Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 21:24

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017.

Η άγρια ζωή της Κένυας. Μια καμηλοπάρδαλη δίπλα στη λίμνη Naivasha, στην Κένυα.
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Μια καμηλοπάρδαλη δίπλα στη λίμνη Naivasha, στην Κένυα.

Περσική Πρωτοχρονιά στο Ιράν. Ζευγάρι Ιρανών περνά δίπλα από ένα στολισμένο αυγό -σύμβολο της Περσικής Πρωτοχρονιάς- σε δρόμο της Τεχεράνης. Η Περσική Πρωτοχρονιά ξεκινά στις 20 Μαρτίου και σηματοδοτεί την έναρξη της Άνοιξης. Αυτή η Πρωτοχρονιά γιορτάζεται εδώ και 3.000 χρονιά όχι μόνο στο Ιράν αλλά και στο Αφγανιστάν, το Αζερμπαϊτζάν και σε περιοχές της δυτικής Κίνας.
EPA / ABEDIN TAHERKENAREH

Ζευγάρι Ιρανών περνά δίπλα από ένα στολισμένο αυγό -σύμβολο της Περσικής Πρωτοχρονιάς- σε δρόμο της Τεχεράνης. Η Περσική Πρωτοχρονιά ξεκινά στις 20 Μαρτίου και σηματοδοτεί την έναρξη της Άνοιξης. Αυτή η Πρωτοχρονιά γιορτάζεται εδώ και 3.000 χρονιά όχι μόνο στο Ιράν αλλά και στο Αφγανιστάν, το Αζερμπαϊτζάν και σε περιοχές της δυτικής Κίνας.

Χαλί από λουλούδια στην Ολλανδία. Χωράφι με τουλίπες στην Ολλανδία.
EPA / Remko de Waal

Χωράφι με τουλίπες στην Ολλανδία.

Καθημερινή ζωή στη Μουμπάι. Μια γυναίκα κάνει διάλειμμα από τη δουλειά της στη Μουμπάι.
REUTERS / SHAILESH ANDRADE

Μια γυναίκα κάνει διάλειμμα από τη δουλειά της στη Μουμπάι.

Ένας τραυματίας μετά από έκρηξη στην έδρα του ΔΝΤ στο Παρίσι. Διοικητική υπάλληλος τραυματίστηκε στα χέρια και στο πρόσωπο την ώρα που άνοιγε παγιδευμένη επιστολή η οποία εξερράγη στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στο Παρίσι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η έκρηξη, η οποία σημειώθηκε αργά το πρωί, πιθανόν να προκλήθηκε από βαρελότο. Πολλοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το σημείο «για προληπτικούς λόγους». Η επιστολή φέρεται, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, να είχε σταλεί μέσω ταχυδρομείου.
REUTERS / PHILIPPE WOJAZER

Διοικητική υπάλληλος τραυματίστηκε στα χέρια και στο πρόσωπο την ώρα που άνοιγε παγιδευμένη επιστολή η οποία εξερράγη στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στο Παρίσι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η έκρηξη, η οποία σημειώθηκε αργά το πρωί, πιθανόν να προκλήθηκε από βαρελότο. Πολλοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το σημείο «για προληπτικούς λόγους». Η επιστολή φέρεται, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, να είχε σταλεί μέσω ταχυδρομείου.

Καλπάζοντας στη φύση. Άλογο σε αγρό, λίγο έξω από την Τρίπολη.
Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Άλογο σε αγρό, λίγο έξω από την Τρίπολη.

Μπαλέτο στην Πόλη του Μεξικού. Στιγμιότυπο από παράσταση της ομάδας μπαλέτου Folk Ballet Amalia Hernandez στο θέατρο Fine Arts Palace, στην Πόλη του Μεξικού.
EPA / SASHENKA GUTIERREZ

Στιγμιότυπο από παράσταση της ομάδας μπαλέτου Folk Ballet Amalia Hernandez στο θέατρο Fine Arts Palace, στην Πόλη του Μεξικού.

Ξηρασία στη Σομαλία. Ένας άντρας περπατά σε έναν λάκκο ο οποίος κάποτε τροφοδοτούσε με νερό το χωριό Baligubadle, κοντά στη Χαργκέισα, στη Σομαλία.
REUTERS / HANDOUT

Ένας άντρας περπατά σε έναν λάκκο ο οποίος κάποτε τροφοδοτούσε με νερό το χωριό Baligubadle, κοντά στη Χαργκέισα, στη Σομαλία.

Εβδομάδα μόδας στο Σάο Πάολο. Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της Isabela Capeto στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στο Σάο Πάολο.
REUTERS / NACHO DOCE

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της Isabela Capeto στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στο Σάο Πάολο.

Άνοιξη στο Λονδίνο. Μια γυναίκα απολαμβάνει τον ήλιο στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ, στο Λονδίνο.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Μια γυναίκα απολαμβάνει τον ήλιο στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ, στο Λονδίνο.

Όπερα στο θέατρο Λισέου. Στιγμιότυπο από την όπερα «Ριγκολέττο» στο Θέατρο Λισέου, στη Βαρκελώνη.
EPA / ALEJANDRO GARCΝA

Στιγμιότυπο από την όπερα «Ριγκολέττο» στο Θέατρο Λισέου, στη Βαρκελώνη.

Απλοαμβάνοντας το χιόνι. Δύο πολικές αρκούδες απολαμβάνουν το χιόνι σε πάρκο άγριας ζωής στη Ranua της Φινλανδίας.
REUTERS / HANDOUT

Δύο πολικές αρκούδες απολαμβάνουν το χιόνι σε πάρκο άγριας ζωής στη Ranua της Φινλανδίας.