Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 21:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.

Άγρια ομορφιά στην Λευκορωσία. Κουκουβάγια πετά σε αγρό της Λευκορωσίας.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Κουκουβάγια πετά σε αγρό της Λευκορωσίας.

«Μετρόπολις» συνοδεία ζωντανης μουσικής. Στιγμιότυπο από την προβολή της ταινίας του βωβού κινηματογράφου «Μετρόπολις» του Φριτς Λανγκ συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, το βράδυ της Κυριακής στο Μέγαρο Μουσικής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Στιγμιότυπο από την προβολή της ταινίας του βωβού κινηματογράφου «Μετρόπολις» του Φριτς Λανγκ συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, το βράδυ της Κυριακής στο Μέγαρο Μουσικής.

Πάγωσε η Μικρή Πρέσπα. Η Μικρή Πρέσπα καλυμμένη από στρώμα πάγου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΒΟΥ

Η Μικρή Πρέσπα καλυμμένη από στρώμα πάγου.

Ξεμπλέκοντας χαρταετούς . Υπάλληλοι της εταιρείας ηλεκτρισμού Torrent Power Limited αφαιρούν τους χαρταετούς που έχουν μπλεχτεί σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος στην Αχμενταμπάντ της Ινδίας, μετά την ολοκλήρωση του φεστιβάλ χαρταετών που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή.
REUTERS / AMIT DAVE

Υπάλληλοι της εταιρείας ηλεκτρισμού Torrent Power Limited αφαιρούν τους χαρταετούς που έχουν μπλεχτεί σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος στην Αχμενταμπάντ της Ινδίας, μετά την ολοκλήρωση του φεστιβάλ χαρταετών που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή.

Χιονισμένο σκηνικό στο Βελιγράδι . Μία μικρή βάρκα «έχει παγιδευτεί» στον παγωμένο Δούναβη.
REUTERS / MARKO DJURICA

Μία μικρή βάρκα «έχει παγιδευτεί» στον παγωμένο Δούναβη.

Ανάμεσα σε 400 ραδιόφωνα αντίκες. Ο συλλέκτης και επισκευαστής παλιών ραδιοφώνων Κώστας Λένης φωτογραφίζεται στον χώρο που εκθέτει τη συλλογή του δίπλα στο σπίτι του στα Μεσόγεια. Ο κ. Λένης έχει συλλέξει και επισκευάσει πάνω από 400 ραδιόφωνα αντίκες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο συλλέκτης και επισκευαστής παλιών ραδιοφώνων Κώστας Λένης φωτογραφίζεται στον χώρο που εκθέτει τη συλλογή του δίπλα στο σπίτι του στα Μεσόγεια. Ο κ. Λένης έχει συλλέξει και επισκευάσει πάνω από 400 ραδιόφωνα αντίκες.

Προετοιμασίες για την κινεζική πρωτοχρονιά . Κόσμος περπατά δίπλα σε πλαστικά λουλούδια και έναν μεγάλο διακοσμητικό κόκορα που έχουν στηθεί για τον εορτασμό του επερχόμενου σεληνιακού νέου έτους στο Πεκίνο. Το κινεζικό σεληνιακό νέο έτος, γνωστό και ως Εαρινό φεστιβάλ, θα εορταστεί στις 28 Ιανουαρίου, την πρώτη ημέρα του «έτους του κόκορα».
EPA / WU HONG

Κόσμος περπατά δίπλα σε πλαστικά λουλούδια και έναν μεγάλο διακοσμητικό κόκορα που έχουν στηθεί για τον εορτασμό του επερχόμενου σεληνιακού νέου έτους στο Πεκίνο. Το κινεζικό σεληνιακό νέο έτος, γνωστό και ως Εαρινό φεστιβάλ, θα εορταστεί στις 28 Ιανουαρίου, την πρώτη ημέρα του «έτους του κόκορα».

Συννεφιά στη Αθήνα . Σύννεφα πάνω από κέντρο της Αθήνας.
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύννεφα πάνω από κέντρο της Αθήνας.

Ψηφιακή έκθεση στην Ταϊβάν . Ένα κορίτσι ποζάρει σε ψηφιακή εγκατάσταση, η οποία αποτελεί μέρος της έκθεσης «Dance! Art Exhibition, Learn & Play!» που πραγματοποιείται στην Ταϊπέι.
REUTERS / TYRONE SIU

Ένα κορίτσι ποζάρει σε ψηφιακή εγκατάσταση, η οποία αποτελεί μέρος της έκθεσης «Dance! Art Exhibition, Learn & Play!» που πραγματοποιείται στην Ταϊπέι.

Χιονόπτωση στη Σριναγκάρ. Ένας άνδρας κωπηλατεί στην παγωμένη κατά τμήματα λίμνη Dal, εν μέσω χιονόπτωσης στη Σριναγκάρ της Ινδίας.
REUTERS / DANISH ISMAIL

Ένας άνδρας κωπηλατεί στην παγωμένη κατά τμήματα λίμνη Dal, εν μέσω χιονόπτωσης στη Σριναγκάρ της Ινδίας.

Καθημερινή ζωή στο Αφγανιστάν . Στιγμιότυπο από την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ.
REUTERS / OMAR SOBHANI

Στιγμιότυπο από την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ.

Στιγμιότυπο από την Κίνα. Μία γυναίκα έχει καλύψει το πρόσωπό της με ένα μαντήλι καθώς οδηγεί σε αυτοκινητόδρομο του Πεκίνου.
REUTERS / JASON LEE

Μία γυναίκα έχει καλύψει το πρόσωπό της με ένα μαντήλι καθώς οδηγεί σε αυτοκινητόδρομο του Πεκίνου.