Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 20:46

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.

Οι παραδόσεις του Μεξικού. Ένας άντρας με βαμμένο σώμα περπατά στην πόλη San Nicolαs de los Ranchos, στο Μεξικό, συμμετέχοντας στο παραδοσιακό τελετουργικό «Los Pintados», που διεξάγεται προκειμένου να είναι καλή η σοδειά για το έτος.
EPA / Hugo Ortuno

Ένας άντρας με βαμμένο σώμα περπατά στην πόλη San Nicolαs de los Ranchos, στο Μεξικό, συμμετέχοντας στο παραδοσιακό τελετουργικό «Los Pintados», που διεξάγεται προκειμένου να είναι καλή η σοδειά για το έτος.

Εβδομάδα μόδας στο Σάο Πάολο. Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Σάο Πάολο.
EPA / FERNANDO BIZERRA JR

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Σάο Πάολο.

Πιγκουίνοι της Αδελίας στην Ανταρκτική. Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και απεικονίζει πιγκουίνους της Αδελίας στην περιοχή Bailey Peninsula της Ανταρκτικής. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο πλυθισμός των πιγκουίνων της Αδελίας αυξήθηκε σημαντικά, αγγίζοντας πλέον τα 16 εκατομμύρια.
EPA / PETER LAYT/AUSTRALIAN ANTARCTIC DIVISION HANDOUT

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και απεικονίζει πιγκουίνους της Αδελίας στην περιοχή Bailey Peninsula της Ανταρκτικής. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο πλυθισμός των πιγκουίνων της Αδελίας αυξήθηκε σημαντικά, αγγίζοντας πλέον τα 16 εκατομμύρια.

Άνοιξη στην Καλιφόρνια. Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφίες κοντά στη λίμνη Elsinore, στην Καλιφόρνια.
REUTERS / LUCY NICHOLSON

Μια γυναίκα βγάζει φωτογραφίες κοντά στη λίμνη Elsinore, στην Καλιφόρνια.

Καθημερινή ζωή στη Μοσούλη. Δύο μικρά αγόρια κάθονται έξω από το σπίτι τους στη Μοσούλη, το οποίο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από τις σφοδρές μάχες ανάμεσα στις Ιρακινές δυνάμεις και το Ισλαμικό Κράτος.
REUTERS / SUHAIB SALEM

Δύο μικρά αγόρια κάθονται έξω από το σπίτι τους στη Μοσούλη, το οποίο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από τις σφοδρές μάχες ανάμεσα στις Ιρακινές δυνάμεις και το Ισλαμικό Κράτος.

Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ρακίν. Ένα αγόρι περπατά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ρακίν της Μιανμάρ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 2 Μαρτίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
REUTERS / SOE ZEYA TUN

Ένα αγόρι περπατά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ρακίν της Μιανμάρ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 2 Μαρτίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ανοιξιάτικο σκηνικό στο Ναύπλιο. Ανθισμένες παπαρούνες στην περιοχή του Ναυπλίου, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ανθισμένες παπαρούνες στην περιοχή του Ναυπλίου, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.

Ένταση στο ΥΠΟΙΚ. Στο υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, έφτασε η πορεία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, όπου δεν έλειψαν τα σπρωξίματα και οι αντεγκλήσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις. Μερίδα των διαδηλωτών θέλησε να μπει στο κτήριο, αλλά οι αστυνομικοί παρέταξαν τις ασπίδες τους, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν για λίγη ώρα και η μία πλευρά να σπρώχνει την άλλη.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στο υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, έφτασε η πορεία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, όπου δεν έλειψαν τα σπρωξίματα και οι αντεγκλήσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις. Μερίδα των διαδηλωτών θέλησε να μπει στο κτήριο, αλλά οι αστυνομικοί παρέταξαν τις ασπίδες τους, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν για λίγη ώρα και η μία πλευρά να σπρώχνει την άλλη.

Γκράφιτι στην Υεμένη. Ο καλλιτέχνης και ακτιβιστής Murad Subai ζωγραφίζει σε τοίχο της Σαναά, στην Υεμένη.
REUTERS / KHALED ABDULLAH

Ο καλλιτέχνης και ακτιβιστής Murad Subai ζωγραφίζει σε τοίχο της Σαναά, στην Υεμένη.

Βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία. Μια μουσουλμάνα γυναίκα ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα στο Άμστερνταμ.
REUTERS / STRINGER

Μια μουσουλμάνα γυναίκα ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα στο Άμστερνταμ.