Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 19:13

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.

Κωπηλασία στη Μαδρίτη. Ένας άνδρας κάνει κωπηλασία στη λίμνη Casa de Campo, στη Μαδρίτη.
REUTERS / JUAN MEDINA

Ένας άνδρας κάνει κωπηλασία στη λίμνη Casa de Campo, στη Μαδρίτη.

Προσφορές στον θεό του Ήλιου. Πιστοί ετοιμάζουν πιάτα με ρύζι για να τα προσφέρουν στον θεό του Ήλιου, στα πλαίσια των εορτασικών παραδόσεων για το θρησκευτικό φεστιβάλ Pongal, στο Μουμπάι.
REUTERS / SHAILESH ANDRADE

Πιστοί ετοιμάζουν πιάτα με ρύζι για να τα προσφέρουν στον θεό του Ήλιου, στα πλαίσια των εορτασικών παραδόσεων για το θρησκευτικό φεστιβάλ Pongal, στο Μουμπάι.

Παιχνίδια στο χιόνι. Δύο σκύλοι παίζουν σε πάρκο του Πίτλοχρι, στη Σκωτία.
REUTERS / RUSSELL CHEYNE

Δύο σκύλοι παίζουν σε πάρκο του Πίτλοχρι, στη Σκωτία.

Ηλιοβασίλεμα στο Κουβέιτ. Ο ήλιος δύει στο Κουβέιτ.
EPA / RAED QUTENA

Ο ήλιος δύει στο Κουβέιτ.

Καρναβάλι στη Λίμνη Οράνκε. Χειμερινός κολυμβητής συμμετέχει στο καρναβάλι που διεξάγεται στη Λίμνη Οράνκε, στο Βερολίνο.
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Χειμερινός κολυμβητής συμμετέχει στο καρναβάλι που διεξάγεται στη Λίμνη Οράνκε, στο Βερολίνο.

Στιγμιότυπο από το Παρίσι. Το φεγγάρι διακρίνεται πίσω από το άγαλμα της Αγίας Γενοβέφας, την προστάτιδα Αγία της πρωτέυουσας της Γαλλίας, στο Παρίσι.
REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Το φεγγάρι διακρίνεται πίσω από το άγαλμα της Αγίας Γενοβέφας, την προστάτιδα Αγία της πρωτέυουσας της Γαλλίας, στο Παρίσι.

Προσκλητήριο Γεννηματά για τη μεγάλη Κεντροαριστερά. Κάλεσμα σε όλα τα στελέχη και τις δυνάμεις του κεντροαριστερού χώρου για συστράτευση απηύθυνε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά τον χαιρετισμό της στη συνάντηση με πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο. Μεταξύ των παρευρισκομένων, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης και η Βάσω Παπανδρέου. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κάλεσμα σε όλα τα στελέχη και τις δυνάμεις του κεντροαριστερού χώρου για συστράτευση απηύθυνε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά τον χαιρετισμό της στη συνάντηση με πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο. Μεταξύ των παρευρισκομένων, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης και η Βάσω Παπανδρέου. 

Χιονόπτωση στη Βενετία. Χιονισμένες γόνδολες στη Βενετία.
REUTERS / MANUEL SILVESTRI

Χιονισμένες γόνδολες στη Βενετία.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ένας οπαδός της ομάδας της Γκαμπόν παρακολουθεί τον αγώνα Γκαμπόν - Γουινέα-Μπισσάου στα πλαίσια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
REUTERS / MIKE HUTCHINGS

Ένας οπαδός της ομάδας της Γκαμπόν παρακολουθεί τον αγώνα Γκαμπόν - Γουινέα-Μπισσάου στα πλαίσια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Επισκευάζοντας πλοία στη Ντάκα. Εργάτες επισκευάζουν πλοία σε ναυπηγείο της Ντάκα, στο Μπανγκλαντές.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Εργάτες επισκευάζουν πλοία σε ναυπηγείο της Ντάκα, στο Μπανγκλαντές.

Χειμωνιάτικο σκηνικό στα Τρίκαλα. Τα ξερά φύλλα ενός πλατάνου με φόντο τις χιονισμένες όχθες του Ληθαίου ποταμού στην πόλη των Τρικάλων το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Τα ξερά φύλλα ενός πλατάνου με φόντο τις χιονισμένες όχθες του Ληθαίου ποταμού στην πόλη των Τρικάλων το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.