενδυμασία. Γυναίκα κάνει ασκήσεις σε ακτή της Αραβικής Θάλασσας στη Μουμπάι φορώντας σάρι, τη παραδοσιακή ενδυμασία των γυναικών της Ινδίας.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Γυναίκα κάνει ασκήσεις σε ακτή της Αραβικής Θάλασσας στη Μουμπάι φορώντας σάρι, τη παραδοσιακή ενδυμασία των γυναικών της Ινδίας.

Εκπαίδευση ανταρτών στη Συρία . Αντάρτες της ομάδας Αχράρ αλ Σαρκίγια σε στιγμιότυπο από εκπαίδευση, κοντά στην πόλη Αλ Ράι της Συρίας.
REUTERS / KHALIL ASHAWI

Αντάρτες της ομάδας Αχράρ αλ Σαρκίγια σε στιγμιότυπο από εκπαίδευση, κοντά στην πόλη Αλ Ράι της Συρίας.

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Ευ. Μεϊμαράκη. Για σύμπτωση απόψεων έκανε λόγο ο βουλευτής της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία χαρακτήρισε ειλικρινή και σε καλό κλίμα.
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για σύμπτωση απόψεων έκανε λόγο ο βουλευτής της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία χαρακτήρισε ειλικρινή και σε καλό κλίμα.

Πλημμύρες στο Περού. Μια ομάδα ανθρώπων που έχει εγκλωβιστεί λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Βιρού ζητά βοήθεια. Στους 75 ανέρχονται οι νεκροί και στους 263 οι τραυματίες από τις πλημμύρες που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες το Περού.
EPA / Ernesto Arias

Μια ομάδα ανθρώπων που έχει εγκλωβιστεί λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Βιρού ζητά βοήθεια. Στους 75 ανέρχονται οι νεκροί και στους 263 οι τραυματίες από τις πλημμύρες που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες το Περού.

Αιθαλομίχλη στο Πεκίνο. Φωτογράφοι που εργάζονται στην «Απαγορευμένη Πόλη» του Πεκίνου φορούν μάσκες, καθώς αιθαλομίχλη καλύπτει και σήμερα την κινεζική πρωτεύουσα.
EPA / WU HONG

Φωτογράφοι που εργάζονται στην «Απαγορευμένη Πόλη» του Πεκίνου φορούν μάσκες, καθώς αιθαλομίχλη καλύπτει και σήμερα την κινεζική πρωτεύουσα.

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας. Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας.

Διαμαρτυρία εφοριακών έξω από το ΥΠΟΙΚ. Εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων των εφοριακών αλλά και της ΑΔΕΔΥ έχουν κρεμάσει πλακάτ έξω από το κτήριο του υπουργείου Οικονομικών κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας ενάντια στην λιτότητα.
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων των εφοριακών αλλά και της ΑΔΕΔΥ έχουν κρεμάσει πλακάτ έξω από το κτήριο του υπουργείου Οικονομικών κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας ενάντια στην λιτότητα.

Καθημερινή ζωή στην Ινδία. Μια γυναίκα κουβαλά λουλούδια προς πώληση σε αγορά της Καλκούτας.
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Μια γυναίκα κουβαλά λουλούδια προς πώληση σε αγορά της Καλκούτας.

Ανθισμένο τοπίο στην Αργολίδα . Ανθισμένο τοπίο στην Αργολίδα.
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ανθισμένο τοπίο στην Αργολίδα.

Καθημερινή ζωή στη Μάλτα. Μια γυναίκα περπατά στον δρόμο που οδηγεί στο Ομπέρζ ντε Καστίλ, το γραφείο του πρωθυπουργού της Μάλτας, στη Βαλέτα.
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Μια γυναίκα περπατά στον δρόμο που οδηγεί στο Ομπέρζ ντε Καστίλ, το γραφείο του πρωθυπουργού της Μάλτας, στη Βαλέτα.